• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aksi gibi grip olucam galiba..Hiç bi tarafım tutmuyor..Midem bulanıyor..
Ameliyathanede çok üşümüşüm..

Jelo bırak yavrum selüliti melüliti..Ameliyat ola ola erken yaşta gitcez o olcak :KK70:

Barış selülitlerinle..Nejdet bey selülit ameliyatının travması daha fazla oluyor lipodan demişti.

Uyma sen tboz tboz a, o bi çılgın..:KK70:
:KK17::KK17: zaten gideceğim bir gün ameliyatlar da da hangi dr de patlayacak balon bilemiyorum :KK14:

Nejdet beyi severim bak o dediyse bir düşünüm :KK58: tboz tboz den yani sonucunu gördükten sonra oluştu düşünce yoksa barışıktım selülitlerimle yazın sahilde aram yok onlarla :KK53:

Ameliyatların en kötü yönü sonrasında üşümek, zangır zangır titremek yani. Ben 1 saatlik ameliyatta bile titredim yaklaşık yarım saat ısınamadım. Ne anestezi nede başka bisey beni üşümek çok korkutuyor. Tabi bide dikişlerim. Açılmalarındansa ölmeyi yeğlerim o derece. Allah'ım esirgesin...

Ameliyatların en kötü yönü sonrasında üşümek, zangır zangır titremek yani. Ben 1 saatlik ameliyatta bile titredim yaklaşık yarım saat ısınamadım. Ne anestezi nede başka bisey beni üşümek çok korkutuyor. Tabi bide dikişlerim. Açılmalarındansa ölmeyi yeğlerim o derece. Allah'ım esirgesin...

en kötüsü evet titreme benim dişlerim vuruyordu birbirine:))))

Avrupali Avrupali nasil gecti dikimin? (dogru mu yazdim:KK64:)

FatiFat FatiFat persiangirl persiangirl iyi gibi ama epey gergin oldu. Yara zeminini temizleyip kenarları kesip, gerip dikmisler. Büzüş büzüş görünüyor. Ve ilkin kanama yoktu pek simdi kanıyor ama daha 1. Gün bide koterle yakmadiklarindan sanirim. Biraz iyilessin resim atarım canım. 12 gün sonra dikişler alınacakmış. Dünden beri hep ağrım var silbaştan yani. Neerden bulaştım bu işe acıyıda gectim tekrar açılması korkusu bana yetiyor.

FatiFat FatiFat persiangirl persiangirl iyi gibi ama epey gergin oldu. Yara zeminini temizleyip kenarları kesip, gerip dikmisler. Büzüş büzüş görünüyor. Ve ilkin kanama yoktu pek simdi kanıyor ama daha 1. Gün bide koterle yakmadiklarindan sanirim. Biraz iyilessin resim atarım canım. 12 gün sonra dikişler alınacakmış. Dünden beri hep ağrım var silbaştan yani. Neerden bulaştım bu işe acıyıda gectim tekrar açılması korkusu bana yetiyor.
Çok geçmiş olsun senin için zor bı dönem kendine çok dikkat ettt

Jelo bırak yavrum selüliti melüliti..Ameliyat ola ola erken yaşta gitcez o olcak :KK70:

Barış selülitlerinle..Nejdet bey selülit ameliyatının travması daha fazla oluyor lipodan demişti.

Uyma sen tboz tboz a, o bi çılgın..:KK70:
Jelesec Jelesec uyma sen bana dinle _MedceziR_ _MedceziR_ i :D ama uyarsanda sonunda mutluluk var :) bana uyarsan yapılmadık yerin kalmaz :D :D deliyim ben yoksa o cesaret gelmezdi bana ;)

canım inşallah hemen iyileşirsin bu sorumsuz doktoruna dava aç lütfennnn maddı manevı..ve lutfen baska ıyı bı doktordan yardım ıste belkı bı yerde bı yanlıs yapıyolardır

canım bılgı verırmısın neler yaşadın..goguslerın kaçtı şimdi kaç beden..kac lıtre yag alındı lutfennnn

memeler d d idi şimdi 85 b canım,meme kolaydı karın germede ama lipo beni zorlayan oldu, 3.litreye yakın çekildi bacak sırttan

