Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili bestemelodi,
Bende seninle aynı fikirdeyim fakat sanırım bu konu baya baya vaad etmekten çıkmış megaliposuction olarak lanse ediliyor ve reklamları var. ben bir kaç sonuç ile de karşılaştım başarılıydı ama benim doktorum asla vaad etti 12 ama hasta kötüye gidiyor devam diyenlerden değil. Yan odadaki hastada benzer durumda hemen durumuna bakılarak beklenenin altında alınarak işlem tammalanmış. 63 kilo olan benden de 6 litre çok az bir rakam diye düşünmüyorum zor toparlandım haklısın. Ama sanırım bu konuda açıkca beyan edilip rekalmı yapılıp, adamın hastaları hergün teşekkür ediyorsa bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Bu konuyu yapabilen alanında bu anlamdaki tek doktor diye de düşünüyorum başka kimse de böyle bir söylem görmüyorum o yüzden tam olara bilemeyeceğim. Zaten başlı başına bence liposuction işi ideal kiloya yaklaşma ya da bölgesellerin bir türlü gitmediğinde başvurulmalı. Yoksa kilo falan kaybetmek bu işle hikaye en azından son aşama olmalı diye düşünüyorum.
Valla ben bu sitede o kadar çok sonuç o kadar çok reklamı yapılan dr un kendi tekniği diye şeylere şahit oldum ki anlatsam günler yetmez herşeyden önce çok bilinçli olmak lazım bu kadar risksiz olsa estetiğin resmen bir pazara dönüştürüldüğü ülkemizde herkes alır öyle yüksek yağlar daha öncede belirttiğim gibi yağ aldırma çok küçük miktarlarda bile emboli riski olan bir işlem ki 12 lt benim hayalime bile konu olamaz hastanın kötüye gittiğini gören hiçbir dr zaten işleme devam edemez neden meslek hayatını bitirsin fakat bazen dr un bile farkedemeyeceği bir hızla emboli oluşabilir ve bu durumda çoğunlukla hasta kurtarılamayacak pozisyona gîrer bunun küçük bir araştırmayla sonuçlarını zaten herkes bulur o yüzden bu kadar riskli rakamları telefuz ederek cazibesine kapılacak insanlar olduğunu unutmayalım derim ben hem karın germe hem liposuction yaptırdım karın germe beni hiç zorlamadı fakat lipo kısmını aklıma bile getirmek istemiyorum öyle dr ların anlattığı kadar basit atlatılamıyor malesef
Arkadaslar lazer lipoliz icin Dr gidiyorum yoldayim duanızı istiyorum , yalnız gidiyorum biraz korkuyorum o yüzden 12 de gel dedi Ercan bey hadi hayırlısı bakalım
Sevgili medcezir, ben doğuma girerken abartmıyorum 100 kg gördüm tehlikeli ve yatmakı ve çık stresli bi gebelik sonucu 50 li kilolardan çıktım bu kilolara derken 1 yıl içinde 3 de 1 i gitti adlında 8 kilo daha vermem şart haftaya çok iyi bi diyetisyen ile yaza kadar son 8/10 kilo daha verip yaptırcam bu operasyonu. Doktorumı buliyim valla sonuş istediğim gb olursa 100 kilo halimden lipo oncesi sonrası vs tüm fotoların oluştuğu bi albüm yapcam burda yardımcı olcam.. Birde slim lipo vaser lipo aynı işlem değişmi? Nrmal lipodan farkı lazerle yağ hücreleri kırılıyor ama burda bahsedilen gibi kavonozlara yağ çklmiyor. Yağ çekme işlemi normal lipoda oluyor değil mi?
Arkadaslar lazer lipoliz icin Dr gidiyorum yoldayim duanızı istiyorum , yalnız gidiyorum biraz korkuyorum o yüzden 12 de gel dedi Ercan bey hadi hayırlısı bakalım
Valla ben bu sitede o kadar çok sonuç o kadar çok reklamı yapılan dr un kendi tekniği diye şeylere şahit oldum ki anlatsam günler yetmez herşeyden önce çok bilinçli olmak lazım bu kadar risksiz olsa estetiğin resmen bir pazara dönüştürüldüğü ülkemizde herkes alır öyle yüksek yağlar daha öncede belirttiğim gibi yağ aldırma çok küçük miktarlarda bile emboli riski olan bir işlem ki 12 lt benim hayalime bile konu olamaz hastanın kötüye gittiğini gören hiçbir dr zaten işleme devam edemez neden meslek hayatını bitirsin fakat bazen dr un bile farkedemeyeceği bir hızla emboli oluşabilir ve bu durumda çoğunlukla hasta kurtarılamayacak pozisyona gîrer bunun küçük bir araştırmayla sonuçlarını zaten herkes bulur o yüzden bu kadar riskli rakamları telefuz ederek cazibesine kapılacak insanlar olduğunu unutmayalım derim ben hem karın germe hem liposuction yaptırdım karın germe beni hiç zorlamadı fakat lipo kısmını aklıma bile getirmek istemiyorum öyle dr ların anlattığı kadar basit atlatılamıyor malesef
Sellc bugün nasılsın arkadaşım?
merhabalar her keze
ilk defa böyle bi siteye üye oluyorum arkadaşlar bilmeden bi hata olursa uyarırsanız sevinirim şimdiden belirteyim
10 aydır liposakşın ameliyatını araştırıyorum ve para ayarlıyorum. para 1 aya kadar hazır. 5 tane doktorla görüştüm biride doçent doktordu. ama etraftan bazı olumsuz şeyler duyuyorum bu yüzden şu an tam bir kararsızlık içindeyim. en büyük korkum kilo alındığı taktirde yağların başka yerlere toplanması ve çukurların oluşması. bu ameliyatı olan varsa nooluuur nooluur bana bi akıl versin ya.:uhm:
Sevgili Vento mutlaka bol kıyafet al :)))
İlk yazımda adını yanlış yazmışım af edersin.
Sevgili Vento mutlaka bol kıyafet al :)))
İlk yazımda adını yanlış yazmışım af edersin.
Merhaba sevgili arkadaşım, şişlik ve morluklar hafifte olsa var yanı yaz olsa şort giyemem çünkü morlukların rengi pembe alanları az ama yine de var. Fakat zayıflama dersen sonuç çok güzel karnım dümdüz basenlerim ve kolların inceldi. Eşim çocuklarım ve anne baba dışında kimse ameliyat olduğumu nilmediği için nasıl oldu böyle inceldim anlayamıyorlar. Çok bir karnım yok diyordum ameliyat öncesi çünkü kot pantolon giydiğimde karnım pek belli olmazdı. Şimdi diyorum ki ne karnım varmış benim eskiden farkında değilmişim,kumaş etek giyip aynadan yan baktığımda dahi hiç bir şey yok dümdüz. Kollarım ve basenlerim de aynı durumda. Şimdi York testini araştırıyorum kilomu ömür boyu koruya bilmek için. Sen nasılsın? Ağrıların ya da şişlikler nasıl? Sen kendini nasıl hissediyorsun? Sevgiler.