- 30 Eylül 2015
- 78
- 12
- 3
- 49
- Konu Sahibi tafi
- #3.721
merhaba
öncelikle geçmiş olsun. ben de aynı anda hem lipo hem de göğüs estetiği düşünüyorum. basenlerim de yumurta gibi bi çıkntı var. 1.70 boyunda 57 kiloyum. 2 hafta sonra ameliyat olmayı düşünüyorum. izmir de CAN bey e olmayı düşünüyorum.ancak şu ameliyat sonrası çukurlaşma ve girinti çıkıntı olur diye çok korkuyorum. göğüs ameliyatına da aynı nedenle tam karar verebilmiş değilim. ona da renk değişimi çukurlaşma benim için asla kabul edilemez bi durum.. ameliyat sonrası en az kaç yıl geçmesi gerekiyor bu tür komlikasyonların olması için? ya da bu durum doktorla mı ilgili? yani profesyonel bir doktorun elinden kan bir hasta bu tür komplikasyonları aradan yıllar geçse de hiç yaşamıyor mu? Lipo Ameliyatı olan arkadaşlar yazarsanız çok sevinirim..![]()
O kdar çok yazı yazılmış ki,ben de yazmak istedim. Ben byna benzer bir ameliyatı Kadıoğlu Hastanesinde oldum geçtiğimiz sene. Dktorum çok iyiydi ve çok rahatlattı beni. Dediği gibi de oldu. Şimdi çok memnunum her yerimden :) Kurum ve doktor çok önemli dediğin gibi.