Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MUTLAKA OKUYUN!! Ve lutfen sonrasinda yassyabiliceginiz komplikasyonlari bilmeden bu ise kalkismayin...!!!
Bugun 7.gunum.. hala yardimla oturup kalkiyorum :/
karin ve bel bolgemden 3,5 lt yag alindi.. sadece 3,5.. (ki bu ameliyatta bir seferde, vucut agirliginizin en fazla %5 i kadar yagi almalilarmis..) ki 62 kilo olan benimicin tam normal bir rakamdi)

Neyse... 1 gece hastanede kaldim., yontem; "megaliposuction"..
4.gun sonunda drenlerim cikti.. dus alabilecegim soylendi.. neyse eve geldim, korsemi cikardim ve dus alacaktim ki, birden gozlerim karardi, klozetin ustune oturdum.. (Allahtan o an yalniz degildim!) midemin de bulanmaya basladigini hissettim.. gozlerim iyice karardi, ve sonrasini hatirlamiyorum.. ablam, tirtir titreyip kasilan vucudum, geriye kayan gozlerim, kitlenen dislerim ve soluk slmami engelleyen dilimi geriye cekmeye calisirken esime seslenip 122 yi aramasini istemis.. gozumu actim ki ambulans ekibini gordum.. sonra acile!! Tansiyonum dusmus vs dendi.. baska elzem bisey bulamadilar, ben eve geri..(devlet hastanediydi)
O gun bidaha korsemi takmadim.. uyudum, uyandim ertesi gun sabah az biseyler atistirip yine ve "iyi ki" ablamla dus haxirligina kalkistim.. dren yerlerimi pansuman yaptik. "Ben yine kotu oluyorum" demisim sadece! Gozlerim kararmaya baslamisti yine.. bironceki gunun aynisi yasamaya baslamistim.. ben yine yerlerde :KK43:
Yine 112 yine ambulans.. yine 30 sn kadar bilincim kapanmis.. vs resmen sara nobeti gibiymis durumum!
Bu kez "Ac...dem hastanesi" aciline gittik. Kendime iyice gelince ilgili bir dr dan bilgi istedim.. yani hastanedeki bir plastik cerrahtan.. (baska bir ilde operasyon oldugumdan o an kendi dr'uma gitmem imkansizdi.) hastanede plastik cerrah yokmus neyse ayni islemleri yspan, hastanenin genel cerrah dr'u hikayemi dinleyip "kesinlikle korseyi giymeli, vucudunda dune gore morluklar olusmaya basladiysa, deri altinda kanama devam ediyordur.. kanamaya karsi kompres amacli korse giyilmeli" ve "suan vucudun alistigi metabolik dengesi bozulmus durumda ve vucut buna uyum saglamaya calisiyor.. 4-6 hafta korseyi cikarmamali" demis.. hatta kendi dr umla telefonda gorusmus bu cerrah.. sagolsun!!
Sonra da bunlari soylemis yakinlarima..
... kan kaybetmisim yerine kan yapici seyler yemeliymisim.. bol su tuketmeli ve korseyi cikarirken asla ayakta olmamiymisim.. uzanip korsenin kopcalarini ysvas yavas bekleye bekleye acip, sinra oturur vaziyete gelip yine biraz bekleyip, en son ayaga kalkmaliymisim.. ki yine bayilmamam icin :KK43:

