• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bui gun ameliyatin 4-cu gunu. Tumesan usulla amelyat oldum. Bel, mide ve karin tam 2200 euro odedim. Ilave olarak 1 paket kan ve ilac ucreti odedim. Kan degerlerim chok dushuktu. Shu an amelyata girdiyimden 4 kilo fazlayim. Ve daha shishmanim qaliba. Her yerim aciyor. Oturup kalkmakda, uzanmakta zorluk chekiyorum. Pek fazla su ichtigim soglenmez. Kan degerlerimin dushuk oldugu ichin pek diyet de yapamiyorum. Ne zaman incecik olurum anlamadim. Sanki hich amelyata gitmemish gibi duruyorum. Amelyata 72 kiloyla girdim.

Slm kızlar bende 4 gün önce hem klasık lipo hemde burun estetıgı oldum Ankara'da tek sıkıntım burun tıkanıklıgı belım göbegım basenlerım çok güzel olmuş ağrım olmadı çok şükür artık bel oylumum var :))

Slm kızlar bende 4 gün önce hem klasık lipo hemde burun estetıgı oldum Ankara'da tek sıkıntım burun tıkanıklıgı belım göbegım basenlerım çok güzel olmuş ağrım olmadı çok şükür artık bel oylumum var :))

kime oldunuz ? bır de cok gecmıs olsun ıkı haftaya duzelırsınız burun tıkanıklıgı cok normal ama gecıcek emın olun:) suan ödem var kan pıhtıları var nefes alsanız anormal olur zaten :) 2 hafta sabır:))

esraesraesra

Selim çelebioğluna oldum süper oldum zayıf gözükmek inanılmaz kendıne güveni arttırıyor burnum acıldı nefeste alıyorum hersey çok güzel şimdilk daha 5.günüm çünkü :))

Tam 8 gun kechti. Hala daha shishmanim(

Çok geçmiş olsun...Günde 2 lt su için ve de ödemlerin geçmesi için ananas yiyin. Ameliyatınız daha çok yeni, sonuç almanız için beklemeniz gerekir. Topik'i geriye doğru okursanız bu tarz ameliyatları geçirmişler olarak bayağı detaylı paylaşımlarda bulunduk.

Bugün 6.günüm banyo yaptım korseyı çıkartıp yıkadım lipo yaptırdıgım yerler şişti keske korsemi çıkartmasaydım 6 saatlık çıkartmam ödemimi arttırdı :(((
Çok güzel duruyordu heryerım halbuki

Çok geçmiş olsun...Günde 2 lt su için ve de ödemlerin geçmesi için ananas yiyin. Ameliyatınız daha çok yeni, sonuç almanız için beklemeniz gerekir. Topik'i geriye doğru okursanız bu tarz ameliyatları geçirmişler olarak bayağı detaylı paylaşımlarda bulunduk.
Chok teshekkur ederim. Su ile ilgili dogru soyluyorsunuz. Malesef ichmiyoorum. Daha chok chay, meyva suyu falan. Amma yarindan su ichicem. Ananasi da sevmesem yemege chalishacagim. Bu agrilarim gitsin ve 3 hafta daha kechsin de. Korsemi cikarayim. Amma chikarinca daha chok canim yaniyor.

Bugün 6.günüm banyo yaptım korseyı çıkartıp yıkadım lipo yaptırdıgım yerler şişti keske korsemi çıkartmasaydım 6 saatlık çıkartmam ödemimi arttırdı :(((
Çok güzel duruyordu heryerım halbuki
Aaa korse chikinca odem artiyormushmu? Bilmiyordum. Ben de dun 2 saaat korsemi chikardim ve tekrar giydiyimde korse chok sikti(( ben de neden boyle oldu diye uzuluyordum.

Aaa korse chikinca odem artiyormushmu? Bilmiyordum. Ben de dun 2 saaat korsemi chikardim ve tekrar giydiyimde korse chok sikti(( ben de neden boyle oldu diye uzuluyordum.

