• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İki sene karşı çıktı.. Seni bilmem ama brnim psikolojim acayip bozulmuştu.. Eve kapandım ve birsürü başka şeyler.. Önce şöyle güzelsin böyle iyisin dedi dedi .. Sonra birgün elinde uçak biletleriyle geldi doğum günümde ameliyat oldum.. Benim hediyemde bu ameliyattı :)) rabbim herkezin gönlüne göre versin takınca takıyo insan

bende böyle bir taktik düşünüyorum canım....

zaten şimdi para biriktirdiğim için yavaştan başladım dertlenmeye.... kışa kadar kademe kademe dozu artıracağım....:ssz:

benimki pek bir inattır...:50: umarım başarırım....:ssz:

bende böyle bir taktik düşünüyorum canım....

zaten şimdi para biriktirdiğim için yavaştan başladım dertlenmeye.... kışa kadar kademe kademe dozu artıracağım....:ssz:

benimki pek bir inattır...:50: umarım başarırım....:ssz:

Kadın yeterki istesin :))) kolay gelsin

canım, toparlanman ne kadar sürdü... yani işlem sayısı fazla ya...

çok kötü geçti dediğin gün sayısı kaç mesela...:26:

İki gün hem doktora hem kendime demediğim laf kalmadı :))) hatta can beyede dedim iki gün pek ahımı aldınız diye :)) şimdi hersabah aynaya baktığımda hala dualarımdadır kendisi.. 4.cü gün otele gittim tatile , ama iki büklüm düm hala.. 8.gün izmire gittim kontrole orda ağrı sızı bitmişti dik yürüyordum artık.. 10.gün valiz taşıdım 14 saat yolculuk yaptım ağrı sızı yoktu.. Birazda acı eşiğine bakar aslında.. Ama benim aklıma tüküreyim naaptım ben dediğim 2 gün..doğum gibi düşün sancı gelince naaptım diosun şimdi sorsalar hiç hatırlamıyorum valla.. Eşim dio hatırlıomusun neler neler dedin 2 gün diye? Hatırlıyorum ama nasıl anlatsam acısını unuttum.. Hadi capoeira tekrar kombine mi tektekmi deseler, sonuç o kadar güzelki tabiiikiiiii kombine :))

İki gün hem doktora hem kendime demediğim laf kalmadı :))) hatta can beyede dedim iki gün pek ahımı aldınız diye :)) şimdi hersabah aynaya baktığımda hala dualarımdadır kendisi.. 4.cü gün otele gittim tatile , ama iki büklüm düm hala.. 8.gün izmire gittim kontrole orda ağrı sızı bitmişti dik yürüyordum artık.. 10.gün valiz taşıdım 14 saat yolculuk yaptım ağrı sızı yoktu.. Birazda acı eşiğine bakar aslında.. Ama benim aklıma tüküreyim naaptım ben dediğim 2 gün..doğum gibi düşün sancı gelince naaptım diosun şimdi sorsalar hiç hatırlamıyorum valla.. Eşim dio hatırlıomusun neler neler dedin 2 gün diye? Hatırlıyorum ama nasıl anlatsam acısını unuttum.. Hadi capoeira tekrar kombine mi tektekmi deseler, sonuç o kadar güzelki tabiiikiiiii kombine :))

benim acı eşiğim düşük..:ssz:

bende de 3-4 gün deyim o zaman...

herşeyin bir bedeli var... sayılı gün, geçecek sonuçta...

çalışmalara devam...

benim acı eşiğim düşük..:ssz:

bende de 3-4 gün deyim o zaman...

herşeyin bir bedeli var... sayılı gün, geçecek sonuçta...

çalışmalara devam...

Aynen .. Ben ameliyata girerken kafamdan kemdime 10 gün demiştim.. Sonra yolculuk vardı maalum.. 10 gün eyvah derim ama donra iyi olucam tmm mı diye kendimle anlaştım :) 2 günde ayaklandım daha ne isterim :))) iki gün diye girip 10 gün acı çekseydim psikolojik çöküntü yaşardım.. Sen de kendinle 10 günlüğüne anlaşma yap :))

Medcezir bende bu salı günü Nejdet beye basen bacak içi kol lipo olucam sende ona yaptırmıştın nasıl şuan memnenmusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Medcezir bende bu salı günü Nejdet beye basen bacak içi kol lipo olucam sende ona yaptırmıştın nasıl şuan memnenmusun

Şimdiden geçmiş olsun canım..Ben gayet memnunun, Nejdet bey çok titiz bir doktor..

Ufak tefek rötuşlar yapılacak bana 6-7 ayım tamamlandığında, o kadar..İyi sonuç alacağından eminim..

---------------------------------------------------------------------------------------

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

Arkadaşlar soma için yardım kampanyamıza katılımlarınızı bekliyoruz. Giden canlarımız ve geride bıraktıkları için bir nebze olsun çorbada bizim de tuzumuz olsun.

