- 15 Kasım 2014
- 1.253
- 1.604
- 408
- Konu Sahibi tafi
- #3.761
İnşallah dahildir fiyata bide ona masraf yapcanbi soriyim o zaman ben de once belki ekstra olarak ister ucretini ya da dahildir fiyata bilemedim:s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah dahildir fiyata bide ona masraf yapcanbi soriyim o zaman ben de once belki ekstra olarak ister ucretini ya da dahildir fiyata bilemedim:s
evet yaa insallah dahildir bi de tek korse yetmiyomus sanirim bi de ben bayaa uzun kullancakmisim korseyi tum bacak ya o yuzden :s aman iyi olsun da sonuc kullanirim ne kadar gerekiyorsa ..İnşallah dahildir fiyata bide ona masraf yapcan
Evet korse yedek olursa iyi kirleniyor malesef benim sızıntım cok olmuştu başka amelyatlarında etkisiyle kirlenmişti cok 2. Korseye ihtiyac duydume
evet yaa insallah dahildir bi de tek korse yetmiyomus sanirim bi de ben bayaa uzun kullancakmisim korseyi tum bacak ya o yuzden :s aman iyi olsun da sonuc kullanirim ne kadar gerekiyorsa ..
2. korseyi kendiniz mi almistiniz peki ? eger oyleyse marka fln neydi hangisi daha iyi ? ben internetten lipo sonrasi korse diye baktim 90 lira civari gordum fiyatlari onlar cokmu kalitesiz ?Evet korse yedek olursa iyi kirleniyor malesef benim sızıntım cok olmuştu başka amelyatlarında etkisiyle kirlenmişti cok 2. Korseye ihtiyac duydum
Evet doktorumdan temin ettim marena markası şimdi baktım 90 liraya korse varmı bilmiorm ama korseler çeşitlerine göre fiyat değişiyor benim ki tulum korseydi2. korseyi kendiniz mi almistiniz peki ? eger oyleyse marka fln neydi hangisi daha iyi ? ben internetten lipo sonrasi korse diye baktim 90 lira civari gordum fiyatlari onlar cokmu kalitesiz ?
Benim doktorumda korse için ekstra ücret istememişti. Genelde kendileri temin ediyorlar. İnternette 90tl civarı olanlar güzel bende baktım. Sizin muhtemelen ayak bileğine kadar olandan almanız gerekir. Alt bacakta lipo yapılacağı için. Özelden msj atıyorum2. korseyi kendiniz mi almistiniz peki ? eger oyleyse marka fln neydi hangisi daha iyi ? ben internetten lipo sonrasi korse diye baktim 90 lira civari gordum fiyatlari onlar cokmu kalitesiz ?
Aslinda bu son demistim ama ayni dr'a olmam o kesin eger parami iade ederse baska dr ´a yaptiracagim bunun icin de kavga cikarmam lazim heralde :))Anladım canım. Dediğin gibiyse tekrar mı ameliyat olacaksın?
Hayirli olsun insallah mutlu haberlerle gelmerhaba,
bugün saat 14:30 da can bey le lıposuctıon ve meme operasyonu için görüşeceğim. çok heyecanlıyım. umarım herşey istediğim gibi gider ve bu hafta ameliyat olurum. paylaşmak iistedim.![]()
Hayirli olsun insallah mutlu haberlerle gel![]()
merhaba,
bugün saat 14:30 da can bey le lıposuctıon ve meme operasyonu için görüşeceğim. çok heyecanlıyım. umarım herşey istediğim gibi gider ve bu hafta ameliyat olurum. paylaşmak iistedim.![]()
hayırlı olsun :) umarım herşey gönlünce olur :)
mteşekkürler...çıktıktan sonra paylaşacağım
Hayirli olsun insallah mutlu haberlerle gel![]()
Goguslerinizden memmun degilseniz yaptirin derim ameliyat olmusken ben kombin ameliyat oldugum icin tek bir bolgelik lipo fiyatini bilmiyorum dogrusuMerhaba
saat 14:30 can bey le görüştük. Basenlerim için lıposuctıon yaptırmayı düşündüğümü ayıca göğüslerim için protez taktırmak istediğimi söyledim muayene etti lıposuctıon için idealsiniz tam bir lıposuctıon hastasısınız dedi. ama göğüslerim için ben hekim olarak yaptırmanızı tavsiye etmiyorum yapmam da zaten harika gögüsleriniz var dedi. sadece lıpo için 3500tl istedi herşey dahil (sadece basen) ikisi birlikte( slikon taktırırsam) 8000 tl hastane korse dahil. bana biraz pahalı geldi. sizce uygun mu kızlar yardım edin kafam allak bullak.......sizce fit uygun mu yaptırayım mı?
Goguslerinizden memmun degilseniz yaptirin derim ameliyat olmusken ben kombin ameliyat oldugum icin tek bir bolgelik lipo fiyatini bilmiyorum dogrusu
Sizin ne kadar tutmuştu? Okumuştum ama hatırlamıyorum ameliyat olduğunuz bölgeleri! bi de yeni olduğum için anca anca alışıcam:) göğüslerime gelince sadece büyütmek istiyorum şu an 80 B takıyorum. Zaten çok büyük avam bişey asla istemiyorum. doktor formunu dikliğini sıkılığını beğendiğini söyledidaha önce görüştüğüm doktor da aynısını söyledi. size göğüs ameliyatı yapmak kasaplık olur dedi.Ama lıpo için uygunsunuz dedi. şimdi çok kararsızım sadece lıpo mu olayım? yoksa ikisi bi arada çıksın mı? fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mrb bence istedigi ücret iyi. Gerek yok dedilerse dikkate almalısınız. Bence protez yaptırmayın. Lipo yaptırın. Belki 500 daha düşebilir. Bir arkadaşım sadece basenler için 3.000 ödemişti. Normal bence.Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen deneyimli arkadaşlar fikirlerinizi paylaşın benimle !!
Verirse iyi olur ama zor gibi canım ya. Hayırlısı hakkında :)Aslinda bu son demistim ama ayni dr'a olmam o kesin eger parami iade ederse baska dr ´a yaptiracagim bunun icin de kavga cikarmam lazim heralde :))