• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hahah alemsin anneler cok yasasin , kilo veriyo olmana sevindim supersin .

Nasıl oldu ben de anlamadım..Daha geçen hafta "kilomda değişiklik olmadı(yani alınan yağ ağırlığı haricinde)" diye yakınıyordum..
Evelsi gün bi çıktım tartıya 60 kg yum..Şok oldum..Hatta bugün doktorumda şaşırdı biraz..

Çünkü hala ödemliyim ben. Hatta bu hafta regl haftam, ondan mıdır nedir biraz şiştim bile:44:

Selm Arkadaslar
uzun zamandir lipolizi arastiriyorum.bu operasyonu olmak istiyorum
tam olarak 6 bolgeden olmayi hedefliyorum ama iki farkli operasyonla
size sorum su olan arkadaslar icin ;gercekten etkili bi yontemmiidir,memnunmusunuz?
8 marta randevum var doktorla
karsi koyamadigim bi hevesim var,yinede sizlere sormak istedim
olupta 6ay veya 1 sene gecmis arkadaslarin cevaplarini bekliyorum
tesekkurler

NOT: cok pardonda burda ne zaman ziyaretci olarak girsem rahatlikla konu okuyabiliyorum
ne zamanda uyelik girisi yaptiktan ve bi mesaj attiktan sonra pc tam arak 20 dk kitleniyor
bunun sebebini cok merak ediyorum.bilen varmi acaba

Son düzenleme:
birde bi sorum daha var.lutfen cevap verirseniz sevinirim.
bu cinsel organ kismi ayri bi alanmi oluyor.ucretlendirirken mide gobek ayri ucretlendriliyor ama ben o bolgeyede istiyorum o ayri bi bolgemi oluyor bilen varsa cevaplarsa cok seviinirim

:40:Sevgili arkadaşlar,
Öncelikle aynı iletiyi iki defa gönderirsem kusura bakmayın.
Ben 11 Şubatta lazer lipoliz oldum. Çok fazla şiştim ve zorluklarım var sabahları yataktan zor kalkıyorum, zor oturtabiliyorum.
kendi çorabımı giyemiyorum, yerdeki bir şeyleri alamıyorum. Belki ben bir çok bölgeyi oldum diyedir(kol, basen ve karın) deneyimi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa çok sevinirim.
Herkese geçmiş olsun.

Merak etme iyi ki yaptırdım diyeceksin canım..Benim morluğum ve ödemim çok fazla oldu mesela..şişme bebek gibiydim ilk hafta..ay dehşetti yemin ederim..

şuan 3 hafta oldu, incelmeyi bacak diz kısımlarında bariz görüyorum..daha da incelecek inşallah:8:

Sevgili arkadaşım, geçmiş olsun. Benim ilk haftam 11 şubatta ameliyat oldum. Şuan her yanım şiş ayak bileğimden ellerime kadar zor oturup kalkıyorum. Senin durumun nasıl? bu konu hakkında duyumların neler?
sevgiler.

Sevgili arkadaşım, geçmiş olsun. Benim ilk haftam 11 şubatta ameliyat oldum. Şuan her yanım şiş ayak bileğimden ellerime kadar zor oturup kalkıyorum. Senin durumun nasıl? bu konu hakkında duyumların neler?
sevgiler.

ciaridas geçmiş olsun, bende 12 subatta oldum :) ben amelıyata 57 kg gırdım amelıyattan bırgun sonra 63 kg dım.. :( bugun ise 58.8 cıktım.. daha amelıyat kıloma bıle ınemedım.. benımde bacaklarım hala şiş. oturup kalkarken bende zorlanıyorum. ama hergecengun daha ıyye gıttgımı hıssedıyorum.. haftasonu doktorumla randevum var, bakalım neler dıyecek..

merhaba takip32 ben 23.01.2014 te dr ferruh bingül e lazer liposaksın yaptırdım. öncelikle doktorum çok kibar ve anlayışlı:) ilk gün çok ağrım oldu. sonrasında biraz daha rahatlamıştım. ben 60 kg yım basen göbek bacak içi ve belden toplam 1900 gr alınmış.ilk kontole gittim gayet iyi dedi doktorum. sonraki kontrolüm 5 gün sonra şuan işe başladım . bir sıkıntım yok . benim basen yanlarım çok çıkıktı ameliyat sonrası yok olmuşlardı şu an ödemlerim devam ediyor.

