- Konu Sahibi tafi
- #1.901
selam canım, katı bir şey yemiyorum en az 2 ay yağlı ve tuzlu bir şey yemek istemiyorum şekil oturana kadar.
günde 1,5 - 2 litre su içmeye çalışıyorum onun dışında meyva suyu komposto, şekersiz çay gibi. hala şişliklerim gitmedi ctesi kontrolüm var doktor korseyı çıkartıp bakacak belkı o gun gıydırmez banyo yap oyle gıy der. acaba ödeme ve şişlikler için jel veriyor mu bazıları msaja için jel falan verıyor diyor. 2 hafta sonra deneyceğim pantolonlarımı henüz günlük yaşamıma geri dönemedim evde iş yapıyorum yemek bulaşık ama agır seyler kaldıramıyorum dışarı çıktım 1 saat ama yoruldum ve sanırım soğuktan bacaklarım ağrımaya başladı bende evde dolanıyorum.
ben de dort ocakta oldm benden de 5,9 lt yag aldılar...cok zorlandım yurumekte ılk gun tuzsuzdu yedıklerım ama smdı normal olarak yemek yemelısın ılk on bes gun dıyet yok dedı aksı halde metabolızman kotu olur dedı...zaten cok sıvı ve kan kaybettım..besıncı gun dus alabılırsın dedı korseyı cıkarıp dus alıp gerı dıyecegım cnk cok kotu bır koku var..bu koku sızde de oldu mu vucuttan akan sıvılar nedenıyle?..
:2:
bı de su var ..yağsız ye ama tuzlu sekerlı sudan uzak durma cok...cnk vucut cok elektrolıt kaybedıyor...
bu arada ne zaman ınecek acaba bu sıslıkler hala daha doru duzgun dısarı cıkamıyorum dızımde cok sıslık var..bende bacak basen alındı tum bacak kısımlarım baldırım alt bacak falan alındı işte..