• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar ben bu sene başında slim lipo denen lazerli lipo yaptırdım inanılmaz etkili karın ve bacağıma yapıldı. Tavsiye ederim. Doktor ve hastane ismi isterseniz verebilirim.

kızlar ayın 18ine ameliyatım var basen bacak içi bel yanları ve diz içi çok heycanlıyımm :26:

teşekkür ederim. Şu anda karnım çok hafif şiş. Aslında kötü bi görüntü değil ama biraz daha gitse süper olur. Şimdilik tek endişem karnımdaki dalgalı görüntü. Önceki ameliyattan sonraki tecrübem bunun geçeceği yönünde ama yine de azıcık endişeliyim. Güner beyle ilgili bazı şikayetlerim oldu aslında ama sonradan bunların benim yanılgım olduğunu anladım. Adam işini iyi yapıyor. Fazla eleştiriye gerek yok.

Selamlar bernosss, bende sizin yaptirdginiz bolgelerden lazer lipoliz yaptirmak istiyorum, yaz sonu cok kararliydim, sizin operasyon oldugunuz doktorla da gorustum bana guven verdi gercekten. Ancak dugunumuz oldu ve ben ayirdigim parayi dugunumuz cin harcadim:)))))) bu arada baya da tombis bir gelindim:(((( simdi lipo tekrar gundemimde, sizin son durumunuz nedir diye sorsam, beliniz ne kadar inceldi, deriniz sikilasti mi, bir de deri kalitesi icin yas cok belirleyici, ben otuz yasindayim, sizin yasinizi de merak ediyorum. Benim sorularimi yanitlayip merakimi giderirseniz cok mutlu olurum. Saglikli ve guzel gunler diliyorum size, sevgileerrrr....

Kızlar hepinize çooooook geçmiş olsun...
Nebil Bozdoğan'a liposakşın yaptıran var mı? Varsa ve tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirim...

ac:ssz:aba hangi doktora oldunuz?

Ben Dr. Ergin Er'e oldum. 30 ağustosta (3,5) ay olmuş. Mikro kanüler vaser liposuction yapıyor. Üst karın, alt karın, bel yan ve sırtta sütyenin altında olan kanatlardan. Bende 12 cm incelme, 2-3 beden küçülme oldu. Sarkma olur diye korkuyordum. Aksine toparlama oldu. Dümdüz bir karnım var artık. Bu arada ne girinti çıkıntı, ne çökme ne de dalgalanma olmadı.

msnrana merhaba,
son durumunuz nasıl oldu? memnun musunuz operasyonu yaptırdığınız için? ben görüşmemi yaptım dr.la, sonra tatil, şimdide annem yanımda değil falan bi türlü randevu tarihi alamıyorum, zaman uymuyo. Ama fikrim değişmedi, olmak istiyorum o operasyonu hala.

Siz nasol oldunuz çok merak ediyorum. Bel ve karın bölgenizdeki incelmeden memnun kaldınız mı? Foto gönderebilirseniz çok memnun olurum.

Sağlıklı güzel günler dileklerimle :16:

Merhaba,
Hangi dr da karar kıldınız ve güncel fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz? Bende operasyon için karar verdim fakat mart nisan gibi görünüyor. Umarım hepimiz istediğimiz vücutlara kavuşuruz sağlıklı günler...

slm kızlar ameliyatımı oldum ayın 18inde dört litre yag alındı basen bel yanları bacak içi ve diz yanları amelitattan çıktıgımda zangır zangır titredim ilk gün çok kötüydüm ayagı ilk kalktıgımda çok kötü oldum zaten yatrmıyolar yurutuyolar hemşireler bugun 3uncu gunum agrılarım var hala ve vucudum şiş tabi morluklarda var benım doktorum çok iyi adananın en iyi doktoru umarım ıstedgim sonucu alırım ki bu agrılara degsin

selamlar ve gecmis olsun. Nasil oldunuz ilk gunler zor geciyormus, incelme gordunuz mu acaba, bir de doktorunuz kim ogrenebilirmiyiz

teşekürler ilk günüm çok kötüydü ayagı kalkmakta çok zorlandım belden asagısını hıssetmıyordum sankı bugun 5nci günüm biraz daha iyiyim bacaklarım mosmor agrım da var şişlikte var tuvalete gitmek ayrı bi dert bide adet olcam karnımda agryo nasıl olcak bilmiyorum yarın kontrolum var doktorumun adı ersal kaya sen olmayı mı düşünüyorsun

bende üc hafta önce karin bölgesinden liposuction oldum.hic agrim olmadi,sonuctan memnun kalacagima eminim.suan belim tamamen inceldi göbek kismimda hafif sislik ve sertlikler var.dr um tam sonucu iki ay sonrasinda görebilecegimi söyledi ve hergün masaj yapiyorum.korkulacak bi ameliyat degil inanin :icecream:

Bende lazer lipoliz yaptırdım Mehmet keteneye Ankara'da sanırım param bosuna gitti işlem sırasında yapsammı yapmasam diye düşündü herhalde ben bir fark göremiyorum

