• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bende ne sıvı akması ne kanama hiç bir şey olmadı bacak kenarımı da almış sanırım ki korse alt bacağıma kadar bu da tabi ki dizlerimi dükmemi engelliyor.her geçen gun daha iyi hissediyorum kendimi banyoyu ise 1 hafta sonra yapacağım bugun 3. günüm. şişlikler tam olarak ne zaman iner ödem i vücuttan atmak için ne yapmak gerekiyor. kendimi çok fazla yan yatıramıyorum çok hafif morluk var bacağımda. ezilir iz kalır diye yan yatmıyorum normal şeklini kaç ay sonra alır?

merhaba kızlar bende ne sıvı akması ne kanama hiç bir şey olmadı bacak kenarımı da almış sanırım ki korse alt bacağıma kadar bu da tabi ki dizlerimi dükmemi engelliyor.her geçen gun daha iyi hissediyorum kendimi banyoyu ise 1 hafta sonra yapacağım bugun 3. günüm. şişlikler tam olarak ne zaman iner ödem i vücuttan atmak için ne yapmak gerekiyor. kendimi çok fazla yan yatıramıyorum çok hafif morluk var bacağımda. ezilir iz kalır diye yan yatmıyorum normal şeklini kaç ay sonra alır?

geçmiş olsun canım benim bol bol sıvı tüketmen lazım 4. haftada %80 sonuç verir %20 lik kısmda ilerki zamanlarda sonuç alırsın brgün ben kaldım hastanede 4 litre yag alındı benden baya bi fark var pantolonlarım bol geliyor fizigim daha duzgun ne sarkma ne dalgalanma var :))

selam canım, katı bir şey yemiyorum en az 2 ay yağlı ve tuzlu bir şey yemek istemiyorum şekil oturana kadar.
günde 1,5 - 2 litre su içmeye çalışıyorum onun dışında meyva suyu komposto, şekersiz çay gibi. hala şişliklerim gitmedi ctesi kontrolüm var doktor korseyı çıkartıp bakacak belkı o gun gıydırmez banyo yap oyle gıy der. acaba ödeme ve şişlikler için jel veriyor mu bazıları msaja için jel falan verıyor diyor. 2 hafta sonra deneyceğim pantolonlarımı henüz günlük yaşamıma geri dönemedim evde iş yapıyorum yemek bulaşık ama agır seyler kaldıramıyorum dışarı çıktım 1 saat ama yoruldum ve sanırım soğuktan bacaklarım ağrımaya başladı bende evde dolanıyorum.

Merhaba arkadaşlar ,
herkesin yeni yılı hayallerinin ötesinde geçsin umarım
liposuction yaptırmak istiyorum daha önce lipoliz yaptırmıştım ama yararını görmedim ne yazık ki
liposuction için ist da öneriniz var mı
tecrübesi olanlardan yararlanmak isterim
şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar. ..Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum. ..liposuction ile kalça şekillendirme ve bel inceltme olacak. Yarın anestezi uzmanı ile gorusecegim. Doktor 4 saat sürer dedi ortalama. ..çok korktum açıkçası kalp ameliyatı gibi. ..Çünkü belimden ve Bacaklarım dan alınacak yağları kök hücre ile kalçaya enjekte edecek. ..çok uzun değil mi. ..ama her bir bölge 40 dakika dedi. ..başka yolu yokmu gerçekten korkmaya başladım. ..bir de iyileşme süreci nasıl. ..

geçmiş olsun canım benim bol bol sıvı tüketmen lazım 4. haftada %80 sonuç verir %20 lik kısmda ilerki zamanlarda sonuç alırsın brgün ben kaldım hastanede 4 litre yag alındı benden baya bi fark var pantolonlarım bol geliyor fizigim daha duzgun ne sarkma ne dalgalanma var :))
Merhaba ne kadar sürdü ameliyat değer mi gerçekten. ..kafam çok karışık yarın veya cuma günü ameliyata alacak doktor korkuyorum. ..acaba spor ile olur mu? ?? Değdi mi ameliyat

Ben de oldum ben de.. Tumescent lipo yapıldı 27 aralık akşamı... Dr. Nebil Bozdoğan'ı tercih ettim. Şimdilik iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum :) ameliyatın en kötü yanı sanırım sonraki bekleme süreci :/

