• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba benim eşim 20 nisan da lazer lipo oldu.sonucundan şu anda çok memnun.hem bel çevresinden hem de göğüs kısmındaki yağları aldırdı.toplamda 3 kilo alındı her iki yerden de.ama sabırla beklemeniz gerekiyor.çünkü sonucu hemen göremiyorsunuz.yaklaşık 2 aydan sonra çok belli olmaya başlıyor.ödemlerin geçmesi çok zaman alıyor.şuanda bir beden az artık.haziran ayında çevresindeki kişiler ne kadar çok zayıfladın demeye başladılar.

tartıda 500 gr fazlayım sadece fakat bel çevrem 8 cm daha kalın operasyn öncesine göre bir hafta oldu ameliyat olalı :(

tartıda 500 gr fazlayım sadece fakat bel çevrem 8 cm daha kalın operasyn öncesine göre bir hafta oldu ameliyat olalı :(

Ama çok erken daha inanın.Sakın hemen incecik olacağım diye düşünmeyin. 2 ay kesinlikle sonucu görmek için ancak olur.Eşim ameliyattan 3 ay sonra da pantolonlarını daralttırdı.

ilk 2 hafta felaketti diyebilirim ödemleri çoktu.Dediğiniz gibi hem tartıda fazla çıkıyordu hem de hiç bir pantolonu olmuyordu.Bütün düğmelerini en önüne getirip tekrar dikmiştim.Bayanlar bu konuda daha şanslı,elbise giyip kapatabiliyorlar.Ama erkekler için çok zor.İşe giderken biraz zorluk yaşadı ilk 2 hafta.Sonra bitki çaylarını ihmal etmeden hergün yürüyüş ile inanılmaz değişim oldu.Kesinlikle kilo almadı hatta biraz da verdi.Ama çok değil.Yağların alınması ile nefis bir şekil oluştu vücudunda.Ama dediğim gibi sonuç için sabır gerekli.

Ama çok erken daha inanın.Sakın hemen incecik olacağım diye düşünmeyin. 2 ay kesinlikle sonucu görmek için ancak olur.Eşim ameliyattan 3 ay sonra da pantolonlarını daralttırdı.

ilk 2 hafta felaketti diyebilirim ödemleri çoktu.Dediğiniz gibi hem tartıda fazla çıkıyordu hem de hiç bir pantolonu olmuyordu.Bütün düğmelerini en önüne getirip tekrar dikmiştim.Bayanlar bu konuda daha şanslı,elbise giyip kapatabiliyorlar.Ama erkekler için çok zor.İşe giderken biraz zorluk yaşadı ilk 2 hafta.Sonra bitki çaylarını ihmal etmeden hergün yürüyüş ile inanılmaz değişim oldu.Kesinlikle kilo almadı hatta biraz da verdi.Ama çok değil.Yağların alınması ile nefis bir şekil oluştu vücudunda.Ama dediğim gibi sonuç için sabır gerekli.

benm anlamadığım nokta şu 500 gr fazla çıkıyorum sadece ödem çok az ama kalınlaştım

peki 5 kilo yağ alındı ama kaç kilo vermiş gibi görünüyorsunuz?

Vucudumdaki degisiklige esim bile inanamadi fakat ben cok zor sislerimden kurtuldum ve cok zor kilo veriyorum buna ragmen 10kilo vermis gibiydim.simdi sislerim dahada indi.baya sekillendim ama yazdigim gibi benim daha cok yolum var ikinci ameliyatimi yaptirmam gerekiyoki istedigim formda oliyim.

