• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende istiyorum liposuction yaptırmak ama okudukça kafam karıştı:26:
bana önerebileceğiniz doktor var mı bide ücretler hakkında bilgi verirmisiniz karın bide kollara düşünüyorum

Yaprak08, nasılsın? Son durumun nedir?
Şişler indi mi?
Sevgiler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cuma günü lipo ve karın gerdirme ameliyatı oldum.korsede geziyorum.karnımdaki bombelik yok ama bacaklar aynen duruyor:(ödem ise nasıl atıcam.dikişlerim iyi,bacaklarımda morluklar var.belimde kaşınmaya başladı.boşuna mı oldum düşünmeye başladım.3,5 ysğ alındı

Cuma günü lipo ve karın gerdirme ameliyatı oldum.korsede geziyorum.karnımdaki bombelik yok ama bacaklar aynen duruyor:(ödem ise nasıl atıcam.dikişlerim iyi,bacaklarımda morluklar var.belimde kaşınmaya başladı.boşuna mı oldum düşünmeye başladım.3,5 ysğ alındı

Hakkında hayırlısı geçmiş olsun diyelim inşallah morluklar ve ödem geçince anlayacaksın farkı şuan bir şey değişmemiş gibi geliyordur sana eminim ne kadar para ödedin canım tabi özel değilse ve nerede yaptırdın ameliyatını.

Son düzenleme:
Canım karın,basen,iç ve yanlar,diz altı yapmıcam demişti oradan bile almış.bir de karın gerdirme var.parça çıkarıldı.56 kilolik tombikmişim.izmirde yaptırdım.daha önce gögüs ve burnumu yaptırdığım dr.um yaptı.3000 tl.bana.4-5 civarı yapıyormuş bu şekilde.

Canım karın,basen,iç ve yanlar,diz altı yapmıcam demişti oradan bile almış.bir de karın gerdirme var.parça çıkarıldı.56 kilolik tombikmişim.izmirde yaptırdım.daha önce gögüs ve burnumu yaptırdığım dr.um yaptı.3000 tl.bana.4-5 civarı yapıyormuş bu şekilde.

Klasik lipo mu oldunuz? Fiyat çok iyi...lazer lipo ise çekilen yağ da çok iyi..

Klasik lipo oldum canım.bu gün 6.günüm bir tek göbek ve yan simitler yok.geri kalan hepsi fazlasıyla yerinde.ilk defa kot geyindim ama zorlanıyorum.dr.um 1 hafta olmadan banyoya izin vermedi.

Klasik lipo oldum canım.bu gün 6.günüm bir tek göbek ve yan simitler yok.geri kalan hepsi fazlasıyla yerinde.ilk defa kot geyindim ama zorlanıyorum.dr.um 1 hafta olmadan banyoya izin vermedi.

Klasik lipo için yağ az alınmış ama 56 kg olduğunu söylemişsin, doktorun bence iyi yapmış..56 kg birinden ne kadar yağ çıkabilirki zaten..

Daha çok erken bir dönemdesin..Ben 3 ayımı tamamladım, hala ufak ufak incelmelerim devam ediyor..
Bacak bölgesi çok zor iniyor ve iyileşiyor..

Karın gerdirme de yapıldı.belki o yüzden geç toparlıyorum.ameliyatın güzel geçtiğini düşünüyorum.karnımdaki dikişler güzel.bir şişlik olmasa çok mutlu olurdum. İşk defa dışarı çıktım.sanki dökülücem yere gibi geliyor

Ya kızlar çok mutsuzum 3 gün sonra tam 1 ay olcak fakat ben ne tartıda ne de görünürde fark görebiliyorum:((

Yaprak08, nasılsın? Son durumun nedir?
Şişler indi mi?
Sevgiler

Ciaridad ya çok mutsuzum hiç bir fark yok 1 ay olck 3 gün sonra tartıtada belli olması gerekmıomuydu ?? Bu hfta dra gtcem bklm sen nasılsın? Nolur bsey söle ya sepresyondaym resmn

Medcezir nolur bişey söle ya napçm bn 1 ay olck ne tartıda nede görünürde bsey var :((

Medcezircim nasıl erken 3 gün sonra tam 1 ay olcak ne incelme var nede tartı 4 kg az.. Bu hfta içi dra gtcem bakalım ne dcek ne önerirsinn ltfen yrdm et?

Medcezircim nasıl erken 3 gün sonra tam 1 ay olcak ne incelme var nede tartı 4 kg az.. Bu hfta içi dra gtcem bakalım ne dcek ne önerirsinn ltfen yrdm et?

Canım nasıl erken değil :1:
tam oturması 6 ayı buluyor, benim bile hala oturmuş değil tam olarak.
Panik yapıyorsun şu an.

Kilo vermeyi çok bekleme, herkes tartıda fark göremeyebiliyor, ben nasıl kilo verdim bilemiyorum, önceden ödemden kaynaklı kilo fazlam olduğu için olabilir..

Doktorunla görüş, 6 ay tamamlanınca rötuşlama yapar beklentinin dışı bir durum olursa.

Tatlım çok tşk ederm.. Morluklar gecti ödem devam edıyomudur sence? O zmn bn dyete başlıyımm 58 ile grdm 57 yim şuan .. Sağlıklı beslnmeye calışıorm.. Morluklar gecene kdr yürüyüş yapma dedi bnde yapmıorum o yüzden 14 nde baslıcam nasipse bklmm

Tatlım çok tşk ederm.. Morluklar gecti ödem devam edıyomudur sence? O zmn bn dyete başlıyımm 58 ile grdm 57 yim şuan .. Sağlıklı beslnmeye calışıorm.. Morluklar gecene kdr yürüyüş yapma dedi bnde yapmıorum o yüzden 14 nde baslıcam nasipse bklmm

Ödem olmaz mı, elbette vardır..Dediğim gibi 6 aya kadar anca oturuyor..O kof şişliğin gitmesi 1-2 ay bulabiliyor..Panik yapma yani..
Kilon da gayet normal şu an..

Anladım tatlım yrn sbh baslıorum yürüyüşlere allah nasip ederse belki o zmn daha cok sonuç alırım:)

Back
X