• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum.Burada yazılanlar bana cesaret verdi.Dün radyofrekans liposuction oldum.Bel basen iç bacak tan yag alındı alınan yaglara popoma koyuldu ve bırde gögüslerime silikon takıldı ;) fakat lıpo zor bır ıslem degıl bence sadece yatıp kalkarken ve tuvalete gıderken zorlanıyorum ama gögüs korkunç acılı gercekten nefes alırken bıle batıyor sankı göğsümün üstünde taş var merak eden arkadaslar varsa yardımcı olabılırım ...

arkadaşlar bende dün lazer liposuction ameliyatı oldum.evdeyim çok iyiyim biraz ağrı oluyo oda dayanılmicak gibi değil.
3,5 lt yag alınmışincelmiş hissediyorum kendimi .biliyorum çok sabırlı olmak gerekiyo yaza güzel girecez sanırım :).
Ayrıca ameliyat olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun umarım istediğimiz gibi olur herşey...

Arkadaşlar ben henüz yeni yaptırdım ameliyatı,1 hafta oldu.Ama sonrasında sarkma olmaması / şekle girebilmesi için doktorum spor yada masaj vereceğini söyledi.Yalnız okuduğum bazı yorumlar içimi çok kararttı :(.Geçtiğimiz yıllarda liposuction yaptran ve ilerde sarkmalar olduğu hatta girintiler çıkıntılar oluştuğu kötü görüntüler meydana geldiğini söyleyenler var.Umarım pişman olmam :(

Eğer yapılan işlem lazer lipo ise genelde ekstra bir şey yapılmasına gerek kalmıyor. Klasik lipo yapılanlara LPG gibi masaj işlemleri doktorlar tavsiye ediyorlar hatta şart diyorlar....Deri kalitesine bağlı olmakla birlikte lazer lipo sonrası sarkma ya da girinti çıkıntı gibi kötü görüntü oluşmasına pek imkan yok...Lazer liponun klasik lipo ya en önemli üstünlüğü zaten sarma olmaması hatta daha da toparlayıcı özelliği olması....Benim dr'um bana istersem ödem attırıcı masaj yaptırabileceiğmi söylemişti ben LPG yaptırdım ama gördümkü gerekte yokmuş çok....Siz tabii ki doktorunuzun tavsiyelerine göre hareket edin ama operasyon daha çok yeni bir kaç ay geçsin bir sürece bakın kaygılanmanız için çok erken daha.

arkadaşlar bende dün lazer liposuction ameliyatı oldum.evdeyim çok iyiyim biraz ağrı oluyo oda dayanılmicak gibi değil.
3,5 lt yag alınmışincelmiş hissediyorum kendimi .biliyorum çok sabırlı olmak gerekiyo yaza güzel girecez sanırım :).
Ayrıca ameliyat olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun umarım istediğimiz gibi olur herşey...

Çok geçmiş olsun yaza kadar kesinlikle vücudunuz forma girecektir....Operasyon için güzel bir zamanlama yapmışsınız...

kesinlikle tavsiye ederim güner beyi. Ben temmuzda yaptırmıştı. 5,5 litre alındı. Sırtım belim süper oldu. Karnında biraz kalmıştı. Tam bir hafta önce revizyon yaptırdım. Ikincisinde de 1 litre alındı. Şimdi korseli ve ödemli olmama rağmen dündüz bir karnım oldu.ilk Ameliyat sonrası biraz sıkıntılı geçti ama Ikincisinde çok daha iyiydim. Üstelik bitlisten gittim geldim.

Size de çok geçmiş olsun....Revizyonla birlikte istediğiniz sonucu elde etmenize sevindim....Doktorumuz aynı sizinle ben de halimden çok memnunum...