Sevgili Arkadaşım,

Bugün yaklaşık bir ay olmuş ameliyat olalı. Şuan şişliklerin nasıl zayıflama belli oluyor mu? benim 1.haftam çok şişim inanılmaz derecede hemde.
senin durumunu merak ettim bir ay sonra nasıl olunuyor diye.
Cevap verirsen çok memnun olurum. Sevgiler.

Nasıl oldu ben de anlamadım..Daha geçen hafta "kilomda değişiklik olmadı(yani alınan yağ ağırlığı haricinde)" diye yakınıyordum..
Evelsi gün bi çıktım tartıya 60 kg yum..Şok oldum..Hatta bugün doktorumda şaşırdı biraz..

Çünkü hala ödemliyim ben. Hatta bu hafta regl haftam, ondan mıdır nedir biraz şiştim bile:44:

tebrik ederim medcezır super gercekten :) nekdar oldu sen amelıyat olalı? ben daha amelıyat kıloma bıle ınemedım bırak alınan yag mıktarını dusuneyım :( 1 hafta oldu bugun.. sence normal mı? :(

Deeplydusturbed canim sanada cok gecmis olsun takipteyim ,guzel haberlerini duymak istiyorum :)

cok saol cnm.. hergecengun daha ıyıye gıdıyorum ama hala şişliklerim var bugun 1 hafta olacak.. cmt gunu randevum var ercan beyle. bakalım ne dıcek? bandajlarımı cıkaracak sanırım bu kontrolumde..

Arkadaşım,
Sen hangi bölgelerden oldun? Ben kol, basen, karın. Bacaklarım çok fazla şişti bu nedenle çok merak ediyorum ben mi böyleyim, başkaları da var mı benim durumumda?

Arkadaşım,
Sen hangi bölgelerden oldun? Ben kol, basen, karın. Bacaklarım çok fazla şişti bu nedenle çok merak ediyorum ben mi böyleyim, başkaları da var mı benim durumumda?

ben diz bacakiçi basen ve simit bölgesinden oldum.. bende çok şiştim diyorum ya ameliyatkılomun uzerıne 6kg fazlaydım.. 2.5 kg yag alındıgını yaklaşık varsayarsak toplam 8 yada 8.5 kg ödem yapmış vucudum :(

Merak etme iyi ki yaptırdım diyeceksin canım..Benim morluğum ve ödemim çok fazla oldu mesela..şişme bebek gibiydim ilk hafta..ay dehşetti yemin ederim..

şuan 3 hafta oldu, incelmeyi bacak diz kısımlarında bariz görüyorum..daha da incelecek inşallah:8:

medcezir mrb...

Sormadan önce topiği okudum biraz ama oldukça yoğun olduğundan istediğim bilgilere ulaşamadım.
Müsayitsen bikaç şey sormak istiyorum bu konuda.
Siz tam olarak hangi bölgelerden operasyon geçirdiniz?
Ben balık etli bir hatunum kolum bacağımda pek ince sayılmaz ama beni rahatsız eden bölge karın mide ve simitlerim. Olursam bu bölgeden olmayı düşünürüm.
Yinede tüm vücutta şişme oluyormu, ve bu şişmenin sebebi nedir?
Bide ortalma bi fiyat söyleyebilirmisiniz mesela siz nekadara oldunuz?

birde bi sorum daha var.lutfen cevap verirseniz sevinirim.
bu cinsel organ kismi ayri bi alanmi oluyor.ucretlendirirken mide gobek ayri ucretlendriliyor ama ben o bolgeyede istiyorum o ayri bi bolgemi oluyor bilen varsa cevaplarsa cok seviinirim

Cinsel organ kısmı mı:44: O bölgeye lazer lipo olmuyor bildiğim kadarıyla:26:

sevgiler.

ciaridas geçmiş olsun, bende 12 subatta oldum :) ben amelıyata 57 kg gırdım amelıyattan bırgun sonra 63 kg dım.. :( bugun ise 58.8 cıktım.. daha amelıyat kıloma bıle ınemedım.. benımde bacaklarım hala şiş. oturup kalkarken bende zorlanıyorum. ama hergecengun daha ıyye gıttgımı hıssedıyorum.. haftasonu doktorumla randevum var, bakalım neler dıyecek..

