• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugun vaser lipo olali 12 gun oldu. Benim bel karin sirt bolgemden 5,5 lt yag alindi. Genel anestezi oldum. 1 gece hastanede yattim. 24 saat boyunca bel bolgesinden cok miktarda kanamam oldu sonra durdu. Hic morlugum olmadi diyebilirim. Ilk bir kac saat bas donmem oldu. 2. Ve 3. Gun ara ara yatip dinlenme ihtiyaci duydum. 3 gun apranax ictim sabah aksam sonra biraktim. 1 hafta karin bolgemde hassasiyet hissettim.oturup kalkarken aci oluyordu. Su anda sadece bastirdigimda oluyor. Ameliyata 85 kilo girdim. Ciktigimda 86.5 kiloydum. Su anda 82 kiloyum. Operasyondan ciktigimda da cok belirgin inanilmaz bir incelme vardi. Esim bile bu kadarini beklemedigini soylemisti. Mide, arka bel yanlar, belin ustundeki kanatlar hic kalmamisti. Gobekten belli olmayan sezeryan izim bile ortaya cikmis sirtim dumduz olmustu. Sonra odem topladim. Su anda sisim ama 44-46 beden giyerken 42 beden oluyor. Bende 10-15 cm incelme var gibi. Gorenler genc kiz gibi olmussun diyor. Kanul deliklerim zaten cok kucuktu kabuklari dusmeye basladi ama inanilmaz bir kasinti var. Yani ben ayakta gecirdim. 3. Gunumde evimi temizleyip supurdum 2.5 yasindaki ikizlerimi alip baktim diyebilirim. Herkese gecmis olsun. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim.

ben vaser oldum. bugün 27 ci gün. hala ufak tefek ödemler var. en iyi sonuç 3 haftalıkken çıkmaya başlıyor. benim de kafamda soru işaretleri var doktoruma soracağım. karnımda hala ödem var galiba. sol tarafı daha şiş mesela. ama en son karın iniyor. zaten başarısızsa doktor revizyon yapmak zorunda. fazla almamış olsun da gerisi düzeltilir. 3 haftaya kadar hiç kendinizi yıpratmayın.

gerçekten en son karın mı iniyor, benim göbeğim hala duruyor çünkü, bugün 11. günüm.sana doktorun mu söyledi en son karın iniyor die?

gerçekten en son karın mı iniyor, benim göbeğim hala duruyor çünkü, bugün 11. günüm.sana doktorun mu söyledi en son karın iniyor die?

geçen gün gittim karnında ödem vardır dedi. gerçekten kilot yada pantolon sıktığı zaman iz şeklinde duruyor. bir ayda sonuçlar netleşiyormuş. ama 3-4 ay daha vücut toparlanıyor dedi doktorum.

selam herkese, bugün 12. günüm lazer lipo olalı. son gelişmelerim şöyle; kilom 54,5 ile ameliyata girmiştim. bu sabah 53,9 gördüm tartıda. (ama 2 haftadır ağzıma ekmek koymadım desem yeridir, çok dikkat ediyorum yediklerime. eskiden olsa 2-3 kilo kesin giderdi, demekki hala ödemim var).

iç bacak 55cm idi ameliyat öncesi, bu sabah 47 cm ölçtüm. göbek 92 cm idi ,89 cm olmuş. yani göbeğim hala şiş ve kocaman.
morluklarım 4-5 güne kadar tamamen geçecek düzeye geldi. dikiş izlerim bariz belli, öyle sivilce izi gibi de durmuyor.

selam herkese, bugün 12. günüm lazer lipo olalı. son gelişmelerim şöyle; kilom 54,5 ile ameliyata girmiştim. bu sabah 53,9 gördüm tartıda. (ama 2 haftadır ağzıma ekmek koymadım desem yeridir, çok dikkat ediyorum yediklerime. eskiden olsa 2-3 kilo kesin giderdi, demekki hala ödemim var).

iç bacak 55cm idi ameliyat öncesi, bu sabah 47 cm ölçtüm. göbek 92 cm idi ,89 cm olmuş. yani göbeğim hala şiş ve kocaman.
morluklarım 4-5 güne kadar tamamen geçecek düzeye geldi. dikiş izlerim bariz belli, öyle sivilce izi gibi de durmuyor.