Vucudumdaki degisiklige esim bile inanamadi fakat ben cok zor sislerimden kurtuldum ve cok zor kilo veriyorum buna ragmen 10kilo vermis gibiydim.simdi sislerim dahada indi.baya sekillendim ama yazdigim gibi benim daha cok yolum var ikinci ameliyatimi yaptirmam gerekiyoki istedigim formda oliyim.

tartıda 500 gr fazlayım sadece fakat bel çevrem 8 cm daha kalın operasyn öncesine göre bir hafta oldu ameliyat olalı bir kilo yağ alındı belimden :(((( arkadaşlar kimse bana cevap vermiyor :(((

tartıda 500 gr fazlayım sadece fakat bel çevrem 8 cm daha kalın operasyn öncesine göre bir hafta oldu ameliyat olalı bir kilo yağ alındı belimden :(((( arkadaşlar kimse bana cevap vermiyor :(((

Nasıl bir cevap sizi tatmin eder bilemiyorum şu an değerlendirme yapmak için çok erken..Ne tür bir operayon geçiriseniz geçirin bunun bir nekahat dönemi var....Her insanın bünyesinin gösterdiği tepki ve iyileşme süreci farklıdır....Siz de de ödem daha fazla oluşmuş olabilir....Bu operasyon kilo verme ameliyatı değil vücudu şekillendirme ameliyatıdır....Siz de de eminimki fark olacaktır biraz zaman geçsin bir bakın zaten doktorunuz sizi takip edecektir.....Benim ameliyat sonrası göbeğim hala duruyordu zaman içinde kayboldu....7. ayımı tamamladım kontrole de gittim ve bana doktorum ameliyatın sonraki zamanda minumum düzeyde de olsa etkisinin süreceğini söyledi.....Siz daha 1 hafta olmuş ameliyat olalı panik yapmak yersiz bence.....Yediklerinize biraz dikkat edin, fazla kalorili ve yağlı yemeyin hem incelir hem kiloda verirsiniz.....Tekrar geçmiş olsun....

Merhaba .oncelikle gecmis olsun.ben yazilarinizi okuyorum fakat her zaman vakit bulup yazamiyorum.henuz bir hafta olmus benim neredeyse bir yil olucak anca sekillendim.moralinizi bozmayin .umarim istediginiz sonucu sizde zamanla gorursunuz.gecmis olsun.

arkadaşlar 3 4 ay önce lipo yaptıran varmı lütfen bana yazın bu konuda bilgilenmeye ihtiyacım var 15 tatilde kombine ameliyat olucam ama endişelrim varrrrrrrrrr

Ben de 15 tatilde lipo ve göğüs silikon düşünüyorum. 6 bin lira fiyat. lipa sadece bel göbek. Siz ne gibi bilgiler edindiniz. Doktorunu kim?

arkadaşlar ben 1992 yılında lıposuctıon yaptırdım.şimdi sorsalar yaptırırmıydın diye kesinlikle hayır derdim.geçen yıllar boyunca cildimdeki dalgalanmayı düzeltemedim keşke bacaklarım kalın kalsaydı en azından dümdüzdü.ya o zamanlardaki teknik yada doktorun iyi seçilmeyişi bu sonucu getirdi.doktorunuzu çok iyi seçin ve deri kaliteniz çok önemli sarkma olmaması açısından ama ben derim ki lpg yada karboksiterapi yi deneyin

evet yengemde yaptıralı 10 yıl oldu aynı sorunla karşılaştı ama kendsinin troid sorunu vardı.baş edemedi pişman şimdi

ben 1994 yılında oldum.Sonuç berbat dediğin gibi kilo aldım ve engebeli bir tarla gibi vücudum.Kesinlikle olma sporla incel.Ben pişmanın ama başkalarını bilemem

kesinlikle doğru. faKAT eğer zayflama imkanı hırs ile birlikte olsa, daha sonrasından liposakşınsız sadece gerdirme olabilir hatta çoook güzel olur

bende üc hafta önce karin bölgesinden liposuction oldum.hic agrim olmadi,sonuctan memnun kalacagima eminim.suan belim tamamen inceldi göbek kismimda hafif sislik ve sertlikler var.dr um tam sonucu iki ay sonrasinda görebilecegimi söyledi ve hergün masaj yapiyorum.korkulacak bi ameliyat degil inanin :icecream:

peki iz kalıyormu çpok merak ediyorum.