simdi paranoyak oldum yalniz wc ye bile gidemiyorum :KK43:
yasadiklarim, bu operasyonu olan hastalardan sadece yüzde dördünde gorulurmus.. maalesef o da bana denk geldi :/
lipo oncesi/sonrasi karsilasabileceginiz komplikasyonlari iyice okuyup arastirmadan bu ise kalkismayin., ve bir seferde %5 oranindan fazla yag crktirmeyin! Sonrasinda diyet sporvs gerekecdk mi diye doktorunuzla konusmayi jnutmayin.,!
---
Bu yontemle (megaliposuction) ayni yerlerde birdaha yaglanma olmuyormus demisti doktorum.
Derdim yine yaglanmak olmaz da, derinin cukurlasmasi :/
Bana sans dileyin ki cok istedigim bu operasuon icin sonradan bin pisman olmayayim. :KK43:(
Umarim sizler de olmazsiniz..
canım çok üzüldüm inşallah bununla kalırsın ve çabucak sağlığına kavuşursun liposakşın kesinlikle kolay bir işlem değil haklısın ben sadece kol yaptırdım ama başka yer yaptırır mısın deseler hayır derim kilo sorunum var ama diyet ve sporla çözücem onu . benim doktorum çok iyi olmasına rağmen çok acıyo hala kolum korsede 3.haftam şuan morluklar geçmiş durumda ama sertliklerim var. korseden o kadar sıkıldımki anlatamam çookkkkk dar alttan sürttürüyo ve krem sürmeme rağmen yüzülüyo . haftaya çıkarayım diyorum ama korkuyorum . oys zor iş ya. en güzeli kilo almamaya bakmak zayıfta olsan kalorisi az ürünlere yönelmek çok çok zor bunlarla yağ kaybetmek . ben kolda bile zorlandım göğüs kçültme ameliyatı oldum koltuk altıma kadar kesiğim var gram acı çekmedim bunda çok sızım oldu . göbek bacak filan yaptıracak olanlar iyi düşünsün bacak kaç zamanda iyi olur kullanılabilir hale gelir bilemiyorum . kimsenin hevesini kırmak istemem ama sağlık daha önemli arkadaşlar . çektiğime değse de o kolumdaki top gibi görüntü kaybolsa başka bişey istemem daha yanaşmam bu yöntemlere ben .

Merhaba Arkadaşlar. İstanbul'da 3D Lipolizi en iyi yapan doktor önerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetlemek isterim; Ablam Almanya'da yaşıyor ve 1999 yılında İstanbulda sağ ve sol basenden ameliyat oldu. Sonra zamanla aynı bölgelerde şekil bozuklukları yağlanma ve dalgalanma meydana geldi. Şimdi büyük emekle çalışarak topladığı parayla, o bölgelerin düzeltilmesi için uzaktan görüşmeyle yani yüzyüze muayene olmadan Opr. Dr. Arif Eroğlu'ndan 25 Nisan'a Academic Hospital hastanesinde 3D Lipoliz operasyonu için randevu alınmış olup 3000 tl kapora yatırması isteniyor. Toplam maliyet 9000 tl olacakmış. Arif beyle ilgili ufak bir araştırma yapınca geçmişte bir-iki olumsuz yorumdan başka bir şey bulamadım. fikir-tecrübe ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olurmusunuz, teşekkürler

Prof.dr.murat turegun e baktiniz mi?

Merhaba Arkadaşlar. İstanbul'da 3D Lipolizi en iyi yapan doktor önerinize ihtiyacım var. Konuyu kısaca özetlemek isterim; Ablam Almanya'da yaşıyor ve 1999 yılında İstanbulda sağ ve sol basenden ameliyat oldu. Sonra zamanla aynı bölgelerde şekil bozuklukları yağlanma ve dalgalanma meydana geldi. Şimdi büyük emekle çalışarak topladığı parayla, o bölgelerin düzeltilmesi için uzaktan görüşmeyle yani yüzyüze muayene olmadan Opr. Dr. Arif Eroğlu'ndan 25 Nisan'a Academic Hospital hastanesinde 3D Lipoliz operasyonu için randevu alınmış olup 3000 tl kapora yatırması isteniyor. Toplam maliyet 9000 tl olacakmış. Arif beyle ilgili ufak bir araştırma yapınca geçmişte bir-iki olumsuz yorumdan başka bir şey bulamadım. fikir-tecrübe ve önerilerinize çok ihtiyacım var. Lütfen yardımcı olurmusunuz, teşekkürler

Bilinc kaybi uzun suren bayilma olunca, Once emboli sandik zaten... Emboli olasiligi en kotusu :(kurtulus cok zor oluyor emboliden.. Ki 96'da gecirdigim trafik kazasi sonrasi ust bacagim kirilinca yag embolisi yasadim ameliyat esnasinda :((
Kizlar.. bunyeniz yeterince saglam degilse, oncesinde tahlillerinizi iyice yaptirmazsaniz, sonrasinda da olabilecekler ile ilgiliyeterince bilgi vermeyen bir dr ise.. birdsha dusunun derim..
Ameliyat Sonrasinda mutlaka yapilmasi gereken kan tahlilleriniz, yapilacak diyet vs vs
Sonuc olarak Iyice iyuce iyice arastirin!!!