Size de çok geçmiş olsun....Revizyonla birlikte istediğiniz sonucu elde etmenize sevindim....Doktorumuz aynı sizinle ben de halimden çok memnunum...

teşekkür ederim. Şu anda karnım çok hafif şiş. Aslında kötü bi görüntü değil ama biraz daha gitse süper olur. Şimdilik tek endişem karnımdaki dalgalı görüntü. Önceki ameliyattan sonraki tecrübem bunun geçeceği yönünde ama yine de azıcık endişeliyim. Güner beyle ilgili bazı şikayetlerim oldu aslında ama sonradan bunların benim yanılgım olduğunu anladım. Adam işini iyi yapıyor. Fazla eleştiriye gerek yok.

teşekkür ederim. Şu anda karnım çok hafif şiş. Aslında kötü bi görüntü değil ama biraz daha gitse süper olur. Şimdilik tek endişem karnımdaki dalgalı görüntü. Önceki ameliyattan sonraki tecrübem bunun geçeceği yönünde ama yine de azıcık endişeliyim. Güner beyle ilgili bazı şikayetlerim oldu aslında ama sonradan bunların benim yanılgım olduğunu anladım. Adam işini iyi yapıyor. Fazla eleştiriye gerek yok.

O dalgalı görüntü ben de de olmuştu...Gittikçe azalmıştı şu an yok ama estetik operasyonlarda uzun vadede sonuç alındığı için insan zaman zaman kuşkuya kapılabiliyor, sabırsız olabiliyor...Bunlar hepimizde olan şeyler.....Ama Güner Bey işini gerçekten iyi yapıyor bu konuda hemfikirim....

Merhaba,
Ben 1 şubat cuma günü Çamlıca Alman Hast de Dr Hasan Fındık a liposuction ameliyatı oldum.Yaklaşık 1 saat kadar sürdü,sadece basen kenarları ve diz yanlarından yağ alındı yaklaşık 4 lt aldılar.Ağrım sızım falan yok tek derdim baş dönmem ve hafif mide bulantım var sinirimi bozuyor acaba normal mi? Tansiyonum biraz düşük..Dışarı çıktım bugün yoruldum geri dönüm aptal gibi miyim,erken mi ayağa kalkmaya çalıştım bilmiyorum :(( ameliyat sonrası yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim biraz korkuyorum

slm,

bendede bas dönmesi olmustu. tam olarak 1 Hafta sonra gecti. 3 l alindi bende, göbek simit bacak ici. Aslinda yag olarak daha az oluyor. Ben özel istek üzerine yaglarimi görmek istedim. Dr. 2 küp icinde, cektigi yaglari odama gönderdi :1:. Yaglar odama geldiginde, söyle portakal rengindeydi. Aradan 4 saat gecince yaglar üste cikti ve alt kisminda kan ve su karisimi vardi. Yani anlatmak istedgim. 3 l alindi denildigi zaman, aslinda 3 l yag degil, haliyle kan ve sivi da cikiyor bedenden.

Bu arada yaglarin Fotolarini cektim, hatta yukarda anlatigim durumu da foto cektim. Yakinda sayfamda albüm yüklerim, bütün fotolarimla:34:

Son düzenleme:
bir arkadaşım yaptırmıştı. doktoru nazmi bayçın dı sanırm. memnun olduğunu söylemişti ama yaptıran anlar tabi ağrısını sızısını :)

merhaba arkadaşlar.
öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlar beslenmeleri hakkında bişeyler yazabilirlerse sevinirim.benim canım tatlı bişeyler istiyo sürekli :)bol su içiyorum ama napim

Arkadaşlar merhaba,

Ben Ekim ayında lazer lipoliz ile miğde ve göbekten yağ aldırdım, Boyum 1.67 kilom ise 82 , yani şişman biriyim, dolayısıyla bu bölgedeki yağlar gidince, kocaman olan popom, şimdilerde çok daha büyük görünüyor, Basen ve Kalça içinde lazer lipoliz yaptırmak istedim, ancak doktorum bu işlemi kalçaya yapamayız dedi, sebebi ise popo düşebilirmiş, ama net den araştırdığımda bu bölgelere de lazer lipoliz yapıldığı yazıyor. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?

Arkadaşlar merhaba,

Ben Ekim ayında lazer lipoliz ile miğde ve göbekten yağ aldırdım, Boyum 1.67 kilom ise 82 , yani şişman biriyim, dolayısıyla bu bölgedeki yağlar gidince, kocaman olan popom, şimdilerde çok daha büyük görünüyor, Basen ve Kalça içinde lazer lipoliz yaptırmak istedim, ancak doktorum bu işlemi kalçaya yapamayız dedi, sebebi ise popo düşebilirmiş, ama net den araştırdığımda bu bölgelere de lazer lipoliz yapıldığı yazıyor. bu konuda bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?

