• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
peki korse olayı nasıl oluyor?yani ameliyat öncesi biz mi alıyoruz yoksa ücrete dahil hastane temin ediyor mu?

korse pahalı normalde doktor alıyor. doktorunuzla konuşursanız yukarıdan aşağı ağ bölgesine kadar tam fermuarlı olsun. yukarıdan başlayıp karında biten fermuarlılar giyip çıkarırken çok zor. marena diye marka var. bilgi amaçlı siteden bakabilirsiniz.

teşekkür ederim. ama ben 20 kilo da versem liposuction yaptıracağım diz kapaklarım ve ayak bileklerim için slim lipo şart, zayıfken de şikayetçiydim bu bölgelerden... göbeğimde de ciddi yağlanma var öyle diyetle sporla halledilecek gibi değil, 92 kilodan indim bu kiloya, haliyle vucut deforme oldu. hedefim kasıma kadar 10 kg verip operason geçirmek ama henüz geniş bölgeler için hangi yöntemi araştırmam gerektiğini bile bilmiyorum.

Liposuction sonrası dikkat edilmesi gereken hususlar var mı acaba? Beslenme ve egzersiz gibi?

Evet uzun zamandir form da yoktum ilgine tskler;)
Son durum islem yaptirali 6 ay oldu birazcik gobek var cevremde az var diyrlar ama bence var eskisinden cok zayif duruyrm aslinda7 kilo verdim islem dahil "2si islemle",) cok memnunum birdaha dr. Gitmedim acilarda gecince gene yaptrirmiydin dersen Ewet derim iyiki yaptrmsm

korseyle aynaya bakınca vücudum güzel görünüyor. ancak çıkarınca üst bedenim 36 alt beden 40 gibi. 36 beden eteğimi korsenin üstünden giydim oldu. bu beni daha da panikletti. çünkü ameliyat olmadan önce daha ince görünüyordum. doktoruma maille sordum boyle mi kalcak diye. belimin yanları eskiden yoktu sanırım oraya da yağ enjekte edilmiş ve basenlerim hala var gibi. basenlerim eskisine göre %70 daha iyi ama tamamen düzelmemiş sanki. bugün 12 gün ağrılarım çok çok azaldı normal hareket edebiliyorum ama buna rağmen görüntü istediğim gibi değil. çok panikledim inşallah böyle kalmaz. revizyon yapılmasını düşünemiyorum bile tekrar aynı acı sızıyı yaşamak bir de ailemin ne gerek vardı sana söylemiştik demesini duymak daha da üzücü olur.

Son düzenleme:
korseyle aynaya bakınca vücudum güzel görünüyor. ancak çıkarınca üst bedenim 36 alt beden 40 gibi. 36 beden eteğimi korsenin üstünden giydim oldu. bu beni daha da panikletti. çünkü ameliyat olmadan önce daha ince görünüyordum. doktoruma maille sordum boyle mi kalcak diye. belimin yanları eskiden yoktu sanırım oraya da yağ enjekte edilmiş ve basenlerim hala var gibi. basenlerim eskisine göre %70 daha iyi ama tamamen düzelmemiş sanki. bugün 12 gün ağrılarım çok çok azaldı normal hareket edebiliyorum ama buna rağmen görüntü istediğim gibi değil. çok panikledim inşallah böyle kalmaz. revizyon yapılmasını düşünemiyorum bile tekrar aynı acı sızıyı yaşamak bir de ailemin ne gerek vardı sana söylemiştik demesini duymak daha da üzücü olur.

geçmiş olsun msnrana. daha 12 gün olmuş ve geçecek bunlar. bende cumartesi günü olucam. aslında seninle birlikte kendimede moral vermeye çalışıyorum. çünkü heyacandan ölücem heralde. bende ailem ve arkadaşlarımın yaptırma sakın hiç menun kalmayacaksın cümlelerine rağmen yaptırıyorum. senin gibi bende bunları duymak istemiyorum, acıyı bir kenera bıraktım artık. herşey güzel olur umarım...

geçmiş olsun msnrana. daha 12 gün olmuş ve geçecek bunlar. bende cumartesi günü olucam. aslında seninle birlikte kendimede moral vermeye çalışıyorum. çünkü heyacandan ölücem heralde. bende ailem ve arkadaşlarımın yaptırma sakın hiç menun kalmayacaksın cümlelerine rağmen yaptırıyorum. senin gibi bende bunları duymak istemiyorum, acıyı bir kenera bıraktım artık. herşey güzel olur umarım...

