• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba,
ben 6 ay önce lipo oldum. bacaklarım dalgalı kaldı. velashape masajı ve artı yağlı masaj yaptırmama rağmen :KK43: popoya doldurduğu yağlarda abuk bir şekilde eridi. bacaklarımda engebeli duruyor. birçok yerimde de çöküklük oldu. pilateste yapıyorum. tekrardan düzeltme ameliyatı yaptırmak istemiyorum. daha kötü olursa diye korkuyorum. bu deriyi başka düzeltme yolu bilen varsa Allah rızası için yazsın lütfen. çok moralim bozuk :KK43:
cok gecmis olsun canim. insan ne hayallerle oluyor ,sonucun kötü olmasi hic hos degil.bende birbucuk ay oldu olali ,sonuctan simdiden memnunum.acaba nerde yaptirdin ?insallah bi caresi vardir.

cok gecmis olsun canim. insan ne hayallerle oluyor ,sonucun kötü olmasi hic hos degil.bende birbucuk ay oldu olali ,sonuctan simdiden memnunum.acaba nerde yaptirdin ?insallah bi caresi vardir.
sanada geçmiş olsun canım. ben nişantaşında bir doktora oldum. başta benimde güzeldi. ama sonradan şişler indikçe herhalde gerçek ortaya çıkmaya başladı. dalgalar ve çukurlar dahada belirginleşti.sakın vakumlu masaj yaptırma aklında olsun.

Ayin 27 sinde liposuction olucam hem heycanli hem tedirginim dularinizi esirgemeyin

sanada geçmiş olsun canım. ben nişantaşında bir doktora oldum. başta benimde güzeldi. ama sonradan şişler indikçe herhalde gerçek ortaya çıkmaya başladı. dalgalar ve çukurlar dahada belirginleşti.sakın vakumlu masaj yaptırma aklında olsun.
Lazer liposaksinmi yaptirmistin sen?

Baya zaman oldu özlemişim bu konuyu.Sanırım lipo olayında en tecrübelilerinizden biri benim. Nerdeyse 3 sene olacak. Baya memnunum ufak tefek kusurlar haricinde.

shafta618 .!.:
Baya zaman oldu özlemişim bu konuyu.Sanırım lipo olayında en tecrübelilerinizden biri benim. Nerdeyse 3 sene olacak. Baya memnunum ufak tefek kusurlar haricinde.

Merhaba haftaya paxartesi lipo olucam tebrubelerinizi paylasir misiniz? Normal mi lazer mi oldunuz? Ufak tefek kusurlar nedir?

Ben yakın zamanda oldum, çok memnun kaldım. Benden önce arkadaşımın ablası karın bölgesine yaptırmıştı ve sonucu çok kötü olduğundan kendisi bizi çok vazgeçirmeye uğraşmıştı iyi niyetle. ama yakın zamanda artık bir türlü erimeyen bölgelerim için birkaç kişiyle konuşup bayağı bir araştırdım, en sonunda bir arkadaşımın önerisiyle Acıbadem hastanesinin içinde sesem'de doktor Evrim hanım var ona gittim.

Kendisi de aslında önce biraz şüpheli yaklaştı sporla falan halledersin dedi, ikna etmek için dil döktüm biraz, doğrusu orada biraz inandım iyi bir doktor olduğuna. Hemen hadi gel yapalım o zaman deseydi belki korkar vazgeçerdim :) ama iyi ki yaptırmışım diyorum, her şey sorunsuz geçti ve nihayet artık karnım dümdüzzzz! Çok korkmuştum ama kesinlikle değdi.