Merhabalar,

Ben bir çok bölgeden lazer lipoliz oldum 9 ay önce...Bu topikte geriye dönük bakarsanız ameliyat ile ilgili detayları görebeilirsiniz....Bende ameliyat sonrası göbek kadar popo da da bayağı bir küçülme oldu, popo üzerinde giriş izleri var ve bu durumda alınabiliyor. Düşme gibi de bir şey olmadı, doktorunuz popo düşmesi derken neyi kastediyor tam anlayamadım belki sizin vücut yapınızda uygun olmayacağı için almamış olabilir....Sizi rahatsız ediyorsa başka bir cerrahtan da fikir alın bakalım ne diyecekler.....Ama benden alındı onu söyleyebilirim.....

Merhabalar,

Ben bir çok bölgeden lazer lipoliz oldum 9 ay önce...Bu topikte geriye dönük bakarsanız ameliyat ile ilgili detayları görebeilirsiniz....Bende ameliyat sonrası göbek kadar popo da da bayağı bir küçülme oldu, popo üzerinde giriş izleri var ve bu durumda alınabiliyor. Düşme gibi de bir şey olmadı, doktorunuz popo düşmesi derken neyi kastediyor tam anlayamadım belki sizin vücut yapınızda uygun olmayacağı için almamış olabilir....Sizi rahatsız ediyorsa başka bir cerrahtan da fikir alın bakalım ne diyecekler.....Ama benden alındı onu söyleyebilirim.....

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim, sizin Doktorunuz kimdi, adını yazarmısınız.

Eğer yapılan işlem lazer lipo ise genelde ekstra bir şey yapılmasına gerek kalmıyor. Klasik lipo yapılanlara LPG gibi masaj işlemleri doktorlar tavsiye ediyorlar hatta şart diyorlar....Deri kalitesine bağlı olmakla birlikte lazer lipo sonrası sarkma ya da girinti çıkıntı gibi kötü görüntü oluşmasına pek imkan yok...Lazer liponun klasik lipo ya en önemli üstünlüğü zaten sarma olmaması hatta daha da toparlayıcı özelliği olması....Benim dr'um bana istersem ödem attırıcı masaj yaptırabileceiğmi söylemişti ben LPG yaptırdım ama gördümkü gerekte yokmuş çok....Siz tabii ki doktorunuzun tavsiyelerine göre hareket edin ama operasyon daha çok yeni bir kaç ay geçsin bir sürece bakın kaygılanmanız için çok erken daha.

Teşekkür ederim bilgilendirme için :)

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum;yağ alınan yerlerimde çok kaşıntı oluyor operasyondan mı korse mi alerji yaptı bilemedim.Biraz önce fark ettim ki sağ ve sol üst bacak yanlarım(kaşınan yerler) sertleşmiş sanki biraz ? Damar damar üstüne biner ya hani öyle.Var mı bir fikri olan?

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum;yağ alınan yerlerimde çok kaşıntı oluyor operasyondan mı korse mi alerji yaptı bilemedim.Biraz önce fark ettim ki sağ ve sol üst bacak yanlarım(kaşınan yerler) sertleşmiş sanki biraz ? Damar damar üstüne biner ya hani öyle.Var mı bir fikri olan?

kesinlikle kaşıntı olıyor,uyuz olmuş gibi kaşınıyorum:)

kesinlikle kaşıntı olıyor,uyuz olmuş gibi kaşınıyorum:)

Öff ya çok sevindimmm :) Yani kaşınmana değil tabi beni anladığına :)
Bilginiz olsun diye söylüyorum bende bugün öğrendim;kaşıntı normalmiş sertlik olurmuş iyileşme aşamasında duyanlar duymayanlara duyursun :)
Sevgiler

Arkadaslar merhaba, bende 1 hafta once bel ve basen bolgemden liposuction ameliyati oldum. Ve 4 gundur bi kasinti soz konusu. Ama yazilanlara gore anladim ki normalmis. Benim sormak istedigim sey tam sonucu ne zaman alicak olmamiz. Yani aynanin karsisina gecip baktigimda sanki ameliyat olmamisimda ayni duruyomus gibi gozukuyo ve bu durumda moral bozuyo. Bilgilendirirseniz sevinirim tesekkurler :)

Back
X