• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

modernize doktorumla görüştüm, genital bölgenin dudak kısmı hariç, üst kısmına lipo uygulanıyormuş evet.
Eğer diğer bölgelere lipo uygulanacaksa ben orayı bölge olarak saymam, yaparım fiyatın içinde dedi. Benim simit bölgelerimi bölgeden saymamıştı mesela..

Ama normalde farklı bir bölge olarak sayılıyormuş evet.

valla medcezircim sagol ya hic usenmeden cevap aldin verdin.soyle bi sorunum var benim rNdevum alindi ben suan amerikada yasiyorim.1ay oncesina kadar baya bi dr sordum tr de.hata yaza emre ilhan burun estetigi yapacak ama bi turlu bulamadim ayni ameliyatla gerceklestireck bi doktor.bende burda olmaya karar verdim .burun icin baskasina guvenemedim ama emre ilgandan da vaz gecmek uzereyim.doktorunun adini alabilirmiyim.yine bi sans bakayim burun estetikleri nasil ucretleri nasil diye.burda lipo olmadan belki tatmin olursam herbiseyi yaptiririm.cok cok sagol ugrastigin icin

Arkadaşlar bazen yazı yazmaya üşendiğiniz olursa ben bu form içim yeni bir e posta adresi aldım. ciaridas2468@gmail.com orada da tlf numaralarımızı alıp daha rahat konuşabiliriz. iyi akşamlar.

valla medcezircim sagol ya hic usenmeden cevap aldin verdin.soyle bi sorunum var benim rNdevum alindi ben suan amerikada yasiyorim.1ay oncesina kadar baya bi dr sordum tr de.hata yaza emre ilhan burun estetigi yapacak ama bi turlu bulamadim ayni ameliyatla gerceklestireck bi doktor.bende burda olmaya karar verdim .burun icin baskasina guvenemedim ama emre ilgandan da vaz gecmek uzereyim.doktorunun adini alabilirmiyim.yine bi sans bakayim burun estetikleri nasil ucretleri nasil diye.burda lipo olmadan belki tatmin olursam herbiseyi yaptiririm.cok cok sagol ugrastigin icin

Ben izmirde oturduğum için burada geçirdim operasyonumu. Nejdet Şişman doktorumun ismi..
Fakat burun estetiği konusunda hiç bilgim yok inan, lazerlipoda başarılı bir doktor olduğunu söyleyebilirim.

Ben izmirde oturduğum için burada geçirdim operasyonumu. Nejdet Şişman doktorumun ismi..
Fakat burun estetiği konusunda hiç bilgim yok inan, lazerlipoda başarılı bir doktor olduğunu söyleyebilirim.

Ben Ciaridas, ben de İzmir'de yaşıyorum, fakat ben operasyonumu İstanbul'da oldum. Ben burun ameliyatı için İstanbul'da Yakup Avşar'ı önerebilirim.

Ben Ciaridas, ben de İzmir'de yaşıyorum, fakat ben operasyonumu İstanbul'da oldum. Ben burun ameliyatı için İstanbul'da Yakup Avşar'ı önerebilirim.

Evet izmirde lazerlipoda nejdet beyden daha deneyimli yok, ben de 1 sene araştırdıktan sonra karar vermiştim, yoksa istanbula gidecektim:31:

benim de haftaya Nejdet Şişman beye randevum var lazer lipo için. Umarım herşey güzel olur :)

Hangi bölgeleri düşünüyorsun?

öncelikli olarak karın/göbek, yanlar ve belki baldır içleri bir miktar. Daha önce görüştüğüm bi dr benden maksimum 3lt yağ çekileceğini söylemişti yani fazla birşey yok demişti. ama ben nejdet beyi tercih ediyorum kendisi lazer lipo yapıyor ve daha samimi geldi bana. Ücret konusunda henüz konuşmadım kendisiyle. ortalama ne kadar oluyor acaba?

Evet izmirde lazerlipoda nejdet beyden daha deneyimli yok, ben de 1 sene araştırdıktan sonra karar vermiştim, yoksa istanbula gidecektim:31:

Hangi bölgeleri düşünüyorsun?

karın-yanlar ve bi miktar da iç basenler olacak muhtemelen. Siz hangi bölgeleri yaptırmıştınız? ve operasyon hastanede mi gerçekleşiyor yoksa klinikte mi?

Ben Afit Eroğlu'na yaptırdım. Kollar, tüm bacak(diz dahil basen), tüm karın bölgesi göğüs altından itibaren. Toplam 14 TL ödedim.

karın-yanlar ve bi miktar da iç basenler olacak muhtemelen. Siz hangi bölgeleri yaptırmıştınız? ve operasyon hastanede mi gerçekleşiyor yoksa klinikte mi?

Canım ben tüm bacak, ve bel-simit bölgesini yaptırdım...Evet hastaneye aldırttım makineyi, pimpirikliyim de biraz :1:
Zaten normalde de kent tıp merkezinde oluyor, kendi kliniğinde değil. ama ben tam teşekküllü hastane olsun istedim. Genel anestezi ile olduğum için.

Ben Afit Eroğlu'na yaptırdım. Kollar, tüm bacak(diz dahil basen), tüm karın bölgesi göğüs altından itibaren. Toplam 14 TL ödedim.

Çok ödemişsin yahu:26:

Canım ben tüm bacak, ve bel-simit bölgesini yaptırdım...Evet hastaneye aldırttım makineyi, pimpirikliyim de biraz :1:
Zaten normalde de kent tıp merkezinde oluyor, kendi kliniğinde değil. ama ben tam teşekküllü hastane olsun istedim. Genel anestezi ile olduğum için.

