SELAM CANIM:)
Bİ ARKADAŞA YAZDIĞIM YORUMU KOPYALAYAYIM ÖNCE:)
canım öncelikle ben diyet yerine sağlıklı beslendim ya da buna diyette diyebiliriz..
ikincisi 5.9 litre yağ aldırdığım için basen ve bacaklardan sarkma olmasın diye
inceltici ,selülit giderici, ödem attran morlukları gideren yara iyileştiren markasını veremediğim ürünün keçi sütü kremini aldım..
ayrıca masaj yağı için de ağız yolu ile de alınabilen ,
tabi bunu danışmanların kullanım talimatı ile alıyorsun zira bu yağlar keskin ve natürel olduğu için
direk hepsini içmen iyi olmaz, damla damla kullanıyorsun ..
bunlar da jojaba yağını süreceğin her karış bölge için iki damla koyuyorsun , içine kekik biberiye limon çam rosemarry paçuli ve çam ağacı yağlarından da her karış için birer damla olmak üzere karıştırıp masaj yapıyorsun streçle sarıyorsun...
içerden aldığım zayıflama-ödem attrıcı- dolaşımı düzenleyen ve selülit giderici ürünler ise yine aynı marka
onlar da şöyle:
KARAMÜRVER İÇECEĞİNDEN dört kaşık 250 ml su ile yanı bir bardak suya dört yemek kaşığı koyup günde sabah öğle yatmadan olarak içiyorsun..detoks ve karaciğer temizleyicisi ödem söktürücü
ENGİNAR ACISI ŞURUBUNU yemeklerden sonra üç kez içine bir damla limon yağı damlatarak içiyorsun..bu da yağ yakıcı iştah kapatıcı..
ayrıca elma sirkesi hapını da günde sabah öğle akşam ve gece olarak bu ürünlerle alıyorsun çiğneyebiliyorsun klasik haplardan değil ..o da yağ yakıcı ve sindirimi düzenleyici..
ben iki gün de bir kilo daha verdim ..
ayrıca cildimin renk tonunda karaciğerim temizlenmeye başladığı için bir ton açılma oldu..ayrıca garip bir şekilde akşamları çok su içmememe rağmen bir sürahi suyu bitirdim ve gece tuvalete kalktım..
böyle kilo verdim canım.
doktoruma da sormuştum..
ayrıca ürünü aldığım yer aktar değil ,aldığım yerde danışmanlık aldım
ve benim gibi ürün kullananlarla bire bir görüştüm.
hem ürünü alıyorsunuz hem de danışmanlık veriyorlar çok ilgililer..
ürünü beğenmezseniz boş şişesiyle iade edin bile dendi ...
İÇERİĞİNİ GİDİP ÖLÇTÜREBİLİRSİNİZ LABORATUARDA DEDİLER HATTA..
tarım bakanlığı ve sağlık bakanlığı onaylıymış..
ayrıca bi sertifika ismi söylediler..o sertifikaya sahip ürünlerde doğayı koruyan sağlık ekipleri ürünleri ve firmayı yılda iki kez habersiz denetliyorlarmış
ürünlerin yetiştirildiği yerlerden uçak vs taşıtların geçmemesi için sertifika falan almışlar..
ürünlerin ismini yukarda yazdım canım..
cilt bakımı sanırım yüz için canım
istersen faceden eklersen ben sana detaylı yazarım canım ??