• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lazerlipo olalı 2 hafta oldu..Ağrılarım epey azaldı..O deli şişlik nispeten gitti..

Alınan yerlerde bir düzelme söz konusu, ama bir incelme yok maalesef.

Belimi ölçüyorum, ameliyat öncesiyle aynı, üst bacağımı ölçüyorum, ameliyat öncesinden 3 cm daha kalın:ssz:

Bazı arkadaşlar gözle görünür incelmeyi görmüşler hemen. Ben ne zaman görücem acaba..Yani aynada baktığımda düzelme görüyorum, ama 1 cm bile incelme yok alınan yerlerde.

Bu devamlı bahsedilen "6 ay" sürede incelmeler oluyor ve devam mı ediyor acep?

Sonuç hala kalınım :)

merhaba takip32 ben 23.01.2014 te dr ferruh bingül e lazer liposaksın yaptırdım. öncelikle doktorum çok kibar ve anlayışlı:) ilk gün çok ağrım oldu. sonrasında biraz daha rahatlamıştım. ben 60 kg yım basen göbek bacak içi ve belden toplam 1900 gr alınmış.ilk kontole gittim gayet iyi dedi doktorum. sonraki kontrolüm 5 gün sonra şuan işe başladım . bir sıkıntım yok . benim basen yanlarım çok çıkıktı ameliyat sonrası yok olmuşlardı şu an ödemlerim devam ediyor.

***Reklam Amaçlı Yazı***

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ben 1 şubat cuma günü Çamlıca Alman Hast de Dr Hasan Fındık a liposuction ameliyatı oldum.Yaklaşık 1 saat kadar sürdü,sadece basen kenarları ve diz yanlarından yağ alındı yaklaşık 4 lt aldılar.Ağrım sızım falan yok tek derdim baş dönmem ve hafif mide bulantım var sinirimi bozuyor acaba normal mi? Tansiyonum biraz düşük..Dışarı çıktım bugün yoruldum geri dönüm aptal gibi miyim,erken mi ayağa kalkmaya çalıştım bilmiyorum :(( ameliyat sonrası yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim biraz korkuyorum

merhaba ameliyattan memnun musunuz?bir de fiyatı nedir? bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Lazerlipo olalı 2 hafta oldu..Ağrılarım epey azaldı..O deli şişlik nispeten gitti..

Alınan yerlerde bir düzelme söz konusu, ama bir incelme yok maalesef.

Belimi ölçüyorum, ameliyat öncesiyle aynı, üst bacağımı ölçüyorum, ameliyat öncesinden 3 cm daha kalın:ssz:

Bazı arkadaşlar gözle görünür incelmeyi görmüşler hemen. Ben ne zaman görücem acaba..Yani aynada baktığımda düzelme görüyorum, ama 1 cm bile incelme yok alınan yerlerde.

Bu devamlı bahsedilen "6 ay" sürede incelmeler oluyor ve devam mı ediyor acep?

Sonuç hala kalınım :)

Oh oh iki hafta olmuş bile :)
Geçmiş olsun canım tekrar. Daha çok erken kız sabırlı ol :) Benim 1 ayda farkedilmeye başladı gözle görülür sonuçlar. 2 Haftadır nerdeyse başka da incelme olmadı :( ama lpg'ye başladım. Bakalım... Yani şekerim şişliklerde morluklarda 1 aydan önce gitmiyor. Şişlikler 1 ayda da %60 falan gitmiş oluyor. Ödem toplanan yerler oluyor. Benim sol bacağımda var mesela. LPG'de özellikle sol tarafıma özen gösteriyorlar :)

Sabır sabır sabır :32:

Oh oh iki hafta olmuş bile :)
Geçmiş olsun canım tekrar. Daha çok erken kız sabırlı ol :) Benim 1 ayda farkedilmeye başladı gözle görülür sonuçlar. 2 Haftadır nerdeyse başka da incelme olmadı :( ama lpg'ye başladım. Bakalım... Yani şekerim şişliklerde morluklarda 1 aydan önce gitmiyor. Şişlikler 1 ayda da %60 falan gitmiş oluyor. Ödem toplanan yerler oluyor. Benim sol bacağımda var mesela. LPG'de özellikle sol tarafıma özen gösteriyorlar :)

Sabır sabır sabır :32:

Fotolarımı yolladığım bir kaç arkadaşım gözle görülür fark var diyor ama benim göz o farkı görmüyor daha :9:

Benim iç bacaklarda epey ödem var, semsert oraları valla. Bir de hafif dalgalanmalar var, onlar gidecekmiş..
lpg ye gerek duymadı benim doktorum, ücretsiz radyofrekansla toparlarız dedi..Bakalım bu hafta başlayacak :)

Fotolarımı yolladığım bir kaç arkadaşım gözle görülür fark var diyor ama benim göz o farkı görmüyor daha :9:

