Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kac cc koyulcani daha belli deyil, ameliyat gününde belli olucak. 25.08 ameliyatim Allah nasip ederse insallah. Sen kas altimi oldun? Diklestirme olunca daha mi cok aciyo? En cok lipouktiondan ve memeden korkuyom. Haber veririm mutlaka :KK66: amin insallah
Dikleştirme olunca dikey dikiş izi olacak. Meme çok sıkıntı değil merak etme. Korkma canım.

Canıııım nasılsın. Nasıl oldun merak ediyorum.

selam. :) daha iyiyim. yediklerime dikkat ediyorum. incelmede milimetrik değişimler var. ödem az da olsa devam ediyor. özellikle diz kapaklarım ve civarı hissiz ve ödemli. korseyle daha iyi hissediyorum. korseyi çıkardığımda ödem sanki artıyor. arada çıkarıp hava aldırıyorum bacaklarıma. ama genel anlamda moralim iyi. işyerinde çok zayıfladın yada çok fit görünüyorsun, diyenler var. basenlerimden incelik olarak çok memnunum. popoda küçülme yok gibi. ama popo da ödemli hâlâ. belki sonra biraz küçülme görürüm. inişli çıkışlı çukurlar vardı. onlar gitti. ödemdenmiş demeki. şimdi sadece sol bacağımın üst ön yüzünde bir bombe var. dışardan anlaşılmaz ama ben farkediyorum. oraya masaj yapıyorum ağır ağır. umarım geçer. şimdilik böyle. sen sorunca seviniyorum ve çenem düşüyor. :) teşekkür ederim. sen de iyisin umarım... sevgiler.

Demiştim onların ödem olduğunu canım benim :) Ne kadar oldu ameliyat olalı. İncelme en az 4 ay devam edecek. Kilonda azalacak. Hele yediklerine dikkat edersen çok süratle kilo vereceksin.
Ben iç bacaklarda uylukda germe yaptırmıştım. Biliyor muydun bilmiyorum. Bildiğimiz uyluk germe değil. Denenmemiş bir şeydi. 2011 'de lazer lipo olmuştum. Son bir kaç aydır aniden uyluklarda aşırı yumuşama olmuştu. Normal uyluk germe çok zordu istemiyordum. Narkoz vs... asla istemedim. Dr kliniğinde sadece fazla deriyi alarak toparladı. 1 ay oldu. Sıkılık güzel oldu. Ama illaki bir kusur kalacak ya....:) sağ bacakta ufak bir yerinde şişlik var. Sanırım geçmeyecek. Ödem dedi ama bence değil. Çoktan geçerdi ödem olsaydı. Cuma kontrole gideceğim bakalım ne diyecek. Haberlerini bekliyorum canım. Sevgimi gönderiyorum.

Ben 20 gün önce Karın-bel-alt sırt bölgelerinden yaptırdım. Operasyonum academic hospital'da Dr. Mert Demirel tarafından yapıldı.
❤️ Operasyon Genel anestezi ile oldu ve 4 saat sürdü.operasyon sırasında Regl'dim bir sorun olmazmış.
❤️Tam 4 litre yağ çekildi. Çekilen yağlar gösterildi berbattı.
❤️Operasyona 65 kg ile girdim ve çıktığım gün 71 kg idim ve aynı günün gecesi hastane koridorlarında yürüdüm.
❤️2. Gün taburcu olduğumda 70 kg idim , Apranol ve Cipro ile 7 günlük bir reçete verildi. Tuvalete çıktım, kabız hiç olmadım.1 km yürüdüm
❤️3. Gün 68,5 kg idim ve ateşim 38,5 altına düşmedi tansiyonum 6-11 nabzım 98 'di hem ödem hem de ateş için bol su tükettim. 1,5 km yürüdüm
❤️4. Gün banyo olmak için ilk kez korsemi çıkarttım morarıklarçok kötüydü. Ama yıkanmak iyi geldi. Yıkanırken ilk bandajları çıkarttım, altta kesi üzerindeki suya dayanıklı olan bantları bıraktım onlar haftaya kadar benimle...
❤️5. Gün sırtüstü yatmak zorunda olduğumdan en yumuşak yatak yada koltuk diyelim onu haxırladım. Kalkarken yardım almaya devam.., 2 km yürüdüm
❤️6. Gün 67,6 kg ateşim ise zaman zaman çıkıyordu.2 km yürüdüm
❤️7. Gün yine yıkandım, soğuk su ile yıkanmak iyi geliyordu. Ağrım devam ediyordu ama kendimi de iyi hissediyordum.1,5 km yürüdüm
❤️8. Gün eğilip kalkma işleri yardımsız ve ağrılar ise azaldı.
❤️9. Gün istanbul'dan evine araba kullanarak tek başıma 750 km yol yaptım, ağrım kasılmam oldu ödem ise hala devam. 66kg ike döndüm evime
❤️10. Gün denize girdim ve buz gibi suda yüzdüm, ağrı devam, ödem devam ama morluklar azaldı. Sanki bıçak batırmışlar ağrısı ama ağrı kesici içecek kadar değil.
❤️11.-12.-13.günlerde hep yüzdüm ama hemen korsemi taktım. Kilom 65 ve korse büyük gelmeye başladı daha küçüğünü aldım. Ağrılar azalsada bitmedi, karnım morfin yapılmış gibi tuhaf
❤️20. Gün denizde 1 saatten fazla kalıyorum, artık güneşlenmesemde güneşten kaçmadan yüzüyorum, cinsel yasak kalkıyor ve bol su içmeye devam, morluklar nerdeyse hiç kalmadı, küçük bantlarıda söktüm dikiş yerleri sinek ısırığı gibi.
63 kiloyum tahmini 58 kg kadar inicem diyet yapıyorum.
vücut hala ödemli ama şekil almaya başladı.
Hergün whatsup'dan doktorum kilomu ve sıkıntılarımı video ve foto eşliğinde takip ediyor.
Doktorum Mert Demirel çok iyi bir doktor, bu operasyonu karar verip yaptırmak isteyenler şunları dikkate alnalı
1- sigara kullananlara ve şeker tansiyon kalp rahatsızlığı olanlara yapılamıyor,
2- doğum yapmış, vücut yumuşamış sarkılsa sadece lipo yeterli olmadığından germe işlemi de yapılması gerekiyor
3- 3 aydan önce mucize beklenmemeli moral bozulmamalı diete uygun davranılmalı hatta dieti bu ameliyatın bir parçası gibi düşünerek yaklaşılmalı,
4-korse hiç çıkarılmadan 2 ay geçirilmeli.
5- su içilmeli bol bol
6- 1 yıl gebe kalmamays özen gösterilmeli.

