- 12 Temmuz 2006
- 57.783
- 220.806
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi tafi
- #3.261
E Elitemutlu benim icin çok üzülmüstü ve doktorumun istanbulda olmasından dolayı iyi bir dr arayışında olduğumu buradan ögrendi ve bana yardımcı olmaya çalıştı.çocuk cerrahı olan Ata Erdener beyefendinin numarasini verdi.Ata beye Resim attım resimlerimi değerlendirdi. İhtiyac duyarsam bana yardımcı olacağını söyledi bende İzmir'den ayrılacagim icin ne yanına gittim nede başka birsekilde görüştüm. Minnettarım kendisine. Bu iletişimi sağlamasından dolayı, komisyon alıyor sanarak E Elitemutlu yu K.K'dan çıkarmışlar. Kadın sadece kendisi için doktor araştırıyordu. Hatta özeldende çok konuştuk.Kızıda dr. Sadece bana yardımcı olmaya çalışmıştı. Az önce mail attı çok şaşırdım. Ayrıca ben sebep oldugum için çok üzgünüm.
Canım başka bir sebebi olabilir mi banlanmasında? Yönetim yardım için doktor tavsiyesi verenleri uzaklaştırmaz..Burada hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz..Bir yanlış anlaşılma var gibi geldi bana..
Bu arada seni arayacağım, ne zamandır aklımdasın..Bir sorun olmadığını okudum, daha iyisin dimi artık?
Rica etsem Kazen'in yazdıklarını okur musunuz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-germe-facelift.6382/page-401#post-39893864