canım inşallah hemen iyileşirsin bu sorumsuz doktoruna dava aç lütfennnn maddı manevı..ve lutfen baska ıyı bı doktordan yardım ıste belkı bı yerde bı yanlıs yapıyolardır
Canım geçen ameliyattan önce aramıştım. Korkuyorum nasıl dikilcek falan diye. Aramadı. Ertesi gün sitemli bir msj attım. Sonra aradı. Güya dikişi yapan, Ali beyin yönlendirdiği Ahmet beyi arayıp bilgi alip arayacaktı aramadı hala. "Ben sizin arkanızdayım, olmasam hiç umursamazdım "falan gb konuşuyor. Eray Copçu onunla konuşup kaygılandırmasaydı hastaneye yatmam için bir girişimi yoktu.egede Ufuk Bilkay var prof. Ona gidecektim ama tatildeymiş.hep terslikler beni buldu. Plastik cerrahide tadilatta zaten. Mecbur eve geldim. Gerçekten Allah beni cezalandırıyor kızlar. Ben şansımı çok zorladım. :( araştırayım kazanma ihtimalim varsa davayı düşünebilirim. Bazı şeyler bizim düşündüğümüz gb değil malesef.

Canım geçen ameliyattan önce aramıştım. Korkuyorum nasıl dikilcek falan diye. Aramadı. Ertesi gün sitemli bir msj attım. Sonra aradı. Güya dikişi yapan, Ali beyin yönlendirdiği Ahmet beyi arayıp bilgi alip arayacaktı aramadı hala. "Ben sizin arkanızdayım, olmasam hiç umursamazdım "falan gb konuşuyor. Eray Copçu onunla konuşup kaygılandırmasaydı hastaneye yatmam için bir girişimi yoktu.egede Ufuk Bilkay var prof. Ona gidecektim ama tatildeymiş.hep terslikler beni buldu. Plastik cerrahide tadilatta zaten. Mecbur eve geldim. Gerçekten Allah beni cezalandırıyor kızlar. Ben şansımı çok zorladım. :KK43: araştırayım kazanma ihtimalim varsa davayı düşünebilirim. Bazı şeyler bizim düşündüğümüz gb değil malesef.

Başından beri söylüyorum dava aç ki aklı başına gelsin..Bir daha insan sağlığıyla oynamamayı öğrensin..

Sen şimdilik içini ferah tut bakalım, gördüğüm kadarıyla bir açılma v.s yok..kıpırdamadan yat..en ufak bir terslik olursa hastaneyi geciktirme..

Başından beri söylüyorum dava aç ki aklı başına gelsin..Bir daha insan sağlığıyla oynamamayı öğrensin..

Sen şimdilik içini ferah tut bakalım, gördüğüm kadarıyla bir açılma v.s yok..kıpırdamadan yat..en ufak bir terslik olursa hastaneyi geciktirme..
_MedceziR_ _MedceziR_ cnm sen nasılsın? Sen beline yaslanamıyorsundur şimdi değilmi? Zor bi bölge :-(

:KK17::KK17: zaten gideceğim bir gün ameliyatlar da da hangi dr de patlayacak balon bilemiyorum :KK14:

Nejdet beyi severim bak o dediyse bir düşünüm :KK58: tboz tboz den yani sonucunu gördükten sonra oluştu düşünce yoksa barışıktım selülitlerimle yazın sahilde aram yok onlarla :KK53:
Jelesec Jelesec canım ayrıl KK'den. Bozuyor bizi burda gördüp duyduklarımız. Karnım karnım diyip duruyorum, şimdi birde yüz estetiğine geçtim. Sonuçlardan mutlu oldukça yeni arayışlar başlıyor. Sonumuz ne olacak böyle bilmem :-(

Jelesec Jelesec canım ayrıl KK'den. Bozuyor bizi burda gördüp duyduklarımız. Karnım karnım diyip duruyorum, şimdi birde yüz estetiğine geçtim. Sonuçlardan mutlu oldukça yeni arayışlar başlıyor. Sonumuz ne olacak böyle bilmem :-(

:KK14::KK14: çok doğru esmeraldam esmeraldam burası gaz veriyor hepimize :KK53: ben zaten bir gün basına çıkacağım diye tırsıyorum:KK14: öldü ameliayatta diye :KK17:nereye kadar ol ol

Back
X