MErhaba Arkadaşlar,
1,60 boyunda 52 kiloyum zayıf birisiyim sadece basenlerim çok fazla. üstüme XS - S alırken alt a M bazen L almak zorunda kalıyorum, çok kilo alan birisi değilim. spor yapyorum yüzüyorum koşuyorum evde egzersiz yapıyorum ama yıllardır eritemedim gitmiyor .Cumartesi Liposutcion oluyorum ama korkuyorum hem ameliyattan hemde sonrasında daha kötü olursa diye. Doktorum işini bilen birisi hergün 3 den fazla ameliyat yapıyor muayhanesinde botox vs.. uygulamalar yapıyor acıbadem de olacağım.
Daha önce yaptıran ve sonrasında pişman olan / mutlu olan / iyi ki yaptırmışım diyen var mı lütfen yorumlarınızı söyleyin bana yardım edin. agrı oluyor mu? hareketlerde kısıtlama oluyor mu sonrasında ne yaptınız.

MErhaba Arkadaşlar,
1,60 boyunda 52 kiloyum zayıf birisiyim sadece basenlerim çok fazla. üstüme XS - S alırken alt a M bazen L almak zorunda kalıyorum, çok kilo alan birisi değilim. spor yapyorum yüzüyorum koşuyorum evde egzersiz yapıyorum ama yıllardır eritemedim gitmiyor .Cumartesi Liposutcion oluyorum ama korkuyorum hem ameliyattan hemde sonrasında daha kötü olursa diye. Doktorum işini bilen birisi hergün 3 den fazla ameliyat yapıyor muayhanesinde botox vs.. uygulamalar yapıyor acıbadem de olacağım.
Daha önce yaptıran ve sonrasında pişman olan / mutlu olan / iyi ki yaptırmışım diyen var mı lütfen yorumlarınızı söyleyin bana yardım edin. agrı oluyor mu? hareketlerde kısıtlama oluyor mu sonrasında ne yaptınız.

şimdiden geçmiş olsun canım bugun liposuctıon olallı bir hafta oldu benımde senın gıbı ust tarfım zayfı ama basen kısmım kalındı şimdi iyiyim agrılarım var olsun o kadarda cunku 4 saat kaldım ameliyatta bel yanları basen bacak içi diz içi ama ilk günüm zordu kalkmkta çok zorlandım tabi bu bunyeye göre degişir bazıları ameleyat gunu kalkıp evıne gidebiliyor inş sende oyle olursun sadece basen mi alınacak sende

şimdiden geçmiş olsun canım bugun liposuctıon olallı bir hafta oldu benımde senın gıbı ust tarfım zayfı ama basen kısmım kalındı şimdi iyiyim agrılarım var olsun o kadarda cunku 4 saat kaldım ameliyatta bel yanları basen bacak içi diz içi ama ilk günüm zordu kalkmkta çok zorlandım tabi bu bunyeye göre degişir bazıları ameleyat gunu kalkıp evıne gidebiliyor inş sende oyle olursun sadece basen mi alınacak sende
Canım geçmiş olsun.Kaç kilo yağ alındı senden .Hiç fark gördün mü ? Ben 2 sene önce yaptırmıştım.

----
evet canım sadece basenlerim alınacak bacak içimde diz kapaklarımın etrafında sorun yok. kenarlarda ki o çıkıntılar alınacak o kadar yani toplam da 1 kilo yağ çıkar veya 1,5 olsun hadi. 1,5 saat sürecek dedi ameliyat sonrasonda korse giyeceksin 2 hafta dedi ama ben engelebeli olmasından çöküntü sarkmalardan korktuğum için 3 - 4 hafta giymeyi düşünüyorum. 1 hafta da izinli olacağım. bakalım nasıl olacak hem heyecanlıyım hem korkuyorum açıkçası :( resimlerin var mı öncesi ve sonrası özelden atabilir misin bana

----
evet canım sadece basenlerim alınacak bacak içimde diz kapaklarımın etrafında sorun yok. kenarlarda ki o çıkıntılar alınacak o kadar yani toplam da 1 kilo yağ çıkar veya 1,5 olsun hadi. 1,5 saat sürecek dedi ameliyat sonrasonda korse giyeceksin 2 hafta dedi ama ben engelebeli olmasından çöküntü sarkmalardan korktuğum için 3 - 4 hafta giymeyi düşünüyorum. 1 hafta da izinli olacağım. bakalım nasıl olacak hem heyecanlıyım hem korkuyorum açıkçası :( resimlerin var mı öncesi ve sonrası özelden atabilir misin bana

benım ameliyat dört saat surdu agrılarımla uyandım çok kötuydu ilk gunum ama simdi hergun biraz daha iyılestıgımı hıssediyorum senın sadece basenmıs iyilesmen daha kısa surer inan korkulacak bişe dil eger doktorun işini bilen biriyse dalgalanma fln olmaz ben olalı bı hafta oldu daha iyi sonuc almam için birz daha zamanm var çünkü şişliklerim ve morluklarım var

Back
X