Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elinizden geldiğince hareket etmeye calışın çünkü uzun süre aynı modda kalınca şekil değiştirmek zor oluyor bende pazartesi umarım işe başlayabilirim ve kimse anlamaz inş öncekini biliyorlardı bunu anlamalarını istemiyorum
tboz, nasıl oldunuz? geçen hafta işe başlayabildiniz mi? yoksa bu haftaya mı sarkdı?

tboz, nasıl oldunuz? geçen hafta işe başlayabildiniz mi? yoksa bu haftaya mı sarkdı?
Bugün başlayacaktım başlamadım şuan sezon nedeniyle iş de olmadıgı için patronumla durumu paylaştım gelme dedi bugün 10. Günüm sanırım aslında dün akşam itibariyle biraz daha iyi oldugumu hissettim sadece otururken korseden dolayı karnım rahatsız olabilir biraz yani mecbur olsaydım bugün gidebilirdim işe :)

Bugün başlayacaktım başlamadım şuan sezon nedeniyle iş de olmadıgı için patronumla durumu paylaştım gelme dedi bugün 10. Günüm sanırım aslında dün akşam itibariyle biraz daha iyi oldugumu hissettim sadece otururken korseden dolayı karnım rahatsız olabilir biraz yani mecbur olsaydım bugün gidebilirdim işe :)
olsun dinlenin iyice. bir gün bir gündür :)

kirmiziyosun kirmiziyosun selam cnm sanırım sen bacaklarına yaptırdın. Ben de istiyorum da fiyat hakkında bilgi verir misin. Bir de değdimi yaptırdıgına ?

Merhaba kizlar yazilanlari ilk sayfadan beri okudum takip ettim. Bende dün belimden dizime kadar liposuction oldum. 5.5 litre yag almis doktor. 1.5 saat surdu ameliyatim. Narkozdan ayildigimda kendime beddualar edip basbagir bagirdigimi hatirliyorum cok pismandim. 2 3 saat oyle sancili gecti sonra antibiyotikler serum falan agrim dindi. Bide stresten ameliyata girerken regl oldum o da daha hassas yapti tabi. Kan su karışımı cok akinti var dikiş yerlerinden. Aksın diye doktor saatte bi 5 dakika yurumemi istedi ama fazla akiyo ole bi iki damla degil yani yatak batti hasta bezleri terlik korse hersey batiyo. Yaptircaksaniz iyi dusunun derim ben suan pismanim ama bi kac ay sonra iyiki yaptirmisim da diyebilirim bilemem orasini. Oturup kalkarken yatarken mutlaka cok agriniz oluyo klozete oturmayin isinizi ordekte halledin derim. Allah yardimciniz olsun..

Merhaba kizlar yazilanlari ilk sayfadan beri okudum takip ettim. Bende dün belimden dizime kadar liposuction oldum. 5.5 litre yag almis doktor. 1.5 saat surdu ameliyatim. Narkozdan ayildigimda kendime beddualar edip basbagir bagirdigimi hatirliyorum cok pismandim. 2 3 saat oyle sancili gecti sonra antibiyotikler serum falan agrim dindi. Bide stresten ameliyata girerken regl oldum o da daha hassas yapti tabi. Kan su karışımı cok akinti var dikiş yerlerinden. Aksın diye doktor saatte bi 5 dakika yurumemi istedi ama fazla akiyo ole bi iki damla degil yani yatak batti hasta bezleri terlik korse hersey batiyo. Yaptircaksaniz iyi dusunun derim ben suan pismanim ama bi kac ay sonra iyiki yaptirmisim da diyebilirim bilemem orasini. Oturup kalkarken yatarken mutlaka cok agriniz oluyo klozete oturmayin isinizi ordekte halledin derim. Allah yardimciniz olsun..
ne kadar kanarsa o kadar iyiymiş benden malesef çok akmamıştı :s ben de stresten tam 45 gün regl olamamıştım :s ağrılar 2 haftaya geçer ondan sonra fikirleriniz değişecektir :) çok çok geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur :)

Selamlar, ben de 8ocakta karın, bel, sırt lazer lipoliz yaptırdım. 6lt yağ alındı. İlk gün yok denecek kadar ağrım vardı. 2.gün keşke yaptırmasaydım dediğim anlar oldu =) detayları lazer lipoliz başlığında yazdım. Bugün çok daha iyiyim. Ödemlerim biraz indi. Operasyon öncesi denediğim elbiseyi bugün giydiğimde şok oldum, inanılmaz bir değişim vardı. Sorusu olanları yanıtlayabilirim.

ne kadar kanarsa o kadar iyiymiş benden malesef çok akmamıştı :s ben de stresten tam 45 gün regl olamamıştım :s ağrılar 2 haftaya geçer ondan sonra fikirleriniz değişecektir :) çok çok geçmiş olsun umarım sonuç istediğiniz gibi olur :)

Sagol kuzum insallah ❤

Hepinize geçmiş olsun bu operasyonu Ankara da olucam dönerken nasıl dönücem uçaktan korkuyorum binmem araçla dönebilirmiyim arkadaşlar fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olucam sonuçta siz tecrübe edindiniz

Canim
Hepinize geçmiş olsun bu operasyonu Ankara da olucam dönerken nasıl dönücem uçaktan korkuyorum binmem araçla dönebilirmiyim arkadaşlar fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olucam sonuçta siz tecrübe edindiniz