Benim iç bacaklarda epey ödem var, semsert oraları valla. Bir de hafif dalgalanmalar var, onlar gidecekmiş..
lpg ye gerek duymadı benim doktorum, ücretsiz radyofrekansla toparlarız dedi..Bakalım bu hafta başlayacak :)

Radyofrekans bende aldım canım. Lenf drenaj ve power plate aldım bide. Gerek duymadığına göre cildin esnek ve sıkı demek ki. Aman aman maşallah :)

Hanimlar forumdaki yazilanlarin bir cogunu okudum, gunlerdir dr arastiriyorum ama daha kafamda tbir isim yok. Tam bir doktorda karar verirken burada o dr la ilgili olumsuz birsey okuyorum sonra vazgeciyorum . Kredi cektim ,bu 15 gun icinde ameliyat olmak istiyorum . Karin-bel lipoliz dusunuyorum .bir doktor onerisi olan varmi?

Ben incelmeye başladım arkadaşlar :8::8::8:
Bacaklarda görüyorum incelmeyi, özellikle diz kısımlarında..
Ama kasık bölgesinde çok net bir değişim yok daha..

Bel ve simit bölgesinde de hafif bir incelme var ama öyle çok beklediğim gibi değil henüz..
2 gün önce tam 2 hafta oldu bu arada operasyon olalı..

Hanimlar forumdaki yazilanlarin bir cogunu okudum, gunlerdir dr arastiriyorum ama daha kafamda tbir isim yok. Tam bir doktorda karar verirken burada o dr la ilgili olumsuz birsey okuyorum sonra vazgeciyorum . Kredi cektim ,bu 15 gun icinde ameliyat olmak istiyorum . Karin-bel lipoliz dusunuyorum .bir doktor onerisi olan varmi?

İzmirdeysen nejdet şişmanı düşünebilirsin..

istanbuldaysan güner uysal var, bence litre bazında çok fazla çekiyor, ama ona olan arkadaşlar sonuçları gayet güzel almışlar.
Ben kendi doktorumdan öğrendiğim kadarıyla vaserlipo yapıyor güner bey..

Bir de hüseyin güner var..Nejdet beyin de çok başarılı bulduğu bir isim..lazerlipo konusunda epey deneyimli..

Medcezir ist oturuyorum ,bugun dr Ercan karacaoglu na muayene oldum ,ameliyat tarihimi bile aldim :) alakan icin tesekkur ederim canim 28 subat ameliyat ,gelismeleri paylasicam .

Medcezir ist oturuyorum ,bugun dr Ercan karacaoglu na muayene oldum ,ameliyat tarihimi bile aldim :) alakan icin tesekkur ederim canim 28 subat ameliyat ,gelismeleri paylasicam .

Acaba bizim jelesicin doktoru ercan bey mi:44: Bilemedim bak..Eğer öyleyse gayet iyi bir doktormuş o da..
Hadi bekliyoruz haberlerini, şimdiden hemen gelsin geçsin inşallah :34:

Medcezir cok tesekkur ederim canim Ercan beyle ilgili o kadar olumlu sey okudum ki ,en son onda karar kildim bakalim hayirlisi .Daha aml 2 hafta var ama simdiden heyecan basladi bende

Acaba bizim jelesicin doktoru ercan bey mi:44: Bilemedim bak..Eğer öyleyse gayet iyi bir doktormuş o da..
Hadi bekliyoruz haberlerini, şimdiden hemen gelsin geçsin inşallah :34:

ha ha ha yerim seni jelesecin doktoru he he :9:adam artık sürüsünün doktoru oldu değişcem onu:)))

Medcezir cok tesekkur ederim canim Ercan beyle ilgili o kadar olumlu sey okudum ki ,en son onda karar kildim bakalim hayirlisi .Daha aml 2 hafta var ama simdiden heyecan basladi bende

selccim rahat ol emin ellerdesinnn sadece morluk ve ödeme hazırlıklı ol

Medcezir vallahi icime su serpiyosunuz :))

Merak etme iyi ki yaptırdım diyeceksin canım..Benim morluğum ve ödemim çok fazla oldu mesela..şişme bebek gibiydim ilk hafta..ay dehşetti yemin ederim..

şuan 3 hafta oldu, incelmeyi bacak diz kısımlarında bariz görüyorum..daha da incelecek inşallah:8:

bende yarın Ercan beye lazer lipoliz oluyorummm :) bendeki heyecanı düşün :52:

Deepldisturbed simdiden kolayliklar dilerim , heyecansiz olurmu ama insallah hersey istedigin gibi olsun .hangi bolgeden oluyorsun ,bizleri habersiz birakma guzel haberlerini bekliyorum

Simdi yoldayiz 1 de ameliyatim , ben tum bacak ve basen olacam, haberdar ederimmm ins sans dileyin bana

Back
X