• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kollejen mi, gotu kola mı, CoQ10 mu hangisi bilmiyorum ama işe yarıyorlar. Yaralar toparlıyor küçülüyor gibi :) sanırım ameliyat olanlara tavsiye edebilirim. Yüzüm, cildim bile farketti gerçekten. Zaten Gotu kola selülite, ödeme ve yara iyilesmesine olumlu etki ediyormuş. GNC deki bayanın tavsiyesiyle aldım gerçekten işe yarıyor. :) E Elitemutlu kreme ihtiyacın olmaz inşallah :KK66:
hayirlisi insallah, maalesef biz kadinlar doyumsuzuz,guzel olsakda hic ihtiyacimiz olmasada estetige yatabiliyoruz:( amacim seni suclamak degil sakin yanlis anlama ama bend ekendimle cok ugrasirim ve Rabbim bir gun bana bir ceza verdi o gunden sonra 8 yildir ugrasmiyrodum kendimle, birden su cicegi olmustum,olumden donmustum ,oysa surekli kendimle ugrasirdim.
sanirimCoQ10 iyi geliyordur cunku onu kullananlar cok memnunlar genelde, sen kendini yorma,yat dinlen. insallah cok cok iyi olacaksin insallah.

Denizcim hadi hayırlısı..Atlatacaksın inşallah, bu kötü günler geride kalacak..Dikkat etmeye devam et, bir an önce iyileşeceksin hayırlısıyla..

Aynen E Elitemutlu Allah bizi iyi etsin. Co Q10u hep merak ediyordum denemek böyle kısmet oldu. hangisi iyi anlayamayacagım ama olsun. Hepsine iyi derim bende. :)
_MedceziR_ _MedceziR_ tesekkür ederim canım. Herşey için tüm yardımlarınız ve dualarınız dostluğunuz için... Benimle olan herkese...
gececek bitanem, tabii ki yanindayiz bitanem insallah sen iyiles de gerisini dusunme...

Kollejen mi, gotu kola mı, CoQ10 mu hangisi bilmiyorum ama işe yarıyorlar. Yaralar toparlıyor küçülüyor gibi :) sanırım ameliyat olanlara tavsiye edebilirim. Yüzüm, cildim bile farketti gerçekten. Zaten Gotu kola selülite, ödeme ve yara iyilesmesine olumlu etki ediyormuş. GNC deki bayanın tavsiyesiyle aldım gerçekten işe yarıyor. :) E Elitemutlu kreme ihtiyacın olmaz inşallah :KK66:

Cok sevindim senin icin insallah aksilik olmaz cabucak toparlanirsin

hayirlisi insallah, maalesef biz kadinlar doyumsuzuz,guzel olsakda hic ihtiyacimiz olmasada estetige yatabiliyoruz:KK43: amacim seni suclamak degil sakin yanlis anlama ama bend ekendimle cok ugrasirim ve Rabbim bir gun bana bir ceza verdi o gunden sonra 8 yildir ugrasmiyrodum kendimle, birden su cicegi olmustum,olumden donmustum ,oysa surekli kendimle ugrasirdim.
sanirimCoQ10 iyi geliyordur cunku onu kullananlar cok memnunlar genelde, sen kendini yorma,yat dinlen. insallah cok cok iyi olacaksin insallah.
Evet bende 3 hamileligin verdigi deformasyondan dolayi kendimle ugrasmaya basladim, henüz 31 yasindayim ve ömrümün kalan kismini böyle gecirmek istemedim, karin germe oldum simdide gögüs diklestirme istiyorum ama Avrupali Avrupali gibi arkadaslarin basina nasil geldiyse benimde basima gelebilir diye korkuyorum :(

