• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa kizlarrr narkozu yemisken basenlerimede lipo yaptirmadigima pisman oldum, simdi sorum tek bölge yani dis basenler icin lipo olan varmi? Sezerjandaki gibi gölgesel anastesi ile acaba olurmu? Yada bildiginiz alternativler ne?

Yaaa kizlarrr narkozu yemisken basenlerimede lipo yaptirmadigima pisman oldum, simdi sorum tek bölge yani dis basenler icin lipo olan varmi? Sezerjandaki gibi gölgesel anastesi ile acaba olurmu? Yada bildiginiz alternativler ne?
Işte benim gibi biri daha çıktı :-)
Bende dr.a aynisini sordum ama işlem içinde sancı hissedebilirsiniz buda bizim işimizi zorlaştırabilir dedi. Mümkünmüdür bilmem, belki gözümü korkuttu bilemicem.

Benim basenlerimede liposakşın yapıldı. Ama ben olsam anesteziyle rahat rahat lipo yaılmasını isterdim. Uyanıkken yapılacak işleme tahammül etmek çok zor olsa gerek. Ben internetten izlerken bile çok kötü oldum çünkü. Dr da rahat çalışamayacağı için de istemez bence, ama olur dese bile yaptırmak çılgınlık. Bence en az altı ay sabredin. İllaki lipodan kalan çıkıntı gb ufak yağ orantısızlıkları vardır. Hem o ufak pürüzleri hallettirirsiniz hemde basenlerinizden kurtulursunuz. Acele etmeyin

Işte benim gibi biri daha çıktı :-)
Bende dr.a aynisini sordum ama işlem içinde sancı hissedebilirsiniz buda bizim işimizi zorlaştırabilir dedi. Mümkünmüdür bilmem, belki gözümü korkuttu bilemicem.
Ya ben en iyisi sporla felan deneyeyim gercekten gecmezse o zaman bakariz artik 3. hamilelikte bi cikti birdaha gitmedi basenlerdeki o yumruklar :(

Benim basenlerimede liposakşın yapıldı. Ama ben olsam anesteziyle rahat rahat lipo yaılmasını isterdim. Uyanıkken yapılacak işleme tahammül etmek çok zor olsa gerek. Ben internetten izlerken bile çok kötü oldum çünkü. Dr da rahat çalışamayacağı için de istemez bence, ama olur dese bile yaptırmak çılgınlık. Bence en az altı ay sabredin. İllaki lipodan kalan çıkıntı gb ufak yağ orantısızlıkları vardır. Hem o ufak pürüzleri hallettirirsiniz hemde basenlerinizden kurtulursunuz. Acele etmeyin
Benim iki sezerjanda lokal anastezi ile oldu tahmin edebiliyorum nasil olabilecegini :KK43: Bakalim artik yazin yine türkiyede olacagim olmazsa o zamana kadar sporla Denerim gecmezse sonra doktora sorarim

Ya ben en iyisi sporla felan deneyeyim gercekten gecmezse o zaman bakariz artik 3. hamilelikte bi cikti birdaha gitmedi basenlerdeki o yumruklar :KK43:
Bence bi basen için amelyat olma pilatesi tavsiye ederim ;)

Sedasyon la olabilir. Doktorunuza sorun yaparsa local+sedasyon (uyku hali,bilinç açık) daha hafif olur.

Bence de tboz tboz un söylediğinin aksini söyleyeceğim ama ol :) Sadece baseninden lipo yaptıranlarda oldukça fazla. Ben 10 yıldan fazla aktif olarak spor yaptım. Buna rağmen kilo verdigim zaman küçülen basenlerim, kilo aldığımda yağlandı. Zaten bölgesel incelmeye liposakşın dışında inanmıyorum. Bununla ilgili yapılan araştırma sonuçlarıda bunu ispatlıyor. Bilindiği gibi Alınan kalorinin harcanandan az olmasıyla zayıflanılabiliyor. Ancak heryerden incelme oluyor depo yerinizden ekstra yağ yakımı mümkün olmuyor. Kilo versen bile, basenlerin küçülse bile, vücudunun diğer bölgelerine göre daha yağlı olacak. Keşke lisedeyken falan liposakşın yaptırabilseydim. Hayatımın en güzel yilları utanç içinde geçti ve rahatça pantolon giyemedim. Hep basenlerimi kapatacak kıyafetlere yöneliyordum. Takıntılı biriyimdir zaten.
Şu an zamana bırakmak mantıklı ama. Daha sağlıklı karar vermek için izlersin vücudunu ;)

m gibi biri dahai çıktı :-)
Esmeraldam ben ikinci sezaryanimi epidural oldum.ama ameliyatin tam ortasinda aciyi baya hissetim.ve hemen beni uyuttular.uyanik olmak psikolojik olarakta çok sağlikli değil.