Canim ben sakarya da yasiyorum 12sinde istanbulda ameliyat oldum. Dün hastaneden taksiye bindim otogardan otobus e bindim. Oturup kalkarken agrin oluyo o kadar. yururken problem yok ama yine topalliyo gibi yuruyosun tabiki. Ama mutlaka eve gidince ayaklari hemen yukarda tut.

bende üc hafta önce karin bölgesinden liposuction oldum.hic agrim olmadi,sonuctan memnun kalacagima eminim.suan belim tamamen inceldi göbek kismimda hafif sislik ve sertlikler var.dr um tam sonucu iki ay sonrasinda görebilecegimi söyledi ve hergün masaj yapiyorum.korkulacak bi ameliyat degil inanin :icecream:
Merhaba bısey bılmek ıstıyorum lıpodan sonra bır ız varmıydı o kanulun gırdıgı yerde bende yaptırdım hıc bır oz yok ve azalmada olmadı süphelendım bır ıgne gırdıgı kadar bıle ız yok

Selamlar, ben de 8ocakta karın, bel, sırt lazer lipoliz yaptırdım. 6lt yağ alındı. İlk gün yok denecek kadar ağrım vardı. 2.gün keşke yaptırmasaydım dediğim anlar oldu =) detayları lazer lipoliz başlığında yazdım. Bugün çok daha iyiyim. Ödemlerim biraz indi. Operasyon öncesi denediğim elbiseyi bugün giydiğimde şok oldum, inanılmaz bir değişim vardı. Sorusu olanları yanıtlayabilirim.
Merhaba ben sorcaktım sıze lıpodan sonra hıc bır delık ızı veya oldugunuza daır bır ız varmıydı banada yapıldı karın germe ıle beraber ama hıc bır kanul ızı yok suphelendım sımdık 8 hafta oldu hıc bır azalmada olmadı yardımcı olurmusun lütfen

Merhaba,
Tüm bacak lazerlipo yaptırdım. 4,8 lt yağ alındı toplamda. İlk 5 gün fln zor ama sonrasında iyileşme başlıyor. En çok wc olayı zorlamıştı ama onun için de küçük yoğurt kapları var ya onlarla idare etmiştim :) 7 Kasım da oldum operasyonumu şu an ağrı yok denecek kadar az.. Ama hissizlik devam ediyor dokunduğum kendi bacağım değilmiş gibi .. Alt bacak yapmak istemiyordu görüştüğüm dr ların çoğu gerekçe de çok fark edilmiyor hastalar memnun kalmıyor o yüzden girmiyoruz alt bacağa dediler bana iyi ki inanmamış ve yapan dr u tercih etmişim.. En büyük farkı alt bacakta gördüm diyebilirim.. Ama süreç bacakta çok daha uzun sanırım öyle hemen bir incelme söz konusu olmuyor. Bana dr um 3 aydan sonra incelme başlayacak demişti.. Sormak istediğin bir şey varsa yazarsan cevap veririm şu an aklıma başka bir şey gelmiyo :)
Merhaba bana yardımcı olurmusumuz lıpodan sonra bır delık veya ız varmıydı gırıs veya kanul yerı bellımıydı bende doktor yapıldıgını söyledı ama hıc bır ız yok ve 8 hafta oldu hıc bır ıncelmede yok

Kizlar bende lazer lipo oluyorum 8 ameliyata gircem sans dileyin cok korkuyorum birşeyler yolunda gitmezse diye

Kizlar bende lazer lipo oluyorum 8 ameliyata gircem sans dileyin cok korkuyorum birşeyler yolunda gitmezse diye
Tatlim bende cok korkuyodum son 2 hafta uyuyamadim bile. Ama inan simdi gülüyorum o hallerime. Hic bisey olmuyo ameliyattan sonra 2 saat agrin oluyo sonra antibiyotiklerle geciyo o kadar. Hic korkulcak bisey yok.

Tatlim bende cok korkuyodum son 2 hafta uyuyamadim bile. Ama inan simdi gülüyorum o hallerime. Hic bisey olmuyo ameliyattan sonra 2 saat agrin oluyo sonra antibiyotiklerle geciyo o kadar. Hic korkulcak bisey yok.
Siz tek liposaksin mi yaptirdiniz? Ben karin germe ve lipo yapildi huc bir iz yok kanulun girdigi yerde bir delik gibi yer oluyor diyorlar bana yapilmadimi aceba yardimci olurmusunuz belli bir iz varmiydi

Siz tek liposaksin mi yaptirdiniz? Ben karin germe ve lipo yapildi huc bir iz yok kanulun girdigi yerde bir delik gibi yer oluyor diyorlar bana yapilmadimi aceba yardimci olurmusunuz belli bir iz varmiydi
Benim daha cok yeni ameliyatim. Bel basen bacak iclerinden liposuction oldum. Ama doktoruma sormustum izler kalcakmi diye gecicek hic belli olmicak dedi zaten 1 dikis atiliyo bende kalcagini sanmiyorum

Benim daha cok yeni ameliyatim. Bel basen bacak iclerinden liposuction oldum. Ama doktoruma sormustum izler kalcakmi diye gecicek hic belli olmicak dedi zaten 1 dikis atiliyo bende kalcagini sanmiyorum
Iste bende disis filan yoktu hic bir iz karin germe yapildi ve yanlara lipo yaptim dedi actik sargiyi 4 gün sonra hic bir iz veya dikis olmadini gördüm tuhafima gitti 8 hafta oldu incelmede yok off

Back
X