Evet bende 3 hamileligin verdigi deformasyondan dolayi kendimle ugrasmaya basladim, henüz 31 yasindayim ve ömrümün kalan kismini böyle gecirmek istemedim, karin germe oldum simdide gögüs diklestirme istiyorum ama Avrupali Avrupali gibi arkadaslarin basina nasil geldiyse benimde basima gelebilir diye korkuyorum :KK43:
hepimizin basina gelebilir, ameliyat risktir, bu riskleri minumuma indirsek bile basimiza her sey gelebilir, burada bize dusune, dogru doktor secimi, dogru bir bakim,sigara icmemek ve mumkunse kendi bulundugumuz sehir de ameliyat olmak,tum bunlara dikkat ettikten sonra yine de risk olabilir ,bol dua etmek tek caremiz

hepimizin basina gelebilir, ameliyat risktir, bu riskleri minumuma indirsek bile basimiza her sey gelebilir, burada bize dusune, dogru doktor secimi, dogru bir bakim,sigara icmemek ve mumkunse kendi bulundugumuz sehir de ameliyat olmak,tum bunlara dikkat ettikten sonra yine de risk olabilir ,bol dua etmek tek caremiz
Kendime dikkat ediyorum sigaramda yok ammmma yurtdisinda yasiyorum:KK45: karin germe icin 1haftaligina istanbula gidip gelmistim, hayirlisi hele bi 6ay gecsin ondan sonra bakacagim artik

Kendime dikkat ediyorum sigaramda yok ammmma yurtdisinda yasiyorum:KK45: karin germe icin 1haftaligina istanbula gidip gelmistim, hayirlisi hele bi 6ay gecsin ondan sonra bakacagim artik
gorebilirmiyim resimlerini? doktorunuz kimdi?

Sonrasında yine ameliyatımı ilk yapan dr Ali mezdeği'ye resim attım. Aradı ve fena görünmediğini söyledi. İyilesme olsun revizyon yaparız, potluk varsada rutuş yaparım dedi. Şu an çok dikkat et, ilaçlarıni kullan ve yine bana resim at dedi. Bacaklarımda inceldi ve dahada incelecegini söyledi. Ah su enfeksiyonlarım da bitip yaralarda bir iyilesse...
Artık bitiyor senın sıkıntıların gözün Aydın:KK30:

Ben lipo olacam olurken yag enjeksiyonu da istiyorum alt bacaklarıma ama pişman olmaktan korkuyorum yag enjeksiyonu başarılı olan kadar başarısız olanlarda var bakalım doktorla görüşücem bi kısmını peşin bi kısmını da kartla bölücem fıyatlar baya uçuk mesela çarpık bacak için silikon 10 bınmiş sadece :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben lipo olacam olurken yag enjeksiyonu da istiyorum alt bacaklarıma ama pişman olmaktan korkuyorum yag enjeksiyonu başarılı olan kadar başarısız olanlarda var bakalım doktorla görüşücem bi kısmını peşin bi kısmını da kartla bölücem fıyatlar baya uçuk mesela çarpık bacak için silikon 10 bınmiş sadece :KK70::KK70::KK70::KK70:
Teşekkür ederim. Bùyùk sehirlerde óyle canim ozellikle Istanbulda. Bazı ilerde de 3-4bin. Bende dusunuyordum bir zamanlar. Ama silikon protez daha iyi gibi geldi bana. Yagın cogu zaman cogu kiside eridigini biliyorum. O acıyı cekmisken protez koydurun bence. Hos ben artık yaptirmiycam bisey. Belki ilerde yüzle ilgili biseyler yaptirabilirim.

Arkadaşlar ben ilk haftadan sonra yaranın iylesebilmesi için dr tavsiyesiyle korsemi çıkarmıştım. Yarın tam 1 ay olacak morluklarım geçti çok hafif yeşilimsi renk koyulugu var morlukların yoğun olduğu yerlerde. Fakat iç bacaklarımda ve arka bacaklarda sertlikler var dr ona selülit olusmus demisti. Onlar hala geçmedi. Korse giymediğim için oluşmus biraz geç iyilesir demislerdi.Herhalde 2-3 ayı bulacak onların gidip incelmesi. Basenlerim dümdüz ama bacaklarım hiç lipo olmAmıs gibi. Hiridoid krem kullandım bir ara ödem için sonra onuda bıraktım. Benim incelmem belkide 6 ayı rahat geçer değil mi? Korse giyince bile 6 ay deniliyor çünkü. Bu arada yara aynı hafif açıldı ilerleme yok şükür. Gece çok az sızıntı olmuş.
Deniz Er merhaba;
Yara iyileşmesini arttırmak için en az 2000mg hatta yurtdışında 5000mg kadar c vitamini öneriyorlar. Yurtdışında estetik olan bir yakınım vardı ona verilmişti, 3 hafta en az. Solgarınkini alsan. sonuçta vitamin bir zararı olmaz.

