Günümüzde birçok yerde kullanılmaya devam edilen klasik liposuction’da çelik kanüller yardımıyla mekanik olarak yağ hücreleri patlatılmadan, kopartılarak ve emilerek vücuttan uzaklaştırılırken travmadan dolayı zaman zaman morluklar, daha fazla ödem ve bunlara bağlı olarak iyileşmede uzamalar ortaya çıkabiliyor. Vaser liposuction’da ise; yağ hücreleri patlatılırken, bölgede bulunan damar ve sinirler gibi önemli yapıların korunması sağlanıyor. Bunun yanında da ultrason dalga teknolojisi ile sarkıklık olan deride sıkılaşma ve gençleşme mümkün oluyor. Bölgede yağ hücrelerinin şekillendirilmesi sağlanırken iyileşme için gerekli olan damar ve sinir gibi önemli yapıların korunması ile iyileşmenin daha hızlı olmasıyla birlikte, ameliyat sonrasındaki ödem ve morluklar en aza indirilebiliyor.
Üstteki yazdığım netten alıntıdır canım. Işine yararmı bilmem.
Hasan beyin hangi teknikle çalıştığı belli değil, ben pek net cevap alamamıştım "lipoliz liposuction" diyorlar ama tam olarak slim smart lazermi hangisi bilemicem. Biri bana klasik lipo zaten yasak dedi ama kendisi bana klasik lipoda yaptığını söyledi. Hasan beyde lazer lipo yaptıranı okumadım daha.