Burdan her konuda faydalandığımı fakat tecrübelerimi paylaşmadığımı farkettim

biraz da ben yazayım :) 3-4 yıl kadar önce Ankarada goptaki bir estetik merkezinde Taner Bahar'a ameliyat oldum. Öncesinde sorduğumuz sorulardan (sonrasında sıkıntı yaşayacağımız konular) hep geçiştirilerek cevaplanmış. Sonrasında anlıyorsunuz. Ameliyat için 4 sene önce 9500 tl para ödedik fiş istediğimizde oyalandık. En son hastanede narkoz almayacağımı fişimi vermelerini söylediğimde doktor ne yapacağını şaşırdı çıkınca verelim bi kısmını vs diye geçiştirdi. Kendisi de okursa hatırlar belki böyle sıkıntılı ve moralsiz girdik ameliyata ve çıkınca 2. bir sürpriz olarak doktorum kolla meme arasında kalan yağları almayı unuttuğunu söyledi. Tabi ameliyattan ayılmam 5 saat sürmüştür tek hatırladığım saatlerce takır takır donduğum ve vücudumun büyük bir kaza geçirmişçesine ağrıdığı. Akşam taburcu oldum tabiki onların dediği gibi 1 haftada ayaklanamadım (göbek,sırt,bacak,kol) bölgeler genişti ama yine de 3 hafta boyunca dayaktan çıkmış gibiydim kımıldayamadım bile ve yine kaçamak cevaplardaki gibi izlerim öyle 3-5 ayda 1 yılda yok olmadı hala gayet belirgin şekilde benimle birlikteler. 2-3 mm değil o delikler 6-8 mm! Kontrol seansımda ise unutulan bölgenin yapılmasını isteyince 'sen ideal kilona düş kalırsa ben alıcam' cevabını aldım. Hayır yani ben ideal kiloma düşebilecek olsam neden o kadar fazla bölgeyi yaptırayım! Ve sonrası ben tabiki kilo aldım ve o düzeltilen (tam da düzelmiş denemez zaten sağ sol arasında ciddi farklar oldu) bölgeler de daha tuhaf bi yağlanma oldu. Şimdi doktor (endo) kontrolünde zayıflıyorum meğerse vücudum şekerle başa çıkamıyormuş. İlaç desteğiyle ve yaşam tarzına dönüştürmeye çalıştığım beslenme ile zayıflıyorum şimdi. Bu işlerle hiç uğraşmayın bu konuların tek formülü var sağlıklı beslenme ve bol hareket. Ha tavsiye eder miyim? İdeal kilosunda olupta ufak tefek çıkıntıları olanlara tavsiye ederim ama zayıflama yöntemi olarak görenlere asla. Doktorumu tavsiye eder miyim? (Kendisi de okuyordur umarım) ASLA hatta kendisi için sonrasında 'kendisinin de kızı var insanları neden yanıltıyor neden abartılı ücretler alıyor neden işinin arkasında durmuyor' diye bolca iyi niyetlerimi! sunmuşumdur.
Okuyacaklar için umarım faydası olur.
(Bu arada ben lazer lipo oldum normal lipoyu da daha vahim diye duydum)