göbeği takma ama spora başla istersen. bir de giyim kabinlerinde ışık yukarıdan geliyor ya gölgeler filan korkunçtu bügün.

liposuction sonrası lpg filan yaptıran var mı?işe yarıyor mu?

göbeği takma ama spora başla istersen. bir de giyim kabinlerinde ışık yukarıdan geliyor ya gölgeler filan korkunçtu bügün.

msnrana merhaba,
son durumunuz nasıl oldu? memnun musunuz operasyonu yaptırdığınız için? ben görüşmemi yaptım dr.la, sonra tatil, şimdide annem yanımda değil falan bi türlü randevu tarihi alamıyorum, zaman uymuyo. Ama fikrim değişmedi, olmak istiyorum o operasyonu hala.

Siz nasol oldunuz çok merak ediyorum. Bel ve karın bölgenizdeki incelmeden memnun kaldınız mı? Foto gönderebilirseniz çok memnun olurum.

Sağlıklı güzel günler dileklerimle :16:

Hepinize iyi günler arkadaşlar :)
Ameliyatımı olalı tam 2 hafta oldu ama hala ödemim geçmiş değil. Ameliyata 82 kg girmiştim hala 81-82 kg çıkıyorum tartıda. Doktorum 3 hafta boyunca kesinlikle korseni çıkarma dediği halde, korseyi sadece 2 gün kullandım. Kendisi, korse kullanmaman sonuç almanı geciktirir dedi. Benim merak ettiğim konu ise korse kullanmamam sonucu kötüleştirir mi? Kendisine bunu sordum, o da hayır dedi. Bu ödem ne zaman geçecek ve tam olarak ne zaman güzel bir sonuç alacağım inanın çok merak ediyorum. Ben iyi bir sonuç alamamaktan inanın çok korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hepinize iyi günler arkadaşlar :)
Ameliyatımı olalı tam 2 hafta oldu ama hala ödemim geçmiş değil. Ameliyata 82 kg girmiştim hala 81-82 kg çıkıyorum tartıda. Doktorum 3 hafta boyunca kesinlikle korseni çıkarma dediği halde, korseyi sadece 2 gün kullandım. Kendisi, korse kullanmaman sonuç almanı geciktirir dedi. Benim merak ettiğim konu ise korse kullanmamam sonucu kötüleştirir mi? Kendisine bunu sordum, o da hayır dedi. Bu ödem ne zaman geçecek ve tam olarak ne zaman güzel bir sonuç alacağım inanın çok merak ediyorum. Ben iyi bir sonuç alamamaktan inanın çok korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah. Çok fazla morluk yaşamamışsınız sanıyorum, bahsetmemişsiniz hiç morluklardan. Bende lazer lipo olmayı planlıyorum yaz başında havaların soğuması için bekliyordum şimdi sadece annemin gelmesini bekliyorum bana bakması için :)

Lipo olmasamda inanın çok araştırdım okudum ve operasyondan sonra 2 hafta belki 3 hafta korse takma konusunda bütün doktorların görüş birliği var benmi gördüğüm kadarıyla. Yani 2 gün korse takıp sonra çıkarmakla iyi yapmamışsınız bana göre. Doktorunuz da siz takmak istemeyince üstelememiş olabilir belki bilemiyorum ama doğrusu o korsenin takılmasıdır diye düşünüyorum ben.

Birde yağ çekilen bölge sayınız ve yağ miktarı az ise daha kısa süre korse takımı olabiliyormuş belki öyle bir durumunuz olabilir tabi burdan çok da bişey demiyim :40: ama bence korse yağ boşluklarından sonra vücutun şeklinin oturması içinde isteniyor olabilir. Doktorunuz kimdi ve hangi bölgelerden lipo yaptırdınız öğrenebilir miyiz???

Sağlıklı günler dilerim. :71:

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah. Çok fazla morluk yaşamamışsınız sanıyorum, bahsetmemişsiniz hiç morluklardan. Bende lazer lipo olmayı planlıyorum yaz başında havaların soğuması için bekliyordum şimdi sadece annemin gelmesini bekliyorum bana bakması için :)

Lipo olmasamda inanın çok araştırdım okudum ve operasyondan sonra 2 hafta belki 3 hafta korse takma konusunda bütün doktorların görüş birliği var benmi gördüğüm kadarıyla. Yani 2 gün korse takıp sonra çıkarmakla iyi yapmamışsınız bana göre. Doktorunuz da siz takmak istemeyince üstelememiş olabilir belki bilemiyorum ama doğrusu o korsenin takılmasıdır diye düşünüyorum ben.

