- Konu Sahibi tafi
- #4.241
iyi bayramlar ve teşekkür ederim zulal5 su önemli biliyorum elimden geldiğince içmeye çalışıyorum. şu an bayram diye bol bol yiyorum bakalım normal hayatıma ne zaman dönerim bilmiyorum. inşallah kilo almam ya çok üzülürüm valla okaa-dar eziyete. morluklarım alta kadar inmiş bugun iyice inceledim korse çıkınca daha fazla acı oluyo yürürken onun için hemen yıkadım kuruttum giydim.
evet ben de bayramda çok kaçırdım. yarın acilen diyete girmem lazım. korseyi çıkarınca benim de çok canım yanıyordu. şimdi daha az ama sanırım ben bi süre daha bu korseyi kullanırım. korseyle kendimi güvende hissediyorum :) ama bugün biraz canım sıkıldı. duştan sonra inceledim kendimi. ödemler biraz daha inmiş ve gerginlik azalmıştı. basen yanlarındaki çıkıntılar tamamen alınmış gibi görünüyordu ama bugün sağ tarafta bir miktar kaldığını gördüm. bir de gerginlik azalınca düzensizlikler çok fazla göründü gözüme. sanki yer yer çukurluk şişlik var gibi. inşallah ödemdendir. inşallah böyle kalmaz. yoksa üzülürüm. harika bir operasyon geçirdim derken şimdi yavaş yavaş hayal kırıklığı başladı. bu dönemde benzer şeyler yaşayan var mı arkadaşlar? bir teselli...