Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı. ayrıca estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum. ucret 2500 euro

Ben Ankarada bir kac doktorla gorustum o kadar degildi 5000 TL ile 8000TL aradi fiyat aldim yarinda bakarim sonra yaptıracahım arkadaslar

Kızlar merhaba 2012 yılında 55 kilo iken 2014 yılının mayıs ayından sonra hızlı bir kilo almaya başladım sanırım 80 i geçtim. Artık çok kilo aldın hayvan benzetmelerinden bıktım ve çarşamba günü bülent tekerekoğluna ameliyat olacağım. Tüm deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım

Bende kararımı verdım nasıl opersyon sonrası cok merak edıyorum acıkcası bırazda cekınıyorum bıraz bılgı verırmısın

MERHABA 23 YASINDAYIM VE VUCUT HATLARIMI SEVMİYORDUM VE EN SONUNDA AMELİYAT OLDUM. SANKİ İCİMDEKİ BASKA BENE KAVUSTUM. İÇİMDE BASKA BİR PRENSES VARMIS :))) İSTANBULDAN ESTETİK CERRAH CELALETTİN SEVER AMELİYAT OLDUM. SİZE PARA MAKİNASI, YADA TİCARİ AMACLA BAKMIYOR. BU KONU COK ÖNEMLİ BENCE, YOKSA İNSAN GUVENEMİYOR. SADECE AMELİYAT SONRASI GİYİLEN KORSEDEN ZAMAN ZAMAN SIKILIYORSUNUZ O KADAR

Bende liposuctuon olmak istiyoRum ama çekincelerim var izmirde onereceğiniz bir doktor var mı

Burdan her konuda faydalandığımı fakat tecrübelerimi paylaşmadığımı farkettim :eek: biraz da ben yazayım :) 3-4 yıl kadar önce Ankarada goptaki bir estetik merkezinde Taner Bahar'a ameliyat oldum. Öncesinde sorduğumuz sorulardan (sonrasında sıkıntı yaşayacağımız konular) hep geçiştirilerek cevaplanmış. Sonrasında anlıyorsunuz. Ameliyat için 4 sene önce 9500 tl para ödedik fiş istediğimizde oyalandık. En son hastanede narkoz almayacağımı fişimi vermelerini söylediğimde doktor ne yapacağını şaşırdı çıkınca verelim bi kısmını vs diye geçiştirdi. Kendisi de okursa hatırlar belki böyle sıkıntılı ve moralsiz girdik ameliyata ve çıkınca 2. bir sürpriz olarak doktorum kolla meme arasında kalan yağları almayı unuttuğunu söyledi. Tabi ameliyattan ayılmam 5 saat sürmüştür tek hatırladığım saatlerce takır takır donduğum ve vücudumun büyük bir kaza geçirmişçesine ağrıdığı. Akşam taburcu oldum tabiki onların dediği gibi 1 haftada ayaklanamadım (göbek,sırt,bacak,kol) bölgeler genişti ama yine de 3 hafta boyunca dayaktan çıkmış gibiydim kımıldayamadım bile ve yine kaçamak cevaplardaki gibi izlerim öyle 3-5 ayda 1 yılda yok olmadı hala gayet belirgin şekilde benimle birlikteler. 2-3 mm değil o delikler 6-8 mm! Kontrol seansımda ise unutulan bölgenin yapılmasını isteyince 'sen ideal kilona düş kalırsa ben alıcam' cevabını aldım. Hayır yani ben ideal kiloma düşebilecek olsam neden o kadar fazla bölgeyi yaptırayım! Ve sonrası ben tabiki kilo aldım ve o düzeltilen (tam da düzelmiş denemez zaten sağ sol arasında ciddi farklar oldu) bölgeler de daha tuhaf bi yağlanma oldu. Şimdi doktor (endo) kontrolünde zayıflıyorum meğerse vücudum şekerle başa çıkamıyormuş. İlaç desteğiyle ve yaşam tarzına dönüştürmeye çalıştığım beslenme ile zayıflıyorum şimdi. Bu işlerle hiç uğraşmayın bu konuların tek formülü var sağlıklı beslenme ve bol hareket. Ha tavsiye eder miyim? İdeal kilosunda olupta ufak tefek çıkıntıları olanlara tavsiye ederim ama zayıflama yöntemi olarak görenlere asla. Doktorumu tavsiye eder miyim? (Kendisi de okuyordur umarım) ASLA hatta kendisi için sonrasında 'kendisinin de kızı var insanları neden yanıltıyor neden abartılı ücretler alıyor neden işinin arkasında durmuyor' diye bolca iyi niyetlerimi! sunmuşumdur.
Okuyacaklar için umarım faydası olur.
(Bu arada ben lazer lipo oldum normal lipoyu da daha vahim diye duydum)