O yuzden 3 hafta boyunca çıkartmamamız duş alınca 15 dkk geri giymemiz lazımmış zaten hata ettim bende :((

selam kızlar cumartesi günü lipo oldum ödemim çok ve korse taktiğimda katlanma oluyor oturduğumda acaba iz kalır mı? çukur oluşur mu?

O yuzden 3 hafta boyunca çıkartmamamız duş alınca 15 dkk geri giymemiz lazımmış zaten hata ettim bende :((
Benim doktorum 1 haftadan sonra gunde. 2 saat chikara bileceyimi soylemishdi. Amma bi daha chikarmam. Iyi ki havalar da soguk, her gun dush alma geregi de duymuyorum. Bu arada, su ichme konusunda ( shey ogrendim. Yalniz icheriginde natrium az olan su iyi gelir. Yani su natrium az icherirse o orqanizmadan cabuk chikar. Aksi taktirde chikmaz ve fazla shishkinlik yapar.

selam kızlar cumartesi günü lipo oldum ödemim çok ve korse taktiğimda katlanma oluyor oturduğumda acaba iz kalır mı? çukur oluşur mu?

Kechmish olsun. Bende de oyle oldu, ama ben korsemi en son hadde gechirdim. Chunki nefes dahi alamiyordum. Burdaki kizlar zamanla korsenin boshaldigini yaziyorlar.

Benim doktorum 1 haftadan sonra gunde. 2 saat chikara bileceyimi soylemishdi. Amma bi daha chikarmam. Iyi ki havalar da soguk, her gun dush alma geregi de duymuyorum. Bu arada, su ichme konusunda ( shey ogrendim. Yalniz icheriginde natrium az olan su iyi gelir. Yani su natrium az icherirse o orqanizmadan cabuk chikar. Aksi taktirde chikmaz ve fazla shishkinlik yapar.

korsede kat yapıyor ama dört parçalı bir korse bana taktıkları ve 10 gün takacağım söylendi ondan sonra sanırım takmayacağım iz oluşur mu acaba kat izi falan olmasından çekiniyorum çalışırken ister istemez katlanıyor

Deneme $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396467828.326577.webp
Ameliyat sonrası foto yüklemeye çalışacağım için deneme yapıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

korsede kat yapıyor ama dört parçalı bir korse bana taktıkları ve 10 gün takacağım söylendi ondan sonra sanırım takmayacağım iz oluşur mu acaba kat izi falan olmasından çekiniyorum çalışırken ister istemez katlanıyor
Qaliba ne takarsan kat olushur. Sadece gelinliklerin altindan giyilen korseyi takarsak belki kat olushmaz(

11 nisanda 2. Ay bitecek bende. Şu anki şikayetim ise çok kaşınıyorum dokular iyileştiği için mi bilmiyorum. Bir de 2 tane sezeryan dişi var bende karnım düm düz fakat tam dikiş üstünde kasıs gibi birşey var zamanla ne olucak bilmiyorum. Benim gibi kaşınan var mı? Ya da 2 sezeryanı olan? Herkese sevgiler.....

11 nisanda 2. Ay bitecek bende. Şu anki şikayetim ise çok kaşınıyorum dokular iyileştiği için mi bilmiyorum. Bir de 2 tane sezeryan dişi var bende karnım düm düz fakat tam dikiş üstünde kasıs gibi birşey var zamanla ne olucak bilmiyorum. Benim gibi kaşınan var mı? Ya da 2 sezeryanı olan? Herkese sevgiler.....

benimde biara çok kaşınmıştı ciaridas 1.ayım dolduktan sonra... zamanla gecıyor ama :)

Sevgili deeplydisturbed,
Cevabın için teşekkür ederim. Senin kaçıncı ayın? Benim hala bacağımın bazı bölgeleri ve belimin arkası hissiz senşn durumun nasıl?

Back
X