Birde yağ çekilen bölge sayınız ve yağ miktarı az ise daha kısa süre korse takımı olabiliyormuş belki öyle bir durumunuz olabilir tabi burdan çok da bişey demiyim :40: ama bence korse yağ boşluklarından sonra vücutun şeklinin oturması içinde isteniyor olabilir. Doktorunuz kimdi ve hangi bölgelerden lipo yaptırdınız öğrenebilir miyiz???

Sağlıklı günler dilerim. :71:

Teşekkür ederim :)
Morluk yok denecek kadar azdı. Üniversite okuduğum için korse kullanmak pek uygun olmadı benim için. Karın ve bel çevresinden toplamda 2 litre yağ alındı. İzmir de yaptırdım her konuda memnundum doktordan da hastahaneden de fakat isim vermek istemiyorum reklama giriyor galiba. Benim merak ettiğim konu şu, sonuçta vücuttan yağ alınıyor korse kullanılmasa bile bu vücut oturmayacak mı? Ne zaman inecek bu şişliklerim ne zaman düzgün bir hale gelecek merak etmeye başladım doğrusu. Yanlarım ilk gün ki gibi duruyor sıkılmaya başladım artık ve düzgün bir sonuç alamayacağım hiçbir şey değişmeyecekmiş korkusu sarmaya başladı beni :(

Morluk yok denecek kadar azdı. Üniversite okuduğum için korse kullanmak pek uygun olmadı benim için. Karın ve bel çevresinden toplamda 2 litre yağ alındı. İzmir de yaptırdım her konuda memnundum doktordan da hastahaneden de fakat isim vermek istemiyorum reklama giriyor galiba. Benim merak ettiğim konu şu, sonuçta vücuttan yağ alınıyor korse kullanılmasa bile bu vücut oturmayacak mı? Ne zaman inecek bu şişliklerim ne zaman düzgün bir hale gelecek merak etmeye başladım doğrusu. Yanlarım ilk gün ki gibi duruyor sıkılmaya başladım artık ve düzgün bir sonuç alamayacağım hiçbir şey değişmeyecekmiş korkusu sarmaya başladı beni :(

o konu şöyleymiş, yaptıranlar öyle söylüyor daha doğrusu, en iyi sonuç, 2 ay içinde alınıyormuş tabi bu süre bünyeye göre de değişir, az ödem toplayan bir vücutta daha kısa sürede de nihai sonuç görülebilir. Ameliyat sonrası ilk korseyi çıkarıp kendilerine baktıklarında mükemmel bir görüntü görmüşler( çoğunluk diyeyim :)) ama vücüt bir iki günde ödem toplamış tabi, alınan yağların yeri suyla doluyormuş, bu da şişlik ve hizs kaybı yapıyormuş, zamanla ( 1 ay , yada 2 ay gibi) ödemlerin indiğini görmüşler yaptıran arkadaşlar.

O yüzden acele etmeyin bence, mutlaka inecek o boşalan yağların yerleri :)

muhtemelen bende de çok ödem olacak, normalde de akşam eve gittiğimde ayaklarımın azda olsa şiştiğini görürüm, ben 2 aya kadar şişlik meselesini kafaya takmamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak :)

o konu şöyleymiş, yaptıranlar öyle söylüyor daha doğrusu, en iyi sonuç, 2 ay içinde alınıyormuş tabi bu süre bünyeye göre de değişir, az ödem toplayan bir vücutta daha kısa sürede de nihai sonuç görülebilir. Ameliyat sonrası ilk korseyi çıkarıp kendilerine baktıklarında mükemmel bir görüntü görmüşler( çoğunluk diyeyim :)) ama vücüt bir iki günde ödem toplamış tabi, alınan yağların yeri suyla doluyormuş, bu da şişlik ve his kaybı yapıyormuş, zamanla ( 1 ay , yada 2 ay gibi) ödemlerin indiğini görmüşler yaptıran arkadaşlar.