ben basenlerimdeki, bacak iç yuzeylerinde ve dizlerimin icinde olan yag kitlelerini liposuctıon ile yokettim. Normalde almanyada yasıyorum ve cok doktor arastırdım Turkiyeden ve sonunda İstanbul da amaliyat oldum. Yaklasık 3 ay once oldum ve 1 ay oncesinde korsem de cıktı. ayrıca estetik doktorum istanbuldan celalettin sever bey, aynı ameliyatta yüzümdeki kırısıklıklra da vucudumdan cıkan yaglarla doldurdu. ben sonuctan cok mutluyum.

Ben ideal kilodayim fakat yinede çekiniyorum doktorlar ameliyat öncesi pembe tablo ciziyorlar ağrı sizi olmayacağı yönünde 2 sene evvel meme protezi oldum özlem silistireli ve okadar pişmanım ki yalanlari gectim ağır spor yaptigimi bilmesine rağmen yanlış yöntem uyguladı ve protez şu anda deforme oldu yenilemem gerekiyor ameliyat sonrası çektiğim acilardan bahsedemiyorum bile 2 ay kollarimi kullanamadım ve şimdi yeniden protez degistirecegjm doktorlar malesef hasta gözüyle değil mal gözüyle bakıyorlar

Ben ideal kilodayim fakat yinede çekiniyorum doktorlar ameliyat öncesi pembe tablo ciziyorlar ağrı sizi olmayacağı yönünde 2 sene evvel meme protezi oldum özlem silistireli ve okadar pişmanım ki yalanlari gectim ağır spor yaptigimi bilmesine rağmen yanlış yöntem uyguladı ve protez şu anda deforme oldu yenilemem gerekiyor ameliyat sonrası çektiğim acilardan bahsedemiyorum bile 2 ay kollarimi kullanamadım ve şimdi yeniden protez degistirecegjm doktorlar malesef hasta gözüyle değil mal gözüyle bakıyorlar

uzuldum adına canım, ben doktorumdan cok memnundum. doktoru iyi arastırmak lazım kesinlikle.

Merhabalar.. Gectigimiz Cuma Gunu kol Liposuction yaptirdim..
Yaptirmadan once surekli arasturma yaptim ama hickimse dogru duzgun yazmamıştı. Cok arastirmama ragmen sadece ana konulari okuyabilmistim. Nasil olur? Sonrasinda ne yapilir? Gibi...
Simdi sizlere kendi yasadiklarimi anlaticam. Umarim yardimi dokunur. Fakat doktor adi veya nerde yaptirdigimi sormazsaniz sevinirim.

Oncelikle esime surekli yaptirmak istedigimi , benim icin bir hastane bulmasini istedim. Buldu. Aradi konuştu..
Cuma gunune randevu aldik . birlikte gittik.

