- Konu Sahibi tafi
- #1.541
Merhaba'
Ben de lazer lıpoliz yaptırmak ıstıyorum ama cok kararsızım. Suanda nasılsınız sonuctan memnunmusunuz. Nerede taptırdıgınızla ilgili bilgi verebilir misiniz. Söyleyecekleriniz cok kıymetli cevap bekliyorum. Ben 53 kiloyum 1.63 boyundayım ama sporla bıle gıtmeyen ve beni rahatsız eden basenlerim var. Bcak icimden de bnezer sekilde incelebileceğini iletti doktor. Ama dedıgım gıbı doğru kişiyi seçiyormuyum sonuç istenilen gibi oluyor mu emin olamıyorum. Cevremde yaptıran hiç yok
Ben de lazer lıpoliz yaptırmak ıstıyorum ama cok kararsızım. Suanda nasılsınız sonuctan memnunmusunuz. Nerede taptırdıgınızla ilgili bilgi verebilir misiniz. Söyleyecekleriniz cok kıymetli cevap bekliyorum. Ben 53 kiloyum 1.63 boyundayım ama sporla bıle gıtmeyen ve beni rahatsız eden basenlerim var. Bcak icimden de bnezer sekilde incelebileceğini iletti doktor. Ama dedıgım gıbı doğru kişiyi seçiyormuyum sonuç istenilen gibi oluyor mu emin olamıyorum. Cevremde yaptıran hiç yok

Canım geçmiş olsun.Ben lazerlipoliz yaptıralı nerdeyse 3 ay olacak .Bende incelmeyi hemen 2. gün farkettim.Asimetri konusuna gelirsek valla bende 3, gün baca içlerimde farklılık görmüştüm.Sağ bacak içi sola göre daha inceydi.Solda ödem var diye düşündüm ama bugüne kadar pek gelişme olmadı.Yani ilk gün nasıl gördüysem şu anda aynı.Ama netice bana göre çok güzel olduğu için ufak tefek detaylar üzerinde durmuyorum.Neticede fabrikasyon bir olay değil.Genel olarak memnunsan kfaya takma derim.Ayrıca kaç kilo yağ çekildi , kilonda fark var mı ? Detay yazarsan memnun olurum.