- 19 Ocak 2015
- 194
- 201
- 358
- Konu Sahibi tafi
- #3.741
C
ChAneL81
biz istemesek vücut istiyor yaşlanıyoruz. E birde kusursuz güzellik anlayışımız varsa napalım. :) Bu arada bacaklarıyla benden çok sorun yaşayan operasyon yaptıran var mıdır bilmiyorum.
kirmiziyosun
Aynen benimde üstüm 36 altım 40 tı. Şimdi daha orantılı. Ama ilk operasyonda dalgalanma olmuştu klasik lipo yapılmıştı. Diz içlerim ve uyluğumda çıkıntı gb yerler kalmıştı. Dokununca gözü kapalı hissediliyordu. Daha sonra burun ameliyatım sırasında orayı başka bir dr düzeltti. 9 ay öncede yine başka bir doktora hem lipo hem uyluk germe ameliyatı yaptırdım.hala potluklar var ilk ameliyattan kalan dalgalanmalarda geçmedi. Benim sorunlu olan yağlı bölgelerim çok olduğu için sorun yaşadım sanıyorum. Ön ve arka baldırlarımdanda yağ alındı. En zoru iç bacaklar sanırım hem gevşeme oluyor hemde pürüz oluyor. Benimkiler eşitte değil sağ diz çevrem daha kalın. Yinede lipo yaptırdığım için çok mutluyum. İyiki yaptırdım o basenlerden ve kalın bacaklardan kurtuldum diyorum. Daha rahat pantolon giyebiliyorum. Uyluk germede acele ettim hiç gerek yokmuş aslında. De oldu bikere