tebrik ederim medcezır super gercekten :) nekdar oldu sen amelıyat olalı? ben daha amelıyat kıloma bıle ınemedım bırak alınan yag mıktarını dusuneyım :( 1 hafta oldu bugun.. sence normal mı? :(

Kızlar selam, hepinize geçmiş olsun..
Sanırım benim kadar şişen yoktur operasyon sonrası..Ayak parmaklarım bile davul gibi olmuştu, hatta şişlikten acıyorlardı :1:
3. hafta büyük ölçüde inecek o şişleriniz merak etmeyin. 1.ayda da sonucun yarısından fazlasını göreceksiniz.
Kilonuza takılmayın, hatta çıkmayın tartıya..1.5 ay geçtiğinde falan çıkarsınız.

medcezir mrb...

Sormadan önce topiği okudum biraz ama oldukça yoğun olduğundan istediğim bilgilere ulaşamadım.
Müsayitsen bikaç şey sormak istiyorum bu konuda.
Siz tam olarak hangi bölgelerden operasyon geçirdiniz?
Ben balık etli bir hatunum kolum bacağımda pek ince sayılmaz ama beni rahatsız eden bölge karın mide ve simitlerim. Olursam bu bölgeden olmayı düşünürüm.
Yinede tüm vücutta şişme oluyormu, ve bu şişmenin sebebi nedir?
Bide ortalma bi fiyat söyleyebilirmisiniz mesela siz nekadara oldunuz?

Ben tüm bacak ve simitlerden oldum. O bölge, vücudun aşağı taraflarında şişlik yapıyor mu bilemem. Vücutta ödem ve şişlik olmasının sebebi, vücut orta çaplı bir travma geçiriyor. En ufak operasyonlarda bile ödem olur.

Fiyat kişiden kişiye değişiyor.
Görüştüğünüz doktor çıkarır fiyatı..Yine de çok uçuk fiyatlar değil. 4-6 bin arası değişiyor fiyatlar.

Selamlar,

Acaba lazer liposuction sonrası ne kadar iz kalıyor? Ben kollarıma ve karnıma yaptırmayı düşünüyorum.

Hiç iz kalmayacak bence, ben bir hafta oldu yaptıralı izler şu an sanki biri tırmalamış gibi görünüyor.

Ben tüm karın, bacak ve kol yaptırdım diye belki de cinsel organda da şişme oldu, ayrıca doktorum iki sezaryen izi olduğu için bu izlerin yaptığı yapışık görüntüyü gidermeye çalıştığı için o bölgede şişti.

Cinsel organ kısmı mı:44: O bölgeye lazer lipo olmuyor bildiğim kadarıyla:26:

Kızlar selam, hepinize geçmiş olsun..
Sanırım benim kadar şişen yoktur operasyon sonrası..Ayak parmaklarım bile davul gibi olmuştu, hatta şişlikten acıyorlardı :1:
3. hafta büyük ölçüde inecek o şişleriniz merak etmeyin. 1.ayda da sonucun yarısından fazlasını göreceksiniz.
Kilonuza takılmayın, hatta çıkmayın tartıya..1.5 ay geçtiğinde falan çıkarsınız.

Ben tüm bacak ve simitlerden oldum. O bölge, vücudun aşağı taraflarında şişlik yapıyor mu bilemem. Vücutta ödem ve şişlik olmasının sebebi, vücut orta çaplı bir travma geçiriyor. En ufak operasyonlarda bile ödem olur.

Fiyat kişiden kişiye değişiyor.
Görüştüğünüz doktor çıkarır fiyatı..Yine de çok uçuk fiyatlar değil. 4-6 bin arası değişiyor fiyatlar.
teşekkür ederim

cevap icin tesekkurler.yanliz cinsel organ derken ustunde o etli tabakayi kasdettim.tr den bi seferinde bi doktora danismistim ozellikle orasi icin gelende var demisti.ama fiyatlandirilirken ayri bolgemi diye sormayi akil edemedim.yaptiran varsa beni bilgilendirirse sevinirim

cevap icin tesekkurler.yanliz cinsel organ derken ustunde o etli tabakayi kasdettim.tr den bi seferinde bi doktora danismistim ozellikle orasi icin gelende var demisti.ama fiyatlandirilirken ayri bolgemi diye sormayi akil edemedim.yaptiran varsa beni bilgilendirirse sevinirim

Onu hiç bilemiyorum inanki, doktoruma sorabilirim senin için..Cevabı yazarım :)

Back
X