Size istanbuldan yazıyorum. Başlığı görünce yazmak istedim, Aileden gelen bir kalıntı dan dolayı benim, ablamin, annemin ve ailenin diğer büyük kadınları hep basenlerimizden ve kalçalarımızdan sorun yaşadık. Genel olarak belden yukarısı olarak standar ölçülere sahip olmama rağmen, belden aşağısı sanki özellikle şişirilmiş gibi bir halim vardı. Açıkçası ameliyat olacak kadar hiç bir zaman ne kendime sıkıntı hale getirdim nede bununla ilgili bir problem yaşadım. Ancak sürekli dert etmiyorum, dert değil diye diye aslında dert etmeden de bundan kurtulabileceğimi tamam dert etmeyeyimde belki vücüduma oranla bir popo ve basenle yaşabileceğimi düşünmeye başladım. Araştırmalarımdan size bahsetmeyeceğim çünkü çevrenizdekiler, internet veya bir çok noktadan yapılabilecek işte ameliyatsız, ameliyatlı işlemler var. Ben ailemde olan bir genel cerrah akrabağ'ıma sordum kime yaptırabilirim diye kendiside arkadaşı olan hüseyin güner'i önerdi. Randevu aldım bağdat caddesin'de görüştük kendisiyle. Daha önce hiç araştırma yapmadım çevremdeki herkes bişiler söyledi neyse hüseyin güner muayenesinden sonra bu sıkıntıdan kurtulabileceğimi anlattı. İşlemin liposuction prensibinde fakat lazer ile yapacağını anlattı kısaca işlem slim lipo :) çok uzatmadan annemle beraber 2 defa daha kendisiyle görüştük ve işlemlerini nişantaşı'ndaki merkezinde yaptığını belirtti 2. görüşmemiz ordaydı ve randevuyu ayarladık. Ben ocak ayında operasyon geçirdim. Yaklaşık 1,5 saat sürdü ve genel olarak ameliyat süresi boyunca hafif kendimdeydim:) aşağı odaya indiğimde hüseyin bey geldi ve artık büyük popomdan kurtulduğumu söyledi:) şöyle söylim ameliyat sonrası öyle elinizi sallayarak çıkamıyorsunuz ama ağrı eşiğim düşük olmasına rağmen ağrı olabilece ilk 2-3 gün içerisinde hiç sıkıntı yaşamadım hatta işe de gidebildim. Açıkçası ben doktor hüseyin güner den ve slim lipo dan çok memnun kaldım benden 1 sonra sırasıyla annem ve ablamda aynı operasyonları geçirdi ve nisan ayı başında birde küçük burun estetiği oldum yine doktorum hüseyin günere:)) kendisini çok seviyorum ilgisi, söyledikleri ve yaptıkları kesinlikle bire bir. şu detayıda anlatayım size burun ameliyatından önce bir cihaz da fotoğraf çektik ve bana burnumun nasıl olacağını üç boyutlu ekranda gösterdi bu benim burnumu yaptırmamda büyük bir sebepti:)) kısacası burnumda çok güzel oldu :)) çok teşekkür ederim hüseyin beyyyy:)))