Benim 10 aylık bi bebegim var medcezir toplanma süren ne oldu bide beni tam baymıycakmış senin genel anestezimi nasıldı

Benim 10 aylık bi bebegim var medcezir toplanma süren ne oldu bide beni tam baymıycakmış senin genel anestezimi nasıldı

Ben genel istedim canım evet..Sedasyon+lokal yapacaktır sana, genelde öyle çalışıyor nejdet bet..

İlk 1 haftadan sonra sıkıntıların ve ağrıların azalır..Normal yaşamına dönersin..

Bir haftada acıların azalır derken... Çok korktum acı eşiğim düşktürde çokmu acıyo bide ben özellikle baldırlarım kalın olduğu için istemiştim alt bacağım çok ince dengesiz duruyo senin baldırların istediğin incelik oldumu

Bir haftada acıların azalır derken... Çok korktum acı eşiğim düşktürde çokmu acıyo bide ben özellikle baldırlarım kalın olduğu için istemiştim alt bacağım çok ince dengesiz duruyo senin baldırların istediğin incelik oldumu

Hayır hayır öyle dayanılmayacak bir ağrısı sızısı yok..Kas ağrısı gibi, ama hareketlerin kısıtlanıyor..Rahat hareket edemiyorsun..1 hafta içinde normale dönüyor..
Endişelenme:34:

9:30 daydı 11 alındı medcezir bişey sorcam üzerinden zaman geçmiş şuan yapılan işlemden memnunmusun yani iyikide olmuşum diyomusun sonuçta bir amilyat yani hani amilyat ağrısına o paraya degdimi yaptırdıgın açık yürekle söylermisin ben lipo için kredi çektim ve çok para bu işlem sence o acıya ve paraya değcek sonuçlarmı aldın

Sana nasıl arkadaşlık göndercegimi bulamadım özelden msj atmak istiyorum beni arkadaş listene eklermisin

Arkadaşlar basen,bacak ve diz üstlerinden lazere liposuction ile yağ aldırmayı düşünüyorum.en zoru hangi doktor olacağı. Ne olur bana yardımcı olun, 3 doktorla görüştüm. Ahmet Ercan Demiray, Ercan Karacaoğlu ve Dr.Ergin Er. Ama çok kararsızım.Bu doktorlara bu ameliyatı olan varmı, bana lütfen fikir verin. Bacak ve basen konusunda uzman olan birini arıyorum çok önemli

Birisi vaser diğeri lazer liposuction diyor, bacaklarım gevşek hangisini yaptıracağıma karar veremiyorum Ergin bey sadece vaser yapıyor, Ercan Demiray ise lazeri önerdi.Lütfen bana fikir verin, doktorları tanıyan varmı

Kızlar dün lazer lipo oldum Nejdet bey çok iyi bir Dr bana çok moral verdi tam bayılmamama rağmen acı hissetmedim Tuncay bey zaten insanın acı çekmesine izin vermiyor kent hast ekip çok şeker bana gelince 3 lt yağ alındı alınan yağları gördüm şuan yatıyorum çok ağrım yok sezaryanla dogum yapmak gibi ilk gün biraz wc falan tek başıma gidemedim ama inanın hani bazıları yazmış ya işte lipo oldum çarşıya gittim alışveriş yaptım falan yalan yani hani çokkk acı var diyende yalan söyler şuan yatıyorum dolaşıyorum hafif ağrım var diyeyim ben çok mutlu oldum Nejdet Bey'den ama daha iki gün biraz geçsin neticelerinide mutlaka yazıcam size önemli olan sonuç bence.. Bu arada bende çok ödem olmadı medcezir yazmıştı ya ayaklarıma kadar indi diye öyle olmadı bende işallah Temmuz'a kadar sıkıntımın büyük bir kısmı azalır dua edin lütfen bana $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400669430.699064.webp

Kızlar dün lazer lipo oldum Nejdet bey çok iyi bir Dr bana çok moral verdi tam bayılmamama rağmen acı hissetmedim Tuncay bey zaten insanın acı çekmesine izin vermiyor kent hast ekip çok şeker bana gelince 3 lt yağ alındı alınan yağları gördüm şuan yatıyorum çok ağrım yok sezaryanla dogum yapmak gibi ilk gün biraz wc falan tek başıma gidemedim ama inanın hani bazıları yazmış ya işte lipo oldum çarşıya gittim alışveriş yaptım falan yalan yani hani çokkk acı var diyende yalan söyler şuan yatıyorum dolaşıyorum hafif ağrım var diyeyim ben çok mutlu oldum Nejdet Bey'den ama daha iki gün biraz geçsin neticelerinide mutlaka yazıcam size önemli olan sonuç bence.. Bu arada bende çok ödem olmadı medcezir yazmıştı ya ayaklarıma kadar indi diye öyle olmadı bende işallah Temmuz'a kadar sıkıntımın büyük bir kısmı azalır dua edin lütfen banaEki Görüntüle 1123288

Merhaba, bende sizle aynı bölgelerden ameliyat olmak istiyorum ama lazer mi daha iyi vasermi kararsızım,siz hangi metodla oldunuz?
Doktorunuzun adı tam olarak nedir ve fiyatı nedir bana yaparmıştınız?Bu arada geçmiş olsun, umarım herşey istediğiniz gibi olur

Back
X