Çok geçmiş olsun ; yazınızı okurken (bende yeni oldum lazer lipo ) doktoruma heryerden çekin 5.6 litre 36 beden olana kadar demiştim espri ile yağ çekimin de cimrilik yapıyor diye ama aynı dediğiniz dedi kilo boy orantılı dedi risk almam alamam ! benden sırt, bel, az da kol kalın yerden almış 3 litre gibi işte ama şu var sizin yaşadığınızı bende yaşadım abulanslık olmadım ama yazınızı okuyunca o kusma göz kararması bayılma durumu ben bayılmaya yakın yanındaki yardımcı bayana dedim teli al dr .... ara durumu anlat doktor demiş hemen küvetin içine yatırın çıkarmayın ayakları havaya kaldırın öyle kalsın herhalde 10 dakika 15 dakika kaldım sonra ayıldım korseni mutlaka tak ama mutlaka çökme dalgalanma bu ameliyatların komplikasyonlarr yaşanıyor korse önlem için; dren neden takıldı anlamdım bende dren yoktu litre çok diyemi acaba sende bu tarz ameliyatlarda en büyük risklerden biride ''emboli'' benim de en koktuğum , sağol bilgilendirme için geçmiş olsun tekrardan

Lipo videolarını izledim insan korkuyor eger cesaretimi toparsam lipo ve germe yaptiracagim bende bildigin şiş sokup cikariyorlar cok guclu agri kesici kullanmak gerekir

Lipo videolarını izledim insan korkuyor eger cesaretimi toparsam lipo ve germe yaptiracagim bende bildigin şiş sokup cikariyorlar cok guclu agri kesici kullanmak gerekir
Korkacak hiç bişey yok lipo yapılan yerler hissedilmiyor tek sıkıntı karın germe bi o acıyor

Kizlar slm.. bugun ikinci haftam bitti.. evet korse artik bol gelmeye basladi sanirim ödemleri yavastan atiyor vucut.. bhnun icin de bol su icmek lazimmis..
Vecuttaki sertlikleri gidermek icin de; joh..n bebe yagiyla hergun masaj yap dedi doktorum.. ve bol sivi.. 6 hafta korse takmaya devam..
Bugun ilk kez yardimsiz kalktim yataktan.. haddinden cok geriliyordu sanki kaslarim..
Acilarim cok az artik, ama uzun sure oturma pozisyonunda kalamadigim icin isime donemedim hala.. operasyon sonrasi bir ay yagsiz diyet daha da ise yariyormus diye duydum..
sonrasinda yapmaniz gereken onemli bisey var mi diye mutlska dr a sorun.. korseyi be zaman cikaracagini bilmeyen bir arkadasin paylasimini okudum az once.. bunu bizlere degil dr unuza sorun hanimlar.. herkesin bunyesi farkli.. ben 6 hafta korse takmaliymisim benden sonraki hastaya 4 hafta demisti doktorumuz.. yani kulaktan dolma is yapmayin nolur
Mukemmel sonuclar icin akliniza takilan takipmayan her her herseyi dr'unuza sorun lutfen.. ;)

arkadaşlar merhaba ... ben vaser lipo oldum yalnız görüyorum ki lazer lipo yaptıran çok keşke bend lazer yaptırsaydım hala şişmiyim böylemi kalacak bilmiyorum ... buğün tam 1 hafta oldu... hemen işe dönenler var kalkıp ev temizliği yapanlar var ... evet ev temizliği derken sofra kurup kaldırma tarzında şeyler yapıyorum annem yanımda evliyim gündüz tabi ki annem den yardım alıyorum en azından yemek konusunda sıkıntı olmuyor allah razı olsun ondan.. işde böyle daha da çok yazarım da çok doluyum taaaa seneler önce araştırıyordum yeni yaptırdım ... ama ameliyat olmadan önce keşke bir buraya baksaymışım.. en azından lazer olurdum... offff. karnım çok kötü acıyor ve alt karnım sarkıyo gibi his zaten yok bazı yerlerde his yok bazı yerlerde sanki içerde kas yırtılması oluyor gibi ifade edemedim belkide bilmiyorum.. zaten dr basenlerden çok almadım sarkma buruşma olmasın dedi.. bilmiyorum 2 kilo alınmış en azından bunun yararını görmem lazım..bazıları ne güzel ameliyatdan sonra incelmiş çok kıskandımmm...keşke herkes incelse incecik olsak kızlarrr