Once hemsire hanim bize bilgisayardan fotograflarla yapilacaklari , oncesi ve sonrasi fotolarini gosterdi. Sonra doktor bey geldi. Ayrintili bi sekilde konustuk..
Fiyat soylediler yaklasik 7.000tl. Fiyati soyledigim icin sakin bana kaziklanmissin demeyin. Cunku kaziklanmadim.
Doktorum bana baska hastanelerde yapilan hatalari gosterdi. Baska hastaneler kol liposuction yaparken sadece arka kol yapmis, kol yamuk yumuk eziklerle kalmisti.
Doktorum bana isin garantisini verdi.
Neyse, sonra doktorla konustuk. Ameliyat fotoğraflarıni gorunce cok korkmustum. Gergindim. Bir anda esim bana sordu . yapacakmisin? Diye. Ben de 5 dk dusundum.
Ya simdi ya hic dedim kendi kendime. Ve esime yapiyorum dedim.
Doktor ayni dakika yukariyi arayip kol liposuction için ameliyat odasını hazirlayin! Dedi.
Gerginligim artmisti ama kolumu 42 santim gormektense kesil bicip 30santim gormeyi tercih ederim diye dusunerek kendimi avutuyordum..
Sonra beni odama cikardilar. Esim yanimda. Kiyafetlerimi tamamen cikarip hastanenin verdigi bornoz seklinde bi ust giyindim. Doktor cagirdi beni. Fotograflarimi cektiler kolum sirtim goguslerim acik bi sekilde oldugu icin malesef buraya atamam istemeyin lutfen..
Sonra cekimden hemen sonra doktor kol bolgemi sirtimi ve gogus ile koltuk arasina cizikler atti kalemle.
Sonra ameliyat odasina girdim. Uzerimi cikardim tamamen. Beni tentirdiyot a buladilar. Mikrop kapmamam enfeksiyon kapmamam icinmis. Bende korku iyice artti titremeye basladim.
Genel anestezi altinda olacakti. Tentirdiyota bulanip ameliyat masasina yattim. Kollarim acik. Sonra anestezi yaptilar. Uyudum 1 saat sonra uyandigimda ameliyat masasinda oturuyordum ve bana korse giydiriyolardi. Kolumu korsede gorunce ilk sorum. Bu kol benim mi ? Oldu. Yarisi gitmisti. Sadece kol degil. Arka sirt gogus ve koltuk alti arasi tamamen alinmisti. 2.800cc yag almislardi . sonra bana ilac verdiler kullanmam icin . ilk 2 gun cok zor gecti. Kolumu kullanamiyordum. Agri vardi ama sanki cok agirlik calismusim yada uzun sure yuzmusum gibi kolumda uyusma kramp seklinde bir agri vardi. 3.gun daha da iyiydim. Suan 4.gunum korse hala uzerimde. Hic rahatsiz etmiyor. Agrilarim cok hafifledi. Kolumu gayet rahat kullaniyorum ve inanirmisiniz bilmiyorum uyaninca kalkip aynaya bakiyorum. Uyumadan once bakiyorum . mucize gibi bisey bu..

Doktorum bana diger hastaneler sadece arka koldan aldiklari icin kol uzun sure ince gorunmuyo,biz ust sirt omuz ve gogus ustunu de kol ile aliyoruz dedi. Ve aldi.. Simdiden sonuctan cok cok memnunum. Korsede kolum suan 31 santim. 42 santim girmistim. 1 ay sonra doktorum bana kolumun daha da incelecegini soyledi. Sabirsizlikla bekliyorum.. Cok mutluyum. Tavsiye ediyorum ama doktorunuzu iyi secin. Sadece kolun 1 bolgesinden alacaksa yaptirmayin. Kol ve kol cevresi yapiyosa yaptirin. Soru sorabilirsiniz ama hastane adi doktor adi ve ya oncesi sonrasi foto beklemeyin cunku ciplak cekildim fotolari. Daha sonrasi fotolari yok. Doktor adi verip iyi yorum yapanlara inanmayin onlar hastane calisanlaridir kandiriyolardir. Sadece doktorunuzla iyice konusun yeterlidir bence.. Sevgiyle kalin

Liposuction yaptirdim..
Yaptirmadan once surekli arasturma yaptim ama hickimse dogru duzgun yazmamıştı. Cok arastirmama ragmen sadece ana konulari oku
Selam bende nasipse salı gunu ameliyata girecegim doktorumda ilk 4 gün zor geçecek dedi ben simit bölgesi ve karnımdan artı meme protezi olacağım çok korkuyorum çünkü bu ikinci meme protezi olacak çünkü özlem silistireli ağır spor yaptigimı bilmesine rağmen yanlış yöntem uyguladı koltuk altından yerleştirdi protezi sıkinti nedir diye soracak olursanız ağırlık çalıştığım için protez yukarı memem aşağı indi ve iki kat şeklinde memem çektiğim ağrılardan bahsetmiyorum bile şimdi korkarak giriyorum ameliyata inşallah iyi olur burda bnede paylaşacağım ameliyat sonrasını

Selam bende nasipse salı gunu ameliyata girecegim doktorumda ilk 4 gün zor geçecek dedi ben simit bölgesi ve karnımdan artı meme protezi olacağım çok korkuyorum çünkü bu ikinci meme protezi olacak çünkü özlem silistireli ağır spor yaptigimı bilmesine rağmen yanlış yöntem uyguladı koltuk altından yerleştirdi protezi sıkinti nedir diye soracak olursanız ağırlık çalıştığım için protez yukarı memem aşağı indi ve iki kat şeklinde memem çektiğim ağrılardan bahsetmiyorum bile şimdi korkarak giriyorum ameliyata inşallah iyi olur burda bnede paylaşacağım ameliyat sonrasını
Merhaba canim cok gecmis olsun simdiden.
Biraz fazla agrin olacak sonrasında ama 1 haftada biseyin kalmaz. Bugun benim 12.gunum gayet rahatim agrim yok dikislerim alindi hic acimadi. Cok rahat ve cok cok memnunum halimden.. Insallaah sorunsuz hallolur seninkide