Operasyonun local+ sedasyon'lamı, yoksa genel anestesiyle yapılacağını (çoğunlukla local+ sedasyon yapıyorlar), buna göre operasyon öncesi neler yapmanız gerektiğini, iyileşme sürecinizi,operasyon sonrası dikkat etemiz gereken hususlar, zaman kısıtlamanız varsa ne zaman iş başı yapabileceğinizi, sonuçları ne kadar sürede alıcağınızı, refakatçı gerekip gerekmediğini, eğer daha sonra revizyon gerekirse (düşük bir ihtimal) ücret alıp almayacağınıi korseyi ne kadar süreyle giyeceğinizi, korse için ayrı ücret alınıp alınmayacağını, bir rahatsızlığınız varsa, kullandığınız ilaç vs. onları söyleyin zaten size soracaklardır. Maliyet konusuna gelince her doktorun ücretlendirmesi farklı oluyor. Ameliyatın hastane ya da klinikte olması local yana genel anestesiyle olması ücrete farklılık getiriyor. Birde yapılacak bölge sayısı ve alınacak yağ miktarına göre kişiye özel fiyat belirliyorlar o sebeple sizi yanıltmak istemem bu lkonuda en kesin bilgiyi görüşeceğniz cerrahtan alabilirsiniz. Benim en problemli bölge bel çevrem ve bacak içi idi ama görüşmeye gittiğimde doktorum alınması gereken başka bölgeleride ilave etti. Benden gıdı, bel, karıni yan simitler, baçak içii basen, popo dan toplam 5 ltr'ye yakın alındı ve 5000 tl ödedim. Fikir vermesi açısından söyledim görüşün bakalım size ne diyecekler.

Çok açıklayıcı bilginiz için tşkl,doktorunuz adını öğrenebilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar ,
herkesin yeni yılı hayallerinin ötesinde geçsin umarım
liposuction yaptırmak istiyorum daha önce lipoliz yaptırmıştım ama yararını görmedim ne yazık ki
liposuction için ist da öneriniz var mı
tecrübesi olanlardan yararlanmak isterim
şimdiden teşekkürler

Merhaba Safaksu iyi seneler sanada..
Bende slimlipo yaptırmayı dusunuyorum ama sen yararını goremedım demıssın :( hangı bolgene yaptırmıstın ve nakadar yag alınmıstı? bıde hangı dr'a yaptırmıstın paylaşabilir misin?

Merhaba Safaksu iyi seneler sanada..
Bende slimlipo yaptırmayı dusunuyorum ama sen yararını goremedım demıssın :( hangı bolgene yaptırmıstın ve nakadar yag alınmıstı? bıde hangı dr'a yaptırmıstın paylaşabilir misin?

Merhaba,
ben op dr Coşkun Levent Taşcı ya yaptırmıştım gıdı ve göbek bölgesine kesinlikle memnun kalmadım
şimdi iyi bir doktor arıyorum liposouction için diğer yöntmlerle fazla yağ alınmıyor bence
bir de Coşkun Bey ler her bölge için ayrı ücret alıyorlar
oysa bir den fazla operasyon tek defada olabiliyor
hiç bir yönden tavsiye etmiyorum

Merhaba,
ben op dr Coşkun Levent Taşcı ya yaptırmıştım gıdı ve göbek bölgesine kesinlikle memnun kalmadım
şimdi iyi bir doktor arıyorum liposouction için diğer yöntmlerle fazla yağ alınmıyor bence
bir de Coşkun Bey ler her bölge için ayrı ücret alıyorlar
oysa bir den fazla operasyon tek defada olabiliyor
hiç bir yönden tavsiye etmiyorum

Bende Levent Bey'le görüştüm ona yaptırmayı düşünüyordum :( şimdi çok kararsız kaldım.. senden kaç lt yağ alınmıştı?

Merhaba ne kadar sürdü ameliyat değer mi gerçekten. ..kafam çok karışık yarın veya cuma günü ameliyata alacak doktor korkuyorum. ..acaba spor ile olur mu? ?? Değdi mi ameliyat

4 saat sürdü benim ameliyatım basen bel yanı bacak içi ve diz içi ya aslında bende olmaya korkuyordum eşim ve annem ol dedi çünkü basenlerimden çok şikayetçiydim ne kadar spor yapsam basenlerim gitmiyor oldugu gibi duruyordu pantolanlarım bol geliyor degdi tabiki ayrıca doktorunu ıyı secmelsin

4 saat sürdü benim ameliyatım basen bel yanı bacak içi ve diz içi ya aslında bende olmaya korkuyordum eşim ve annem ol dedi çünkü basenlerimden çok şikayetçiydim ne kadar spor yapsam basenlerim gitmiyor oldugu gibi duruyordu pantolanlarım bol geliyor degdi tabiki ayrıca doktorunu ıyı secmelsin

doktorunuz ist da mı ismi ve ne kadar bedel ödediğinizi yazarsanız sevinirim

Bende Levent Bey'le görüştüm ona yaptırmayı düşünüyordum :( şimdi çok kararsız kaldım.. senden kaç lt yağ alınmıştı?

hatırlamıyorum kaç lt olduğunu göbek hadi neyse gıdı da çok garantili konuştu ama hiç yararını görmedim
bilmiyorum yine de kendiniz karar verin

Cevabın için teşekkür ederim....değdi diyorsun...ben kocaeli üniversitesinden tonguç beye olacağım...4 saat uzun değil mi kalp ameliyatı gibi...kendimi değil de çocuklarımı düşünüyorum bana birşey olursa sırf bu yüzden onları bırakmak...ama biranda uytacaklar.zaten ilk doğumum genel anestezi idi. ayılması çok zor ve sıkıntılı ...üşüyerek uyanıyorsun...ayyy ne bileyim canım ya sen ne güzel kurtulmuşsun darısı bana..ama kaçış yok

