• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın cnm bnden 1 lt alındı sîzin gectîmî yan simitler ne kadar zamanda fark ettiniz gectini
15 gün sonra fark edildi fakat herinsanın vücudu farklıdır şu an daha fark ediliyor bu gün konturolüm vardı doktorum en az 3 ay diyo liponun atması ve ödemler oyüzden karamsar olmayınn

Lipoşaksını ıyı bı doktora yaptırmak lazım Kolay bı op olabılır ama sonradan 15 gunü kendine gelemiyormuş hastalar burdan okuduğum kadarıyla sonuçta insan saglıgı:KK19:

slm arkadaşım bende ocak 22de hem karın germe hemde yan simitler liposuction yapıldı yani 40 gün oldu zaman herşeyin ilacı beklicez ilk zamanlar pek fark edilmiyo çünki ödem dolu ödemler çekildikce göreceksin şuan sendeki yag degilki ödem yaglar çekilde nekadar alındı benim iki yanlardan toplam 2 lt yakındı

Evett klasık lipo idi bnimkisi ama inşallh dedin gbi olur yediklerime dikkat emyeye calışıyorum birazda ama bakalım

Slm arkadaslar bende onumuzdeki hafta sirt bolgemden klasik liposuction yaptiracagim ve alinan yaglar basen bolgeme konulacak .cunku bacaklarim ust bolgeme gore daha ince .burada bir suru yorum okudum cokme dalgalanma oluyor diye .acikcasi biraz endiselenmeye basladim. sirt bolgesindede bu tip sorunlar yasanirmi acaba.lutfen sirt bolgesine liposuction yaptiran varsa ve bilgilendirirse sevinirim.

Slm arkadaslar bende onumuzdeki hafta sirt bolgemden klasik liposuction yaptiracagim ve alinan yaglar basen bolgeme konulacak .cunku bacaklarim ust bolgeme gore daha ince .burada bir suru yorum okudum cokme dalgalanma oluyor diye .acikcasi biraz endiselenmeye basladim. sirt bolgesindede bu tip sorunlar yasanirmi acaba.lutfen sirt bolgesine liposuction yaptiran varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
Benim 5 hafta oldu klasik lipo ile sirt, karin ve simitler oldum ve su anda en memnun oldugum bölge sirtim, özellikle artik südyenin alinda o cikinti olmuyor :KK49: keske taaa koltuk altina kadar yaptirsaymisim cünki ordan hala yagli bölge belli oluyor sütyenin üstünden cikiyor. Karisik oldu biraz insallah anlasiliyor ne demek ustedigim :KK14:

E Elitemutlu dr Ata Erdener beyefendiylede görüştüm. Öncesinde resim atmıştım.Sagolsun hemen cvp verdi.2.dikişlerde atma riski daha çok dedi. Orası enfekte olmuş dedi.Süreçle ilgili birsey söyleyemiyor ama gergin tutmayın dedi.Bende bantla kapatırken alttan ustten deriyi toplatarak rahatlatmaya, gerginliği önlemeye çalışıyorum dedim. Yine birşey olursa arayın konuşalım dedi. Çok dikkat edin dedi. Ve kesinlikle 6 ay sonra falan revizyon gerekir dedi. Şu zonklama geçmedi. Enfekte olan yer rahat yemek kaşığı büyüklüğünde açılabilir gb duruyor. İnşallah aldığım kollajen tabletler, Co enzim Q10, Gotu kola falan işe yarar. O sağ bacağımdaki şişlikte apse gb olursa alınır dedi. Havadisler böyle.

Sonrasında yine ameliyatımı ilk yapan dr Ali mezdeği'ye resim attım. Aradı ve fena görünmediğini söyledi. İyilesme olsun revizyon yaparız, potluk varsada rutuş yaparım dedi. Şu an çok dikkat et, ilaçlarıni kullan ve yine bana resim at dedi. Bacaklarımda inceldi ve dahada incelecegini söyledi. Ah su enfeksiyonlarım da bitip yaralarda bir iyilesse...

15 gün sonra fark edildi fakat herinsanın vücudu farklıdır şu an daha fark ediliyor bu gün konturolüm vardı doktorum en az 3 ay diyo liponun atması ve ödemler oyüzden karamsar olmayınn
Peki. Siz diet falan yapıomusunuz dikkat ediyomusunuz

