• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba herkeze gecmis olsun oncelikle
Benim bi kac sorum var
ben yurt disinda yasiyorum burda lazer lipoliz yapan yerler var gorusmeye gittigimde benim icin onemli olan % kac oraninda yag alinyor olduguydu
%75 e kadar yagi aldiklarini soylediler.
gozlerimle sonuclari gordum iki haftada icinde muthis inanilmayacak incelmeler olmustu insanlarda.
ama tr de 4 lt deniyor Fda bu kadar musade ediyormus ! burda niye %75 alinabiliyor anlamadim sonucda FDA burda.
ikinci olarak 2 haftada sonucun %60-70 ortaya cikacagina garanti veriyorlarki gozlerimlede gordum cok etkilendim
ama burdaki yazilarinizi okudum 3 ay gecmis hic bi degisiklik yokmus doktor sabir diyormus! inanin bunlari anlayamiyorum
Eger burdaki gibi bi yer tr de bulursam tr de bu operasyonu olmak istiyorum.tavsiye ettiginiz bi yer var mi?
tam 6-7 bolgeden dusunuyorum ve en az 13-15 kilo yag alacak bi yer.
bi doktora sordum zayifla gel dedi,ben artik bunun icin ugrasmak istemiyorum yillardir ugrasiyorum zaten.
ama burdakilerle tr dekiler arasinda neden bu kadar fark var anlamis degilim.kullanilan aletin kalitesimidir?
Bi turlu karar verip dogru secimi yapamadim.Trde husrana ugramaktansa donuste burda yaptirmayi tercih ederim.Ama husrana ugratmayacak bi yer varsa garanti verecek (yada bahane soylemeyec doktor) onceligim Tr de olmak.
Simdiden cevap verenlere tesekkurlerimi sunarim

Son düzenleme:
Uzun zamandır burayı takip eden bırıydım ama uye olmak bugune kısmetmış...ıhtıyacım olan bırcok konuda buradakı yorumları gozonune alarak hareket ettımve hıc pısman olmadım..netıce ıtıbarıyle estetıkle alakalı sayfalarca yorum okudum tekrar tekrar burda ve yarın Dr.Gunel Uysal ve Hanife AKıncıoğlu ıle gorusecegım..ozellıkle benımde ogrenmek ıstedıgım kılo problemı çok olan yanı "şişman" sayılan grupta olupta bu operasyonları gecıren var mı ? Ve sonucları nasıl...kollar ve sutyen kenarlarından tasan yerlerdekı yaglanmalarda sınuc nasıl uygulama sonrası.
Fıkır ve yorumlarınızı paylasırsanız sevınırım..ben de gorusmeler sonrası durum ve fıyat bılgısı paylasıcam özellıkle merak edenler için..
Sevgıler

Uzun zamandır burayı takip eden bırıydım ama uye olmak bugune kısmetmış...ıhtıyacım olan bırcok konuda buradakı yorumları gozonune alarak hareket ettımve hıc pısman olmadım..netıce ıtıbarıyle estetıkle alakalı sayfalarca yorum okudum tekrar tekrar burda ve yarın Dr.Gunel Uysal ve Hanife AKıncıoğlu ıle gorusecegım..ozellıkle benımde ogrenmek ıstedıgım kılo problemı çok olan yanı "şişman" sayılan grupta olupta bu operasyonları gecıren var mı ? Ve sonucları nasıl...kollar ve sutyen kenarlarından tasan yerlerdekı yaglanmalarda sınuc nasıl uygulama sonrası.
Fıkır ve yorumlarınızı paylasırsanız sevınırım..ben de gorusmeler sonrası durum ve fıyat bılgısı paylasıcam özellıkle merak edenler için..
Sevgıler

Bekes aynisini bende merak ediyorum.benden daha once davranirsan banada bildirirmisin.lutfen.sende benim gibi net bisey bekliyorsun sanirim

Merhaba herkeze gecmis olsun oncelikle
Benim bi kac sorum var
ben yurt disinda yasiyorum burda lazer lipoliz yapan yerler var gorusmeye gittigimde benim icin onemli olan % kac oraninda yag alinyor olduguydu
%75 e kadar yagi aldiklarini soylediler.
gozlerimle sonuclari gordum iki haftada icinde muthis inanilmayacak incelmeler olmustu insanlarda.
ama tr de 4 lt deniyor Fda bu kadar musade ediyormus ! burda niye %75 alinabiliyor anlamadim sonucda FDA burda.
ikinci olarak 2 haftada sonucun %60-70 ortaya cikacagina garanti veriyorlarki gozlerimlede gordum cok etkilendim
ama burdaki yazilarinizi okudum 3 ay gecmis hic bi degisiklik yokmus doktor sabir diyormus! inanin bunlari anlayamiyorum
Eger burdaki gibi bi yer tr de bulursam tr de bu operasyonu olmak istiyorum.tavsiye ettiginiz bi yer var mi?
tam 6-7 bolgeden dusunuyorum ve en az 13-15 kilo yag alacak bi yer.
bi doktora sordum zayifla gel dedi,ben artik bunun icin ugrasmak istemiyorum yillardir ugrasiyorum zaten.
ama burdakilerle tr dekiler arasinda neden bu kadar fark var anlamis degilim.kullanilan aletin kalitesimidir?
Bi turlu karar verip dogru secimi yapamadim.Trde husrana ugramaktansa donuste burda yaptirmayi tercih ederim.Ama husrana ugratmayacak bi yer varsa garanti verecek (yada bahane soylemeyec doktor) onceligim Tr de olmak.
Simdiden cevap verenlere tesekkurlerimi sunarim

modernize, 13-15 kg yağ alınması çok ciddi sağlık sorunlarına yol açacaktır..
jelesec burayı okursa o da söyleyecektir, istanbulda 10 kg yağ aldıran bir şarkıcı hala yoğun bakımda.