Harika bir operasyon geçirdim. Hiç bir acı hissetmedim, sadece kolak anestezi yaparken iğne batmasını hissettim o da çok az :))) Biz de bel ve sırttan başladık. İnanılmaz eğlenceli bir ameliyattı, dakika susmadım çenem düştü :)) Konuşa konuşa çok güzel bir ameliyattan sonra biraz uyumuşum iyi geldi yatak :))) Ne ağrım ne sızım var şu anda. Sadece kan sızıntısı var o da çok normal delikler yüzünden. Ne diyeyim ki, harikulade doktorum ve ekibi, gördüm bandajlanmadan önce, sevincimden ağlamaya başladım.. İlgi ve alaka son derece mükemmel. Böyle bir kompleks kurdukları için yüzlerce kez tebrik ederim hepsini :)

doktorunz kim acaba ve hangi şehirdesiniz

Arkadaslar merhaba bayadir yazamadim yazin merdivenlerden dustum ve gecmeyen bir kalca agrim vardi iki ay oncesine kadar dayandim ama artik cok aci cektigim icin doktorluk oldum ve klca kemigimin catladigini soylediler.su an hala yatiyorum.kilo vermem durdu.sizden ricam evde ufak hareketlerle ne yapabilirim yurume hareketi yapsam en azindan ufaktan hareket etmis olurum diyorum sizce ne yapabilirim kilo almamak adina yediklerime dikkat ediyorum ama almaktan korkuyorum.uyarilarinizi bekliyorum

Ben 4 ay önce yaptırdım, neden burada bu kadar kötü yazıldığını bilmiyorum. Sonuç mükemmel, selülitlerim bile azaldı. Zannederim doktorla alakalı bir durum. Ağrım hiç olmadı, 2 gün sonra işe gidebildim. İlk 1 ay şişliklerim oldu. Şu anda tam 4. aydayım 2 beden küçüldüm diyebilirim. Eski bütün kıyafetlerim bol geliyor. Çok mutluyum. Liposuction'un eski yapılan yöntemini değil ama bu lazerle yapılanını kesinlikle tavsiye ediyorum. İyi yerleri tercih edin derim, sonucu isteyenlere fotoğraf atabilirim :)

Canım doktorunun adını bana yazarmısın acaba ?

arkadaşlar bir hafta önce bel çevremden bir kg yağ alındı bel çevrem operasyon öncesi ince kısımdan 72 cm iken şuanda 79 cm çok mutsuzum neden böyle oldu :(((( bel çevremden bir kilo yağ aldılar çok az değilmi bir kg yağ

bende simit bölgemden olucam 1 hafta sonra. Ama doktora tam karar vermiş değilim. Acaba sen kime ameliyat oldun özelden msj atarmısın canım ? Yada buraya kısaca yazarmısın

bende simit bölgemden olucam 1 hafta sonra. Ama doktora tam karar vermiş değilim. Acaba sen kime ameliyat oldun özelden msj atarmısın canım ? Yada buraya kısaca yazarmısın

merhaba ben 30 kasımda nişantaşında( çoşkun levent taşcı ) superplast ta smart lipo ile bel çevremi aldırdım.2 ayda cıddı bir fark var,smart lipo başlığında anlatmıştım uzun uzun.tavsiye ederim.çok iyi ve işine hakım bır dr kendisi

merhaba ben 30 kasımda nişantaşında( çoşkun levent taşcı ) superplast ta smart lipo ile bel çevremi aldırdım.2 ayda cıddı bir fark var,smart lipo başlığında anlatmıştım uzun uzun.tavsiye ederim.çok iyi ve işine hakım bır dr kendisi

slm
bende 25.01.13 lase lipo oldum. Dr. Levent Tasciya. suanda korse den baska bir sIKINITIM yok. agri gercek yok, ki ben göbek simit ve bacak iclerini yaptirdim hata mide ve sirt bölgesinden de az bir sey almis dr.

Back
X