- Konu Sahibi tafi
- #2.121
Medcezir'in ifade ettiği gibi gayet memnunum şu anki durumumdan. Önceden çok defa yazdım ama kısaca tekrar bahsedeyim ameliyat öncesi 38 bedendim hatta 40'a doğru gidiyordum şu an 36 bedendeyim, hatta bu hafta biraz pantolon alışverişi yaptım, 3 tane 34 beden pantolon aldım, 34 beden değilim tabiiki ama kalıptanmıdır anlamadım onlar oldu gittiğim mağazada, eski 38 beden pantolonlarım elimde kaldı, inşallah kilo da almam tekrardan böyle devam eder. Bu arada yediklerime de dikkat ediyorum biraz. Sizin daha çok yeni ameliyatınız zamanla siz de çok memnun kalacaksınız inşallah, geçmiş olsun bu arada.
Canım ben de 40 hatta salaş giydiğim için 42 giyerdim...Şimdi 40 lar hafiften bol gelmeye başladı ama tam da 38 oldum diyemiyorum..
5 hafta oldu tam benim, özelden sıkça rahatsız ettim seni

İncelme olacak mı cidden 3-4 aya kadar meraktayım, sanki bana hiç olmayacakmış gibi geliyor..
Bir de sol bacağım şu an daha kalın :) Ödemliymiş hala doktorumun söylediğine göre..
Sana şunu sorucam, lpg ile desteklememi önerdi doktorum, sana uygulamışlar mıydı? Uyguladılarsa fark yarattı mı incelme anlamında?