E Elitemutlu dr Ata Erdener beyefendiylede görüştüm. Öncesinde resim atmıştım.Sagolsun hemen cvp verdi.2.dikişlerde atma riski daha çok dedi. Orası enfekte olmuş dedi.Süreçle ilgili birsey söyleyemiyor ama gergin tutmayın dedi.Bende bantla kapatırken alttan ustten deriyi toplatarak rahatlatmaya, gerginliği önlemeye çalışıyorum dedim. Yine birşey olursa arayın konuşalım dedi. Çok dikkat edin dedi. Ve kesinlikle 6 ay sonra falan revizyon gerekir dedi. Şu zonklama geçmedi. Enfekte olan yer rahat yemek kaşığı büyüklüğünde açılabilir gb duruyor. İnşallah aldığım kollajen tabletler, Co enzim Q10, Gotu kola falan işe yarar. O sağ bacağımdaki şişlikte apse gb olursa alınır dedi. Havadisler böyle.
Canim cok Gecmis olsun insallah Hersey gonlunce olur,bu durum beni cok uzdu. Neden Boyle bir enfeksiyon kaptim,ne oldu bir turlu anlam veremiyorum, ameliyattan sonra 2. Gun ateslendigine gore mutlaka enfeksiyonu kapmissin o zaman ,beni en cok korkutan mrsa mikrobu idi AMA bu Benim asiri panik olmamdan kaynakliydi. Doktorlar oyle bir olsa bilirlerdi zaten, revizyon onemli degil arkadasim sen bir iyiles de insallah. Dualarim seninle , Allah yardimcin olsun insallah

Sonrasında yine ameliyatımı ilk yapan dr Ali mezdeği'ye resim attım. Aradı ve fena görünmediğini söyledi. İyilesme olsun revizyon yaparız, potluk varsada rutuş yaparım dedi. Şu an çok dikkat et, ilaçlarıni kullan ve yine bana resim at dedi. Bacaklarımda inceldi ve dahada incelecegini söyledi. Ah su enfeksiyonlarım da bitip yaralarda bir iyilesse...
Iyileseceksin Merak etme AMA sen kendine cok iyi bak, bende bugun propolis kremi aldim kendime:) ne olur ne olmaz.

Insallah canım. Propolis tablette aldım içiyordum. Kollejen ve Co enzim Q10 alınca unuttum onu içmeyi:) bugün kalan dikişlerimde alındı. Ama 3 tanesini bıraktı doktor. Açılma olur korkusuyla. Ama diğer yerler iyi kaynamıs hatta derinin içine gömülmüş olan bir dikişide alamadı. O minik açıklıkların kapanmasını bekliyorum. İyiye gidiyor gibi ama inşallah biran evvel iyilesir.

Insallah canım. Propolis tablette aldım içiyordum. Kollejen ve Co enzim Q10 alınca unuttum onu içmeyi:) bugün kalan dikişlerimde alındı. Ama 3 tanesini bıraktı doktor. Açılma olur korkusuyla. Ama diğer yerler iyi kaynamıs hatta derinin içine gömülmüş olan bir dikişide alamadı. O minik açıklıkların kapanmasını bekliyorum. İyiye gidiyor gibi ama inşallah biran evvel iyilesir.
Evine vardin mi? dualarim seninle korkma kardesim mutlaka iyileseceksin, Rabbim beterindne saklasin, Kapanacak insallah dikislerin, insallah hersey istedigin gibi olacak

Bu gün görüştügüm dr. 2.3.gün olan ateşin, enfeksiyon sebebi olamayacağını söyledi. Bilemiyorum artık. Yağ nekrozu olmuş, gerginlikten dolayı gelişmiş dedi. Çok nadir olsada bu olabiliyormuş. Benim bölge olarak enfeksiyona müsait bir yerde olduğunu, gerginliğin ve hareketin olduğu yerde olduğu için dokunun beslenemedigini ve öldüğünü dolayısıyla açıldığını söyledi. Ve bu esnada beklemekten başka birsey olmuyor dedi. O bölge ölü dokuyu atıp, toparlanana yenilenene dek. Biz çok panikledik tabi. Valla ne düşünürsünüz bilmem ama kesinlikle Allah tarafından cezalandırıldığımı düşünüyorum. Genç yaşta, gözü kapalı git kestir kendini!Çok gevsek bir cildim olsaydı daha yaşlı olsaydım muhtemelen bunları yaşamayacaktım. Tüm internet araştırmalarımdan, dr görüsmelerimden anladığım bu. Kendimi suçlamıyorum. Hatamı biliyorum sadece. Neyseki başkalarına örnek teşkil etmiş oluyorum ve dilerim başkaları benim yaşadığımı yaşamaz.

Evimdeyim çok sükür. 1-2 saat Oturduğum için korkuyorum bisey olursa diye ama daha kötü görünmüyor şimdilik. İnşallah sorun olmaz :) çok teşekkur ederim...

Son düzenleme:
Kollejen mi, gotu kola mı, CoQ10 mu hangisi bilmiyorum ama işe yarıyorlar. Yaralar toparlıyor küçülüyor gibi :) sanırım ameliyat olanlara tavsiye edebilirim. Yüzüm, cildim bile farketti gerçekten. Zaten Gotu kola selülite, ödeme ve yara iyilesmesine olumlu etki ediyormuş. GNC deki bayanın tavsiyesiyle aldım gerçekten işe yarıyor. :) E Elitemutlu kreme ihtiyacın olmaz inşallah ;)

Back
X