MUTLAKA OKUYUN!! Ve lutfen sonrasinda yassyabiliceginiz komplikasyonlari bilmeden bu ise kalkismayin...!!!
Bugun 7.gunum.. hala yardimla oturup kalkiyorum :/
karin ve bel bolgemden 3,5 lt yag alindi.. sadece 3,5.. (ki bu ameliyatta bir seferde, vucut agirliginizin en fazla %5 i kadar yagi almalilarmis..) ki 62 kilo olan benimicin tam normal bir rakamdi)

Neyse... 1 gece hastanede kaldim., yontem; "megaliposuction"..
4.gun sonunda drenlerim cikti.. dus alabilecegim soylendi.. neyse eve geldim, korsemi cikardim ve dus alacaktim ki, birden gozlerim karardi, klozetin ustune oturdum.. (Allahtan o an yalniz degildim!) midemin de bulanmaya basladigini hissettim.. gozlerim iyice karardi, ve sonrasini hatirlamiyorum.. ablam, tirtir titreyip kasilan vucudum, geriye kayan gozlerim, kitlenen dislerim ve soluk slmami engelleyen dilimi geriye cekmeye calisirken esime seslenip 122 yi aramasini istemis.. gozumu actim ki ambulans ekibini gordum.. sonra acile!! Tansiyonum dusmus vs dendi.. baska elzem bisey bulamadilar, ben eve geri..(devlet hastanediydi)
O gun bidaha korsemi takmadim.. uyudum, uyandim ertesi gun sabah az biseyler atistirip yine ve "iyi ki" ablamla dus haxirligina kalkistim.. dren yerlerimi pansuman yaptik. "Ben yine kotu oluyorum" demisim sadece! Gozlerim kararmaya baslamisti yine.. bironceki gunun aynisi yasamaya baslamistim.. ben yine yerlerde :KK43:
Yine 112 yine ambulans.. yine 30 sn kadar bilincim kapanmis.. vs resmen sara nobeti gibiymis durumum!
Bu kez "Ac...dem hastanesi" aciline gittik. Kendime iyice gelince ilgili bir dr dan bilgi istedim.. yani hastanedeki bir plastik cerrahtan.. (baska bir ilde operasyon oldugumdan o an kendi dr'uma gitmem imkansizdi.) hastanede plastik cerrah yokmus neyse ayni islemleri yspan, hastanenin genel cerrah dr'u hikayemi dinleyip "kesinlikle korseyi giymeli, vucudunda dune gore morluklar olusmaya basladiysa, deri altinda kanama devam ediyordur.. kanamaya karsi kompres amacli korse giyilmeli" ve "suan vucudun alistigi metabolik dengesi bozulmus durumda ve vucut buna uyum saglamaya calisiyor.. 4-6 hafta korseyi cikarmamali" demis.. hatta kendi dr umla telefonda gorusmus bu cerrah.. sagolsun!!
Sonra da bunlari soylemis yakinlarima..
... kan kaybetmisim yerine kan yapici seyler yemeliymisim.. bol su tuketmeli ve korseyi cikarirken asla ayakta olmamiymisim.. uzanip korsenin kopcalarini ysvas yavas bekleye bekleye acip, sinra oturur vaziyete gelip yine biraz bekleyip, en son ayaga kalkmaliymisim.. ki yine bayilmamam icin :KK43:

simdi paranoyak oldum yalniz wc ye bile gidemiyorum :KK43:
yasadiklarim, bu operasyonu olan hastalardan sadece yüzde dördünde gorulurmus.. maalesef o da bana denk geldi :/
lipo oncesi/sonrasi karsilasabileceginiz komplikasyonlari iyice okuyup arastirmadan bu ise kalkismayin., ve bir seferde %5 oranindan fazla yag crktirmeyin! Sonrasinda diyet sporvs gerekecdk mi diye doktorunuzla konusmayi jnutmayin.,!
---
Bu yontemle (megaliposuction) ayni yerlerde birdaha yaglanma olmuyormus demisti doktorum.
Derdim yine yaglanmak olmaz da, derinin cukurlasmasi :/
Bana sans dileyin ki cok istedigim bu operasuon icin sonradan bin pisman olmayayim. :KK43:(
Umarim sizler de olmazsiniz..
Merhaba şuan nasılsınız?