Zaten mantık olarak ta vücuttan %75 bir yağ hücresinin alınması Allah korusun ölüm riskini de beraberinde getirir..Lütfen manken olacağım diye sağlığınızı, hayatınızı riske atmayın..Türkiyede hiç bir doktor bu miktarda yağ almaz, alana da kasap derler.

Sevgıler

Bekes aynisini bende merak ediyorum.benden daha once davranirsan banada bildirirmisin.lutfen.sende benim gibi net bisey bekliyorsun sanirim

Arkadaşlar, benim doktorum "şişman" sınıfına girenlere asla lazerlipo ya da normal lipo yapmıyor.
Önce zayıflamaya davet ediyor, beraberinde eğer deri yapınız gevşekse plates öneriyor operasyon öncesi.

Ben operasyondan önce 68-70 kg civarlarındaydım..Ben bile sınırdan dönmüşüm..Hani bir 5 kg daha fazla olsam kilo vermeden almayacakmış operasyona..

Normalden çok fazla kilosu olanlarda lazerlipo çok başarılı sonuçlar vermiyor doktorumun bana söylediği kadarıyla.

Benim size tavsiyem, önce biraz dişinizi sıkıp kilo verin..Operasyon sonuçlarınız çok daha başarılı olacaktır. Neticede ucuz bir işlem değil..Sonunda hüsrana uğramayın..

Ve lütfen ama lütfen, 13-15 ya da %75 oranında yağ aldırma fikrinizi kafanızdan çıkarın..Bu çok riskli bir durum.

Son düzenleme:
Medcezir cevap verdigin icin tesekkur ederim
ben yinede bu sartlari saglayacak bi dr olursa tr dusunuyorum.olmazsa burda o sartlari sagliyorlar
manken olmakla alakasi yok tamamen saglik acisindan dusunuyorum.
acikcasi onlarca tl almis bi dr nin sabir vs.. gibi sozleri bahane olarak goruyorum.
medcezircim bilmiyorum abd de hic bulundunmu benim gittigim merkezde dedigimi gercekten garantiliyor yaptiranda cok kisi var cevremdende yogun bakima gireni gormedim.oyle bi durumu burdaki doktor yapmaz adamin tum yetkilerini elinden alirlar.
bence bi tuhaflik var

modernize, 13-15 kg yağ alınması çok ciddi sağlık sorunlarına yol açacaktır..
jelesec burayı okursa o da söyleyecektir, istanbulda 10 kg yağ aldıran bir şarkıcı hala yoğun bakımda.

Zaten mantık olarak ta vücuttan %75 bir yağ hücresinin alınması Allah korusun ölüm riskini de beraberinde getirir..Lütfen manken olacağım diye sağlığınızı, hayatınızı riske atmayın..Türkiyede hiç bir doktor bu miktarda yağ almaz, alana da kasap derler.

Arkadaşlar, benim doktorum "şişman" kategorisine girenlere asla lazerlipo ya da normal lipo yapmıyor.
Önce zayıflamaya davet ediyor, beraberinde eğer deri yapınız gevşekse plates öneriyor operasyon öncesi.

Ben operasyondan önce 68-70 kg civarlarındaydım..Ben bile sınırdan dönmüşüm..Hani bir 5 kg daha fazla olsam kilo vermeden almayacakmış operasyona..

Normalden çok fazla kilosu olanlarda lazerlipo çok başarılı sonuçlar vermiyor doktorumun bana söylediği kadarıyla.

Benim size tavsiyem, önce biraz dişinizi sıkıp kilo verin..Operasyon sonuçlarınız çok daha başarılı olacaktır. Neticede ucuz bir işlem değil..Sonunda hüsrana uğramayın..