Kızlar bu konuda araştırmanızı çok çok iyi yapın lütfennnn. iyi bir doktor bulmak önemli, içinize sindiğinden EMİN olun, en ufak bir şüpheniz varsa başkalarıyla görüşün. Ayrıca bence spor ve diyeti de elden bırakmamak önemli, sadece lipo yaptırıp bir yandan nutellaya ekmeği banarak sonuçlar iyi olmaz bence :)

Sorusu olan varsa yanıtlayablirim, ameliyatı olmadan önce bayağı bir araştırdım, konuyu biraz biliyorum. Ama en önemlisi siz de kendi araştırmanızı yapın derim :KK15:

İz kaldı mı hiç? Ben acıya vs. katlanabilirim eminim ama sonuç mükemmel olsun istiyorum. Çökme vs. oluyormuş ondan çok korkuyorum :(

basen bölgesi için yaptırsam işe yararmı acaba ? tekrar yağlanırsın diyorlar hep
Basenle yillarca mücadele etmis biri olarak hic düsünme kesinlikle cok iyi sonuc alirsin, bende operasyondan sonra sabit kiloda kalmadim alip verdigim zamanlar oldu fakat eskisi gibi sadece ordan almadim orantili bir sekilde kilo aliyorsun.

İz kaldı mı hiç? Ben acıya vs. katlanabilirim eminim ama sonuç mükemmel olsun istiyorum. Çökme vs. oluyormuş ondan çok korkuyorum :KK43:
Çökme vs olmadı tatlım dümdüz tam istediğim gibi olduu ama evrim hanım program falan da verdi spor hareketleri vs onları da yaptım yani mutlaka etkisi vardır. bünyeden bünyeye değişir sanırım böyle şeyler ama bir git görüş bence en azından bir öğrenirsin.

Merhaba haftaya paxartesi lipo olucam tebrubelerinizi paylasir misiniz? Normal mi lazer mi oldunuz? Ufak tefek kusurlar nedir?
Valla başta korkarak oldum.Biraz kiloluydum.Zaten soldaki resimdeki halim ameliyattan önceki halim. Ameliyatta 5 kiloya yakın yağ alındı ama çene altı dahil vücudumun hemen hemen heryerinden. Ameliyattan sonraki 15 gün baya ağrı çektim ve vücudum şişti. Ama zaman içinde vücud inceldi ve gerçek haline kavuştu. Bir kaç kilo verebilmişim ne yazıkki fakat vucud şeklim çok değişti. Kocamla olan ilişkimiz bile değişti. Şimdi uygun bir zamanda karnımda kalan yağları alıp gerdirmek istiyorum. Kusurlarda işte bütün vücuddan azar azar alındığı için bazı yerler yine sarkık kaldı tabi. Ama tabi eski haline göre çok iyi. 3 sene olacak hala aynıyım bir sorun yok kilo falan almadım :)

Dün gittim görüştüm. Dediğin gibi iyice anlattılar, içime sindi. Zaten sandığım kadar büyük bir operasyon da değilmiş. Benim vücudum uygunmuş operasyona. Bu hafta içinde işlerimi ayarlayıp tarih alacağım Evrim hanımdan. Çok teşekkürler :)

kızlar lipo da ortalama kaç kilo yağ alınıyor.73 kiloyum..boy 1.60.

Operasyon sonrası çok zor geçiyor mu? tecrübeleriniiz paylaşır mısınız?

[Üşüme oldu ="borazeynep, post: 37502868, member: 72462"]Operasyon sonrası çok zor geçiyor mu? tecrübeleriniiz paylaşır mısınız?[/QUOTE]

Usume oldu bende agri az birazdan yurutecekler gelişmeleri yazarim

Geçmiş olsun bende sizlerin yazılarını okudukça cesaret aldım. Allah nasip ederse haftaya bende olacağım. Durumunuz ile ilgili bilgi vermemeye devam ederseniz çok sevinirim

Herkese merhaba öncelikle iyiyim çok şükür... Tabiki ameiyatin zor yanlarini yasiyorum ilk ayağa kalktigimda çokagrim oldu hhemşire hanim hemen iğne yaptı geçti. Evdeyim ve geceleri uyku sorunum var agridan dolayı dayanılmayacak değil ama insan rhatsiz oluyor. Yan yatamiyordunuz. Platin en güzel tarafi BASENLERİM GİTTİ VE İNCELDİMMMMM :)

Bende 2,5 ay önce lazerlipo oldum basen bölgemden,dün kontrole gittiğimde 18 cm inceldiğimi öğrendim ve tabi çook sevindim,ama tam sonuç için hala erken sanırım,daha önce yaptıranlar tam sonucu ne zaman aldı acaba??

Back
X