Merhaba canim cok gecmis olsun simdiden.
Biraz fazla agrin olacak sonrasında ama 1 haftada biseyin kalmaz. Bugun benim 12.gunum gayet rahatim agrim yok dikislerim alindi hic acimadi. Cok rahat ve cok cok memnunum halimden.. Insallaah sorunsuz hallolur seninkide
Yarın sabah olacağım korkularim var insallah iyi olacak çok teşekkür ederim destek verdiğin icin

Yarın sabah olacağım korkularim var insallah iyi olacak çok teşekkür ederim destek verdiğin icin
Korma demiycem cunku ben de cok korkmustum. Vucudun verdigi tepki o .
Ama uyuyup uyaninca hersey gayet rahat bitiyor. Kork ama endisen olmasin. Insallah sonucun korkuna ve cektigin aciya deger ♥

Merhaba arkadaslar bugun 14 günüm. Morluklarim bitti. Agrilarim cok cok az sizlama seklinde var. Kollarim 30cm oldu. Suan bana ilk gun verdikleri korse gomlek gibi durdugu icin yarin bir beden kucugunu verecekler.cok mutluyum. :21:Hersey yolunda. Suan ust bedenim M . mucizenin M si gibi:KK49::KK68:

merhabalar; 163 boy 62 kiloyum mide ve göbek bölgemden lipo olmak istiyorum istanbulda acıbadem hastanesinde ve memorial hastanesinde 8000 tl , medipol hastanesinde 3500 tl denildi ne yapmalıyım fiyat dr ve hastane konusunda öneride bulunur musunuz kafam çok karıştı :(

Merhabaaa. Tam aradığım operasyon :) ben de bel sırt göbekten yağ aldırıp popoya transfer yaptırmayı düşünüyorum. Ankara'da yaptıracağım operasyonu. Oğuz bey i burun ameliyatlarında okudum ama bu İşlemi de yaptıgını bılmıyordum. Siz memnun kaldınız mı? Şuna durumuz nedir? Ne kadar yağ alındı?

Yazmadığım başlık kaldımı merak ediyorum bende 4 gün önce kol karın bel simit sutyen bölgesine kadar lazer lipo oldum burda daha önce olanların yorumlarını okuyunca aklım karışıyor herkes hemen bir haftada inceldim mucize vs yazmış ben aynı 8 aylık hamile gibi duruyorum ödem var bellide sizde hiçmi olmadı yahu hemen farkı anladınız bu ödem gidince bu deri nasıl oturuyor yerine benim sıkılastirmala birlikte yapıldı diye üzerine başa başa söyledi doktorum toplamda 4 buçuk litre yağ alındı ama ne ameliyattan çıkınca nede bugün 4 günümde ben bir mucize görmedim baktığımda ameliyat öncesi gibi sadece çürük et gibi morum biri Allah aşkına bu süreci bi anlatsın yoksa oturup agliycam

Yazmadığım başlık kaldımı merak ediyorum bende 4 gün önce kol karın bel simit sutyen bölgesine kadar lazer lipo oldum burda daha önce olanların yorumlarını okuyunca aklım karışıyor herkes hemen bir haftada inceldim mucize vs yazmış ben aynı 8 aylık hamile gibi duruyorum ödem var bellide sizde hiçmi olmadı yahu hemen farkı anladınız bu ödem gidince bu deri nasıl oturuyor yerine benim sıkılastirmala birlikte yapıldı diye üzerine başa başa söyledi doktorum toplamda 4 buçuk litre yağ alındı ama ne ameliyattan çıkınca nede bugün 4 günümde ben bir mucize görmedim baktığımda ameliyat öncesi gibi sadece çürük et gibi morum biri Allah aşkına bu süreci bi anlatsın yoksa oturup agliycam
Büyük ihtimal ödemdir onlar. Bol su için,hareketsiz kalmayın yürüyün yürüyüşler yapın.
Aktarlardan ödem atıcı çaylar alıp içebilirsiniz. Ananas İnanılmaz ödem söker. Sadece lipoda öyle anında bir incelme farkedilmez zaten. Lipodan önce sanırım bir sıvı veriliyor o bölgeye. Sabırlı olun bekleyin. Doktorunuzla iletişim halinde olun ve kontrollerinize gidin. Süreci doktorla paylaşıp değerlendirin. Geçmiş olsun ..

Back
X