Kızlar ben bacak estetiği oldum tabi bunun için bana lipo yapıldı benim bildiğim laser olmuyor o zaman yağlar ölüyormş kuru dediklerinden galiba benden dünyanın yağını çıkarıp bacağıma koymuş Dr. .. Geri koyacağı için sanırım öyle yaptı.. Neyse asıl sormak istediğim şey şu o lipo yapılan yerlerden bi daha kilo almayacak mıyım.... Bu işlem için özellikle kilo aldım ben yağlandım yeğlanırken genelde basen ve simit mi bel mi orası olur eskiden 63 cm benim vardı ameliyat öncesi 68 olmuş baya bi almışım bi daha basen im ve simitlerim olmayacak mı

Kızlar ben bacak estetiği oldum tabi bunun için bana lipo yapıldı benim bildiğim laser olmuyor o zaman yağlar ölüyormş kuru dediklerinden galiba benden dünyanın yağını çıkarıp bacağıma koymuş Dr. .. Geri koyacağı için sanırım öyle yaptı.. Neyse asıl sormak istediğim şey şu o lipo yapılan yerlerden bi daha kilo almayacak mıyım.... Bu işlem için özellikle kilo aldım ben yağlandım yeğlanırken genelde basen ve simit mi bel mi orası olur eskiden 63 cm benim vardı ameliyat öncesi 68 olmuş baya bi almışım bi daha basen im ve simitlerim olmayacak mı
Geçmiş olsun canım. Kilo alırsan heryerin aynı oranda şişiyor, yağlanıyor. Eskisi gibi basenler asırı büyümüyor. Ben ilk 2010da lipo yaptırmıştım basenlerime. Sonra kilo aldım basenlerimde aldı ama yinede eskisi gibi olmadı. Dilerim kilo almazsın ;) yağ eriyor diye biliyorum. Neden protezi değilde yağı tercih ettin?

Geçmiş olsun canım. Kilo alırsan heryerin aynı oranda şişiyor, yağlanıyor. Eskisi gibi basenler asırı büyümüyor. Ben ilk 2010da lipo yaptırmıştım basenlerime. Sonra kilo aldım basenlerimde aldı ama yinede eskisi gibi olmadı. Dilerim kilo almazsın :KK66: yağ eriyor diye biliyorum. Neden protezi değilde yağı tercih ettin?
Benim altta değil asıl üst bacaklar çok ayrıntıktı odası içinde silikon yok alt hafif ti eğrilikte yoktu o yüzden ay erimesin ya yapı olarak kiloya müsait değilim ama yaş ilerleyinnce nasıl olur bilmem sağ ol canım şimdiden belim incecik duruyor benim bedenime göre çok iyi yağ çıkmış 1800 cc ayrıştırınca 1200 cc geri enjekte etmiş

Merhaba arkadaşlar bende liposuction yaptırmayı düşünüyordum formda uzun zamandır geziyorum yorumlarınızı okuyorum ve karar verdim lazer istedim ama maalesef Adana da lazer bulamadım o yüzden kısmet olursa vaser liposuction yaptıracağım cuma gününe ameliyat tarihi aldım umarım çok güzel geçer gelişmeleri yazarım şuan tek korkum işlemden sonra 4 gün içinde işime başlayabilecek miyim daha fazla izin alamadım

Merhaba arkadaşlar bende liposuction yaptırmayı düşünüyordum formda uzun zamandır geziyorum yorumlarınızı okuyorum ve karar verdim lazer istedim ama maalesef Adana da lazer bulamadım o yüzden kısmet olursa vaser liposuction yaptıracağım cuma gününe ameliyat tarihi aldım umarım çok güzel geçer gelişmeleri yazarım şuan tek korkum işlemden sonra 4 gün içinde işime başlayabilecek miyim daha fazla izin alamadım
Hangi bölgelere liposakşın yapılacak?

komple üst bacak(iç,dış,basen), göbek,yan simitler bel sırtımdada birazcık kenarlara yapılacak

Benim altta değil asıl üst bacaklar çok ayrıntıktı odası içinde silikon yok alt hafif ti eğrilikte yoktu o yüzden ay erimesin ya yapı olarak kiloya müsait değilim ama yaş ilerleyinnce nasıl olur bilmem sağ ol canım şimdiden belim incecik duruyor benim bedenime göre çok iyi yağ çıkmış 1800 cc ayrıştırınca 1200 cc geri enjekte etmiş
Anladım canım. İnşallah erimez. Hasan bey 1-2 seans daha gerekir falan dedi mi yoksa bu yeterli olurmuymuş? Hafif fazlalıklar ve depo bölgelerinde böylelikle alınmış. Gerçekten iyi yağ çıkmış. ;) Acı var mı hala?

komple üst bacak(iç,dış,basen), göbek,yan simitler bel sırtımdada birazcık kenarlara yapılacak
Bölgeleriniz çokmuş. Ben göbek, simit, sırt falan yaptırmadım. Üst bacak ve basenlere yapıldı. Oturup kalkarken acı oluyor. İlk bikaç gün yürümekte sıkıntılı oluyor. İlk hafta rapor alamaz mısınız? Durumunuza bakıp ona göre hareket edersiniz artık ama. Biraz zor olur bence. Sizin dayanıklılığınızada bağlı. tboz tboz ada soralım ;)

Sanırım alamam cuma ameliyat olucam çarşamba başlamam gerekiyor işe o yüzden hızlı toparlanmam lazım aslında dört gün iyi bir süreç ağrı kesiciler falan toplarım gibi biraz da dayanıklı bünyem var inşallah bir sıkıntı olmaz soralım gelen yorumlar benim için önemli ve çok heycanlıyım :)

Back
X