Çok ödemişsin yahu:26:

ben de genel anestezi istiyorum yoksa çok tırsarım, uyuyayım uyanayım herşey bitsin :) ne kadara mal oldu tüm ameliyat size ve ne kadar kaldınız hastanede?

ben de genel anestezi istiyorum yoksa çok tırsarım, uyuyayım uyanayım herşey bitsin :) ne kadara mal oldu tüm ameliyat size ve ne kadar kaldınız hastanede?

Canım şimdi fiyat vermem çok doğru olmayabilir..Nejdet bey sana uygun bir fiyat çıkaracaktır..Ama uygun fiyatları..4-6 bin arası, daha yükseğe çıkmıyor.

Hastaneden aynı gün çıktım, gece yatmaya gerek duymadım ben.

Canım şimdi fiyat vermem çok doğru olmayabilir..Nejdet bey sana uygun bir fiyat çıkaracaktır..Ama uygun fiyatları..4-6 bin arası, daha yükseğe çıkmıyor.

Hastaneden aynı gün çıktım, gece yatmaya gerek duymadım ben.

ohh süpermiş:21: ben de kalmak istemiyorum hiç hastanede:)

MedceziR, sen hala korse giyiyor musun? Nuket Hanım, baba 1 hafta mutlaka giymemi hatta 1 ay giyersem çok iyi olacağını önerdi.

Arkadaşlar selam ben yaklaşık 2 yıl önce basenlerimden laser lipoliz oldum. Gerçekten sonuç mükemmeldi. Hatta sonuçtan çok memnun olduğumu ve herkese tavsiye ettiğimi defalarca buraya yazdım. Şimdi sizinle çok önemli başka bir detayı paylaşacağım. Baştan bir konuda karar vermelisiniz. Eğer beslenme alışkanlığınızı değiştirmeyecek ve nasıl olsa yağlarım gitti bir daha yerine gelmeyecek diyip aynı şekilde yemeye devam ederseniz benim gibi çok pişman olursunuz. Maalesef yağlar tekrar o bölgede oluşuyor ve baseniniz tekrar büyüyor. Ve onca çektiğimiz ağrılar sızılar verdiğimiz paralar hepsi boşuna gitmiş oluyor. Bende sizler yolun başındayken burada bu önemli noktaya değinmek istedim. Keşke ben de zamanında burayı okurken birileri bu önemli noktayı bizimle paylaşsaydı. Herkes tabi genelde ameliyattan korktuğunu, memnun olup olmadığını kaç lt yağ alındığını vs. gibi konuları burada paylaşmışlar. Keşke ama keşke aynı beslenme düzenine devam ettiğimde gene eskisi gibi basen sorunumun oluşacağını bilebilseydim Ben geç kaldım Siz siz olun bu konuya dikkat edin sevgili arkadaşlarım

Tresa, verdiğin bilgilendirme için çok çok teşekkürker. Sana bazı sorular sormak isterim.
Örneğin, ben daha 1 hafta oldu tüm karnımı yaptıralı 10 gün öncede tüm bacağımı yaptırdım. Doğal olarak şuan hem çok fazla şiş hemde vücudumda morlukkar var hatta ayağı bile şiş ayak bileğinde ki kemik görünmüyor, diz diye bir organım yok. Sabahları en kötüsü tüm vücudu saran korse giyiyorum diye mi bilmem yataktan kalkmam çok zor oluyor. Sende ricam iyileşme dönemi hakkında da bilgi verebilir misim? Teşekkürler.

Ciaridas öncelikle geçmiş olsun. Henüz herşey çok yeni Vücudun yeni haline alışmaya çalışıyor. İlk başlarda vücuttaki morluklar sanırım 1 ayı geçmesine rağmen anca geçmişti. Bende çok fazla ödem ve şişlik olmamıştı.Çok az vardı O da kısa süre sonra geçmişti. Ama en güzel yanı ertesi gün bile basenim küçücük görünüyordu ve ben sonuca bayılmıştım çok memnundum:) Ağrılar olmuştu elbet.Yattığım yerden bile ilk 2-3 gün zor kalkmıştım. Ama iyileşme hızlı oluyor.Ben 4 gün sonra işe gitmiştim. Tabi sen 10 gün ara ile 2 kere olduğun için iyileşme sürecin biraz daha uzun sürebilir.Ama inan herşey geçiyor hatta unutuluyor. Hatta öyle unutuyorsun ki tam gaz yemeye devam ediyorsun:)) Benim gibi sonra pişman oluyorsun:( Ben şuan yeniden yaptırsam gene yapılır yani. Korse giymeye devam et canım En az 1 ay giy mutlaka. Korse benim tenim çok kuru olduğu için pul pul dökülmelere sebep olmuştu. Nemlendirici birşeyler sürebilirsin.

Tresa, verdiğin bilgilendirme için çok çok teşekkürker. Sana bazı sorular sormak isterim.
Örneğin, ben daha 1 hafta oldu tüm karnımı yaptıralı 10 gün öncede tüm bacağımı yaptırdım. Doğal olarak şuan hem çok fazla şiş hemde vücudumda morlukkar var hatta ayağı bile şiş ayak bileğinde ki kemik görünmüyor, diz diye bir organım yok. Sabahları en kötüsü tüm vücudu saran korse giyiyorum diye mi bilmem yataktan kalkmam çok zor oluyor. Sende ricam iyileşme dönemi hakkında da bilgi verebilir misim? Teşekkürler.

Back
X