Ve lütfen ama lütfen, 13-15 ya da %75 oranında yağ aldırma fikrinizi kafanızdan çıkarın..Bu çok riskli bir durum.

medommm hepsine çok güzel cevaplar vermişsin yine kalemine sağlık:29:bana yazdıklarına kafa sallamak düşüyor :31:

ben yinede bu sartlari saglayacak bi dr olursa tr dusunuyorum.olmazsa burda o sartlari sagliyorlar
acikcasi onlarca tl almis bi dr nin sabir vs.. gibi sozleri bahane olarak goruyorum.
medcezircim bilmiyorum abd de hic bulundunmu benim gittigim merkezde dedigimi gercekten garantiliyor yaptiranda cok kisi var cevremdende yogun bakima gireni gormedim.oyle bi durumu burdaki doktor yapmaz adamin tum yetkilerini elinden alirlar.
bence bi tuhaflik var

modernize selam; tabi karar senin ama benim ameliyat olduğum dr ve bir çok dr hem hastayı riske atmamak adına hemde kendi doktorluk kariyerleri yüznden riskli ameliyatlara yaklaşmıyorlar fazla yağ almakta cidden tehlikeli sen denk gelmemişsin belki ama ben hem okudum hemde olan çok yağa aldıran arkadaşların aylarca yataktan kalkamadıklarını okudum evet ünlü biride ölümden döndü haftalardır yoğun bakımdı kaldı :ssz:yetkileri elinden alınmıyor doktorların yine ünlü bir dr nin hastası ameliyat masasında öldü ama dr devam ediyor hala işine umarım hakkında hayırlısı olur sevgiler

bence bi tuhaflik var

Bu şartları sağlayan doktora Türkiyede kasap derler dediğim gibi.
Amerikada bulunmadım..Ama doğru tektir ve ülkeye göre değişmez..İnsan vücudundan %75 oranında bir yağ hücresinin çekilmesi demek, hayati risk demek.

Burada operasyon geçirmiş tüm arkadaşlar da hem fikir olacaktır benimle.

Tabi karar yine senin:34:

Umarım iyi ve sağlıklı sonuçlar alırsın, şimdiden gelmiş geçmiş olsun..

medommm hepsine çok güzel cevaplar vermişsin yine kalemine sağlık:29:bana yazdıklarına kafa sallamak düşüyor :31:

Özledim seni jelom..Bir ara araşalım :38:

arkadaslar ben bacaklarim icin dusunuyorum liposuction I ama kafamda şöyle bir soru var; Bu ameliyat sonrasinda yaglar gittigi icin bacakta sarkma ve ette cıvıklık olmuyor mu:) inceldigi icin catlaklar vs sorunlar olmuyor mu? oluyorsa hic yaptirmayacagim.. cevap icin simdiden cok tesekkurler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kalsik lipoda iç baçak sarkar ben tecrübe ettim bunu yaşayarak ama lazer lipoda bu sorun yaşanmıyor araştırın isterseniz

Bu şartları sağlayan doktora Türkiyede kasap derler dediğim gibi.
Amerikada bulunmadım..Ama doğru tektir ve ülkeye göre değişmez..İnsan vücudundan %75 oranında bir yağ hücresinin çekilmesi demek, hayati risk demek.

Burada operasyon geçirmiş tüm arkadaşlar da hem fikir olacaktır benimle.

Tabi karar yine senin:34:

Umarım iyi ve sağlıklı sonuçlar alırsın, şimdiden gelmiş geçmiş olsun..

Özledim seni jelom..Bir ara araşalım :38:

:16::16:bende seni kollar düzeldi artık hayata döndüm görüşelimmm

Burasi Amerika burda insanin elinden hersey hem alinir hemde verilir.
Bana gore gelismis alet kullanilmadigi icin bu sorunlar gerceklesiyor.
yada kullanilan aletin kapasitesi o oluyor.ondan Fda felan filan.
iyi doktorlarin oldugunada inaniyorum sadece onu ariyorum.arastirmadan bulamazsin.
dedigim gibi orda bulamazsam burda olacagim zaten.
Bende saglik sektorunde calisiyorum

yasak degilse site adresini vereyim gozlerinizle gorun.

Güneşcim uyuşukluk, hissizlik hepimizde oldu..Doğal yani.
Ben,m hala diz bölgelerimde hissizlik var..1 seneye kadar devam edebiliyor bazı bünyelerde.

Nejdet hastalarıyla ilgilidir, doğal karşıladığı için üstünde durmamış olabilir..

Geçmiş olsu bu arada..Bundan sonrası sabır :)

Ben burada neden Nejdet yazmışım yahu:26:
Şimdi farkediyorum..Sanki askerlik arkadaşım gibi..

Son düzenleme:
iyi doktorlarin oldugunada inaniyorum sadece onu ariyorum.arastirmadan bulamazsin.

mutlu olacağınız sonucu yaşamanız dileğiyle sağlık sektöründeyseniz siz daha iyi bilirsiniz elbet:34:

Arkadaşım fikir ve yorum istemişsin, nacizane yazdık fikirlerimizi.
İnandırmak ya da ispatlamak zorunda değilsin.

Şu saatte sana yazan 2 kişi bu operasyonu geçirmiş kişiler. Bu doğrultuda yardımcı olmaya çalıştık..

Karar senin..Amerikanın gelişmiş teknolojisiyle ol bence de operasyonu..Burada hayatını riske etme.

Benim sorum nerde olayim siz karar verin degil anlatamiyorum.
insan adina karar vermeyin varsa tavsiye edeceginiz bi yer soyleyin.
yoksa tartismaya girmeyin.
benim sorum kendine ve cihazina guvenen bi doktor tavsiyeniz var mi kisaca?
benim adima karar verin degil
yinede cevaplariniz icin tesekkur ederim

Back
X