Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol medcezir.
valla medcezircim sagol ya hic usenmeden cevap aldin verdin.soyle bi sorunum var benim rNdevum alindi ben suan amerikada yasiyorim.1ay oncesina kadar baya bi dr sordum tr de.hata yaza emre ilhan burun estetigi yapacak ama bi turlu bulamadim ayni ameliyatla gerceklestireck bi doktor.bende burda olmaya karar verdim .burun icin baskasina guvenemedim ama emre ilgandan da vaz gecmek uzereyim.doktorunun adini alabilirmiyim.yine bi sans bakayim burun estetikleri nasil ucretleri nasil diye.burda lipo olmadan belki tatmin olursam herbiseyi yaptiririm.cok cok sagol ugrastigin icin
Ben izmirde oturduğum için burada geçirdim operasyonumu. Nejdet Şişman doktorumun ismi..
Fakat burun estetiği konusunda hiç bilgim yok inan, lazerlipoda başarılı bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
Ben Ciaridas, ben de İzmir'de yaşıyorum, fakat ben operasyonumu İstanbul'da oldum. Ben burun ameliyatı için İstanbul'da Yakup Avşar'ı önerebilirim.
benim de haftaya Nejdet Şişman beye randevum var lazer lipo için. Umarım herşey güzel olur :)
Evet izmirde lazerlipoda nejdet beyden daha deneyimli yok, ben de 1 sene araştırdıktan sonra karar vermiştim, yoksa istanbula gidecektim
Hangi bölgeleri düşünüyorsun?
karın-yanlar ve bi miktar da iç basenler olacak muhtemelen. Siz hangi bölgeleri yaptırmıştınız? ve operasyon hastanede mi gerçekleşiyor yoksa klinikte mi?
Ben Afit Eroğlu'na yaptırdım. Kollar, tüm bacak(diz dahil basen), tüm karın bölgesi göğüs altından itibaren. Toplam 14 TL ödedim.
Canım ben tüm bacak, ve bel-simit bölgesini yaptırdım...Evet hastaneye aldırttım makineyi, pimpirikliyim de biraz
Zaten normalde de kent tıp merkezinde oluyor, kendi kliniğinde değil. ama ben tam teşekküllü hastane olsun istedim. Genel anestezi ile olduğum için.
Çok ödemişsin yahu:26:
ben de genel anestezi istiyorum yoksa çok tırsarım, uyuyayım uyanayım herşey bitsin :) ne kadara mal oldu tüm ameliyat size ve ne kadar kaldınız hastanede?
Canım şimdi fiyat vermem çok doğru olmayabilir..Nejdet bey sana uygun bir fiyat çıkaracaktır..Ama uygun fiyatları..4-6 bin arası, daha yükseğe çıkmıyor.
Hastaneden aynı gün çıktım, gece yatmaya gerek duymadım ben.
Tresa, verdiğin bilgilendirme için çok çok teşekkürker. Sana bazı sorular sormak isterim.
Örneğin, ben daha 1 hafta oldu tüm karnımı yaptıralı 10 gün öncede tüm bacağımı yaptırdım. Doğal olarak şuan hem çok fazla şiş hemde vücudumda morlukkar var hatta ayağı bile şiş ayak bileğinde ki kemik görünmüyor, diz diye bir organım yok. Sabahları en kötüsü tüm vücudu saran korse giyiyorum diye mi bilmem yataktan kalkmam çok zor oluyor. Sende ricam iyileşme dönemi hakkında da bilgi verebilir misim? Teşekkürler.