- Konu Sahibi tafi
- #4.221
Arkadaşlar merhaba. ben de uzun yıllar süren araştırmalarımın ardından 5 haziranda basen, üst bacak ve bir miktar da popodan liposuction oldum. toplam 3.5 kg. yağ alındı. bugün 15. günüm. çok ciddi ödemlerim oldu ama şu an ödemlerin çoğu gitti. ilk gün, ilk hafta çok ciddi bir incelne vardı basende ve bacakta. ödem gitmesine rağmen şimdi pek anlayamıyorum. yani tabi ki çok inceldi ama korseyi çıkarınca sanki biraz daha kalın duruyor. ölçüler korseli korsesiz aynı. eskiye göre de 3 cm. incelme var. ailem vs. çöp gibi oldu bacakların diyor. :) tabi bu beni çok mutlu ediyor ama bana niye sanki çook da fark yok gibi geliyor ki? gözüm mü alıştı acaba? çünkü kıyafetlerim, pantolonlarım bol geliyor. 38 - 40 bedendim. şimdi 38 beden o bölgelerimde bol geliyor. pot pot duruyor. tabi ödem de var daha. dr. um en az 6 ayda biter ödem, dedi. öyle işte paylaşmak istedim. yalnız düşünen araştıran arkadaşların aklında olsun. Ankara'da Tarık Çavuşoğlu benim dr. um. tek kelimeyle harika iş çıkardı. ameliyat öncesi sonrası bakım şahaneydi. merak edenlere her konuda yardımcı olurum.