Merhaba bugün 15. Günüm basen ve bacak içlerimden liposuction oldum. Bacaklarım hala çok kalın ve basenlerim bariz duruyor. Ayrıca sağ bacağım sol bacağımdan biraz daha ince görünüyor. Bu fark ödemden kaynaklı mı? Şişlikler ne zaman geçiyor bana söyler misiniz? Çok endişeleniyorum :KK43:
Merhaba benimde sorunlu bölgem bacak ve basen şuan sonuçtan memnun musunuz? Tavsiye eder misiniz?

benim de hiç belli olmuyor basenler ve diz içleri hatta daha geniş duruyor gibiyim.. benimde 9 gün oldu olalı

Aynen ben de ayni durymdayim
Bayanlar korkulacak hiç bişey yok siz baygınken yapıyorlar ne şişlenmesinden korkuyorsunuz korkmayın uyandığınızda ne yapıldığını anlamayacaksınız ağrı sızı YÖK hiç bişey yok sadece ödem sertliği var :*

benim 5.haftam ama hala kolumda şişliklerim var . sanki üst kısım çökmüş alt kısım yağlanmış gibi koca bir top duruyor aşada tam dirseğin üstü önceden omuza yakın yerdeydi. of bu gitmicek mi böyle kalıcakmı yani . zaten hala acısı sızısı devam ediyor.

benim 5.haftam ama hala kolumda şişliklerim var . sanki üst kısım çökmüş alt kısım yağlanmış gibi koca bir top duruyor aşada tam dirseğin üstü önceden omuza yakın yerdeydi. of bu gitmicek mi böyle kalıcakmı yani . zaten hala acısı sızısı devam ediyor.
Günlük 3 bardak yeşil çay iç ödem attırıyor.2 lt suya limon maydanoz nane salatalık koy gün içinde su ihtiyacını karşılayacak süper ödem at benim 2 haftada indi

Günlük 3 bardak yeşil çay iç ödem attırıyor.2 lt suya limon maydanoz nane salatalık koy gün içinde su ihtiyacını karşılayacak süper ödem at benim 2 haftada indi
darısı başıma hala istediğim sonucu alamadım öyle çok incelme yok bi tek üstte top gibi bi kas vardı o gitti ama aşası şiş

Herkese genel bir sorum olacak. Liposuction delik izleri icin ne yapiyorsunuz? Ben bir aydir contractubex kullaniyorum. Cok fark olmadi gerci en az 6 ay kullanmak gerekiyormus. Gecenlerde gorustugum bir plastik cerrah lazerle leke acma yapilabilecegini, leke renginin baya acilabilecegini soyledi. Iki seans uygulariz, seansi 450₺ dedi. Yani toplamda 900₺.
Acaba liposuction veya sezeryan izi icin lazer leke tedavisi yapirmis olan var mi?
Ya da ne tavsiye edersiniz?

Bayanlar korkulacak hiç bişey yok siz baygınken yapıyorlar ne şişlenmesinden korkuyorsunuz korkmayın uyandığınızda ne yapıldığını anlamayacaksınız ağrı sızı YÖK hiç bişey yok sadece ödem sertliği var :*
Teşekürler rahatlattiniz beni ama kafamda deli sorular kac beden küçülebilirim fazla yağ alinmasi zararliymis gibi...ben haziranda olmayi düşünüyorum şu an diyetteyim biraz kilo vereyim diyorum.Mesela 2 ay geçince kilomda ve görünümümde değişiklik farkedilir mi???

Liposuction Bir Zayıflama Ameliyatı mıdır?

Liposuction Zayıflama Ameliyatı mıdır? Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu Kadınlar Kulübü Tv için anlattı.
Kadınlar Kulübü'nün sevgili forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için tıklayın!

Back
X