Arkadaslar ben Almanyada yasiyorum. türk kanallarindaki reklamlardan dolayi dr. ibrahim askari sectim neden o bilmiyorum öyle denk geldi. Randevu yaptim tr ye uctuk esimle özel hastahanesinde bas hemsiresi karsiladi Ibrahim beyi hic görmedim, hic konusmadik bile.
Kan tahlili yapildi baska biözel hastahaneye gittik orda öglen 1 de ameliyat olacahim söylendi bu arada bir kere Ibrahim bey geldi bölgesel cizim yapti ilk karsilasmamizdi bana cok kendini birsey sanan sorularimi dogru dürüst cevaplamayan biri olarak iz birakti.
Simdi düsünüyorumda nasil böyle iyi iz birakmayan birine yinede kendimi ameliyat ettirdim :(
Neyse saat 17:00 kadar bekledik sonra ilacla bayiltim götürdüler.
Ameliyat sonrasi asiri titreme üsüme vardi hic öyle kötû olmamistim. Oysa ameliyat anlaminda bu ilk degildi Almanyada böyle birseyle karsilasmadim. Uyaninca bacaklarimi kimildata madim. Okadar asiri agrim sancim vardiki inanilmaz. Ameliyattan sonra cektikleri yagi gösterdiler tam 6 litreydi. Her tarafim delik desik olmus pis kanlar disairi akiyordu.
Ogün hic kalkamadim acidan.Ertesi günü hastahaneden ciktim.otele gittik 1 hafta odada durdum cok kötüydü. Bir kerede kontrole gittim bakti, iyi dedi ilk görünüs gercekten iyiydi ama sonra cok sisti bacaklarim ve bende tam anlamiyla sisliklerin ve agrilarin gecmesi 2 ay buldu.bu sürede hep korse giydim hatta 4 ay giydim.Sonuc evet basenlerim gitmisti ama bacaklarim ic taraflari kalmis bazi bölgeler dalgaliydi cok kötü görünüyordu. Dr Ibrahim Askara tekrar tlf actim resimlerimi yolladim. Bana dedigi ben size anlattim liposuction dan sonra gerdirme yapilmasi lazim dedi ama bana hic zaman ayirip sorularimi dogru dürüst cevaplamamisti. Tekrar gelin biraz daha düzeltme yapariz dedi. Almanyada baska dok gittim gösterdim nasil olmus diye düzgün yapilmadigini ve bana aslinda gerdirme gerekmedigini söyledi. Bunu Ibrahim beyle konustugumda Almanyadaki doklarin salak bi b... Bilmediklerini söyleyip kötü sözler söyledi. Ben 1 sene sonra yine Istanbula gittim düzelttirmek icin ertesi gün ameliyat oldum bana bu sefer öylebi korse giydirmislerki 2 beden kücüktü ve perde kumasi gibi kumasi vardi ne oturabiliyordum ne kalkabiliyordum, bacak aralerimi hep kesti ve karnimda kendileri bile citcitlerini kapatamayip birakmislar,degistimek istedigimi söyledigimde benden 250 tl istediler bende dedim ben secmedim bu sizin hataniz dedim ama dar olmasi gerek dediler,evet dar olacak ama benim günlük yasantimi engellemiyecek.
Okadar sinir oldumki agladim sinirden,sizin yapacaginiz lanet olsun dedim birakip ciktim.
Almanyada birkac gün daha giyindim ama baktim sirf aci veriyor cikardim baska korse aldim.
Ve sonuc cokda icler acici degil, bacaklarim dalgali daha 33 yasindayim bikini giymekten doktorumun sayesinde utaniyorum. Oysaki bana dedigi sizde cok güzel sonuc verir cok memnun kalirsiniz, bumu memnuniyet.

Baska doktorlar nasil bilemem ama cok dikkatli olun ve asiri aldirtmayin sonra ben gibi pisman olursunuz.

Soru sormak isteyen olursa yazsin severek cevaplarim.

Cnm geçmş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına.. bende İbrahim Bey^le görüşmeyi düşünüyorum.. sen lazer lipo mu yaptırmıstın yoksa klasık lıpo mu? kaç lt yağ alınmıştı senden? ıkıncı amelıyatından sonra durumun nasıl?

Arkadaslar merhaba
liposuctıon sonrası basenlere el masajı nasıl yapılıyor bılen var mı ? :( :( ve ne zamandan sonra yapılıyor ?

Cevabın için teşekkür ederim....değdi diyorsun...ben kocaeli üniversitesinden tonguç beye olacağım...4 saat uzun değil mi kalp ameliyatı gibi...kendimi değil de çocuklarımı düşünüyorum bana birşey olursa sırf bu yüzden onları bırakmak...ama biranda uytacaklar.zaten ilk doğumum genel anestezi idi. ayılması çok zor ve sıkıntılı ...üşüyerek uyanıyorsun...ayyy ne bileyim canım ya sen ne güzel kurtulmuşsun darısı bana..ama kaçış yok

uzun bi süre kararını verdiysen kaçıs yok zaten uyuyosun ben genel anestezi oldum iyi düşün stres yapma kendine ne zaman olacksın

Back
X