çok teşekkürler. doktorum yavaş yavaş düzelecek diye yazmış. ameliyattan önce heyecan tedirginlik oluyor. bir gün önce vazgeçmeyi bile düşünüyorsun. eğer doktorun iyiyse problem çıkmaz inşallah. çöküntü olmayacağı konusunda doktorunla mutlaka konuşmalısın. bir kaç sene sonra bile olmasın. çok fazla yağ çekiminde oluyormuş sanırım. bir de ne çeşit lipo yaptıracaksın.

çok teşekkürler. doktorum yavaş yavaş düzelecek diye yazmış. ameliyattan önce heyecan tedirginlik oluyor. bir gün önce vazgeçmeyi bile düşünüyorsun. eğer doktorun iyiyse problem çıkmaz inşallah. çöküntü olmayacağı konusunda doktorunla mutlaka konuşmalısın. bir kaç sene sonra bile olmasın. çok fazla yağ çekiminde oluyormuş sanırım. bir de ne çeşit lipo yaptıracaksın.

aynı duyguları yaşıyorum... nerdeyse vazgeçicem gerçekten... lazer lipo yaptırıcam. lipoliz sanırım diğer adı....

az önce tartıldım dün 57 iken bugün 58 kg. hemen spora başlıyorum. nekahet dönemi bitti artık.

Bende 6 bolge lipo yaptirdim, dunyaca unlu sayilan doktora! Onur Erola! Ama cok pismanim. Mahf etdi beni. Mutlulugum, ozguvenim bitti.((( yaptirmayin!!! Allah ne verdiyse ondan guzeli yok! Ben bunu ish ishden gecdikden sonra anladim...(

bugün 14 gün olmuş. karnımda deri bolluğu var. deri gerilecek mi acaba. bileniniz var mı? birce sen de nasıl olmuştu.

Bende 6 bolge lipo yaptirdim, dunyaca unlu sayilan doktora! Onur Erola! Ama cok pismanim. Mahf etdi beni. Mutlulugum, ozguvenim bitti.((( yaptirmayin!!! Allah ne verdiyse ondan guzeli yok! Ben bunu ish ishden gecdikden sonra anladim...(

gulum77 ne gibi sorunlar yasadin canim. fazlami yag alindi ?? lazermi yoksa klasik lipomu yaptirdin? Ayy gercekten cok üzüldüm ayni zamandada korktum :(

çok üzüldüm. ne oldu ki. düzelme şansı vardır inşallah. doktor mahvettiyse düzeltmek zorunda. o olmasa bile ekibinde çok iyi doktorlar vardır. onlar düzeltebilir inşallah.

Son düzenleme:
Ben bugün oldum lipo . Memeyle beraber oldum. ağrım lipo yerlerinde yok ama oturup kalkerken ağrıyor hareket etmek zorluyor sadece

ne güzel. ben ağrı kesiciyle bile 10 cu günde rahatlayabilmiştim. nereleri ve hangi lipo?

Sanırım klasik oldu. Ben çok önceden kararlaştırmış ameliyat günü vazgeçmiştim. O zaman konuştuğumuzda klasik demişti. Memeye odaklıydım ya çok sormadım :) karın bel ve Basenden oldum. Karın ve bel çok azdı. Hatta doktor alınacak çok birşey yok burda dedi. Basenim daha fazlaydı. Ama ne kadar alındı bilmiyorum. Az sonra doktor gelicek taburcu etmek için. Sorarım detayları

Back
X