Deniz Er merhaba;
Yara iyileşmesini arttırmak için en az 2000mg hatta yurtdışında 5000mg kadar c vitamini öneriyorlar. Yurtdışında estetik olan bir yakınım vardı ona verilmişti, 3 hafta en az. Solgarınkini alsan. sonuçta vitamin bir zararı olmaz.
Merhaba D desireist teşekkür ederim. Doğrudur. Bende hep C vitaminin yara iyilesmesindeki önemiyle ilgili yazılar okudum. İlk zamanlar ayrıca iciyordum.Sonra multivitamin almaya basladım. Onun icinde c vitamini ne kadar var bakayim olmazsa ayrıca alacagım. Tekrar tesekkürler...

MeDceZir MeDceZir canım nasılsın? Ben selülit ameliyatını Ercan beye sordum dedi ben yapmam yapmıyorum da tavsiye de etmem sen kafaya koyduysan yaptırırsın ama sonrası memnun kalmazsın dedi:( vazgeçtim bir sorun kaldırmaz benim ruh halim

MeDceZir MeDceZir canım nasılsın? Ben selülit ameliyatını Ercan beye sordum dedi ben yapmam yapmıyorum da tavsiye de etmem sen kafaya koyduysan yaptırırsın ama sonrası memnun kalmazsın dedi:KK43: vazgeçtim bir sorun kaldırmaz benim ruh halim

Kuzum iyiyim çok şükür..Kilom aynı ama üst taraf inceldi sanki epey..Ya da bana öyle geliyo..1 hafta daha geçsin de fotoları atayım sana..

Selülit ameliyatını nejdet bey de tavsiye etmedi..Hem travması çok oluyor hem de kesin sonuç alınamıyor dedi..
Valla ben şu kalınlıktan kurtulayım da, selülitlerimle barış imzalarım :70:

tboz tboz canım sende cidden fark oldu mu selülitlerde?

Kuzum iyiyim çok şükür..Kilom aynı ama üst taraf inceldi sanki epey..Ya da bana öyle geliyo..1 hafta daha geçsin de fotoları atayım sana..

Selülit ameliyatını nejdet bey de tavsiye etmedi..Hem travması çok oluyor hem de kesin sonuç alınamıyor dedi..
Valla ben şu kalınlıktan kurtulayım da, selülitlerimle barış imzalarım :KK70:

tboz tboz canım sende cidden fark oldu mu selülitlerde?

aman iyi sevindim ben gördüğüm resimlerinde fark vardı zaten daha da olacak bekle:KK19:

Ercan bey sonrasında yani birkaç ay geçdikten sonra hastalar mutsuz olabilyor ödem vs geçince ben gelen tüm talepleri geri çeviriyorum yapmadım size de yapmam dedi:KK14: sonuç veren işlem değil dedi evet Nejdet bey gibi bende okey tşkler dedim kapadım teli:KK14:bende barış imzalarım ne yapım:KK37:

:KK52:
aman iyi sevindim ben gördüğüm resimlerinde fark vardı zaten daha da olacak bekle:KK19:

Ercan bey sonrasında yani birkaç ay geçdikten sonra hastalar mutsuz olabilyor ödem vs geçince ben gelen tüm talepleri geri çeviriyorum yapmadım size de yapmam dedi:KK14: sonuç veren işlem değil dedi evet Nejdet bey gibi bende okey tşkler dedim kapadım teli:KK14:bende barış imzalarım ne yapım:KK37:
Cnm ben Ercan beye ameliyat olmak istiyorum sence nasıl bırı senın ameliyat fiyatı neydi acep:KK52:

Back
X