muhtemelen bende de çok ödem olacak, normalde de akşam eve gittiğimde ayaklarımın azda olsa şiştiğini görürüm, ben 2 aya kadar şişlik meselesini kafaya takmamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak :)

o konu şöyleymiş, yaptıranlar öyle söylüyor daha doğrusu, en iyi sonuç, 2 ay içinde alınıyormuş tabi bu süre bünyeye göre de değişir, az ödem toplayan bir vücutta daha kısa sürede de nihai sonuç görülebilir. Ameliyat sonrası ilk korseyi çıkarıp kendilerine baktıklarında mükemmel bir görüntü görmüşler( çoğunluk diyeyim :)) ama vücüt bir iki günde ödem toplamış tabi, alınan yağların yeri suyla doluyormuş, bu da şişlik ve his kaybı yapıyormuş, zamanla ( 1 ay , yada 2 ay gibi) ödemlerin indiğini görmüşler yaptıran arkadaşlar.

Çok çok teşekkür ederim, inan ki çok mutlu ettin beni. 2 hafta geçti henüz 6 hafta daha beklerim artık inşallah güzel bir sonuç çıkar ortaya bol bol su içmeye çalışıyorum :)

merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim

10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:

Benim aynaya baktığımda şöyle elimde sağlam bi makas olsa da şu yanları bi kessem dediğim can simitlerim vardı.Göbeğimde,kalçalarımda değil de yanlarıma dolup duruyordu yağlar.Sonra baktım olucak gibi değil Anadolu yakasında Doç.Dr.Serkan Yıldırım'la görüştüm.Ameliyatım güzel geçti.4 hafta kadar da bi korse kullandım.Ben memnunum.Gidin görüşün derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok çok teşekkür ederim, inan ki çok mutlu ettin beni. 2 hafta geçti henüz 6 hafta daha beklerim artık inşallah güzel bir sonuç çıkar ortaya bol bol su içmeye çalışıyorum :)

merhaba,
son durum nedir? nasıl oldunuz? indimi şişlikler? cilt durumunuz düzeldi mi?
sağlıcakla kalın :)

ben yaptıralı bir ay doldu. hala göbeğimde ve belimde ceviz büyüklüğünde ödem var, sert ve bastırınca acıyor, belimin arka taraflarında arada bi uyuşma hisssizlik oluyor. o kadar da su içmeme rağmen ödemlerin geçmesi zamana bağlı sanırım. bence hiç panik yapma , sadece bekle...

herkese iyi akşamlar hanımlar,ben 160 boyunda 57-58 kilo 2 doğum yapmış bir bayanım kızım 16 aylık oldu ve ben kızım 6 aylıkken diyetle 19 kilo verdim 3-4 aydır kilomu korumaya çalışıyorum fakat yanlarım asla gitmiyor yani doğumlarımdan öncede simitlerim vardı bende lipo yaptırmaya karar verdim ama çokta korkuyorum sizlere sorum var oğlumda küçük 4,5 yaşında ve kızımı hala emziriyorum emzirmeme engel olur mu lipo? yaptıran arkadaşlar genel mi? yoksa lokal anesteziyle mi yaptırdınız hangisi daha iyi ne olur cevap bekliyorum arkadaşlar...

herkese iyi akşamlar hanımlar,ben 160 boyunda 57-58 kilo 2 doğum yapmış bir bayanım kızım 16 aylık oldu ve ben kızım 6 aylıkken diyetle 19 kilo verdim 3-4 aydır kilomu korumaya çalışıyorum fakat yanlarım asla gitmiyor yani doğumlarımdan öncede simitlerim vardı bende lipo yaptırmaya karar verdim ama çokta korkuyorum sizlere sorum var oğlumda küçük 4,5 yaşında ve kızımı hala emziriyorum emzirmeme engel olur mu lipo? yaptıran arkadaşlar genel mi? yoksa lokal anesteziyle mi yaptırdınız hangisi daha iyi ne olur cevap bekliyorum arkadaşlar...
merhaba benim yaptirdigim alan genis oldugu icin ben genel anestezi ile yaptirdim. Bildigim kadariyla kucuk alanlarda ve az miktarda yag varsa lokal tercih ediliyor. Soracak olursan ben genel anestezi ile oldugum icin memnunum. Ancak sonucta hangi tip olursa olsun anestezi verildigi icin emzirirken yaptirman yanlis olur. Bence biraz daha bekle.

Back
X