Liposuction için 20 yaş erken mi? Okul dönemimde bu ameliyatı olmam çok zorluk çıkarır mı?

İstanbul Anadolu Yakası'nda güvenilir bir doktor ve ücretlendirme ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Doktor bulmakta çok zorlanıyorum :110:

:KK1: Kızlar tekrar merhaba ... sanırım altı yıldır giriş yapmamışım buraya ... En son 2011 yılında liposuction yaptırmıştım taner beye ... Şunu söyleyebilirim ki dikkat etmeyen herkes en fazla iki sene içerisinde kiloyu geri alır :( Ben de geri aldım hatta fazlasıyla ... dikiş izim hala geçmedi...
Bu arada bazı Üyeler mesaj atmış ne yaptın diye... evde kaldım diye bir yazım vardı altı sene geçmiş hala evdeyim :halay:
Kızlar kilo çok kötü bir şey :(( tekrar mı ameliyat olsam diyorum

:KK1: Kızlar tekrar merhaba ... sanırım altı yıldır giriş yapmamışım buraya ... En son 2011 yılında liposuction yaptırmıştım taner beye ... Şunu söyleyebilirim ki dikkat etmeyen herkes en fazla iki sene içerisinde kiloyu geri alır :KK43: Ben de geri aldım hatta fazlasıyla ... dikiş izim hala geçmedi...
Bu arada bazı Üyeler mesaj atmış ne yaptın diye... evde kaldım diye bir yazım vardı altı sene geçmiş hala evdeyim :halay:
Kızlar kilo çok kötü bir şey :KK43:( tekrar mı ameliyat olsam diyorum
Nasıl aynı yerlerden mi kilo aldınız? Yoksa farklı bölgeler mi genişledi? Spor, diyetle gidecek kadar değil mi? Bölgesel fazlalıklardan kurtulduysanız diyetle kurtarırsınız ya. Allah yardımcınız olsun.

:KK1: Kızlar tekrar merhaba ... sanırım altı yıldır giriş yapmamışım buraya ... En son 2011 yılında liposuction yaptırmıştım taner beye ... Şunu söyleyebilirim ki dikkat etmeyen herkes en fazla iki sene içerisinde kiloyu geri alır :KK43: Ben de geri aldım hatta fazlasıyla ... dikiş izim hala geçmedi...
Kızlar kilo çok kötü bir şey :KK43:( tekrar mı ameliyat olsam diyorum
Canım ya mesajlarımıza baktım. 2011 'de ne çok yazmışım. Duygulandım. Tek dert lipsakşınmış. Şimdi nasılsın. Seninle aynı zamanda lipo olmuşuz.

Merhabalar .bende dr. Necdet Şişman ile görüştüm.lazer ve klasik liposuction olacağım Cuma günü.cok heyecanlıyım.İnsallah herşey yolunda giderse,ben de buradan ne kadar mutlu olduğumu yazarım.

Merhabalar .bende dr. Necdet Şişman ile görüştüm.lazer ve klasik liposuction olacağım Cuma günü.cok heyecanlıyım.İnsallah herşey yolunda giderse,ben de buradan ne kadar mutlu olduğumu yazarım.
Nasıl oldun. Yaptırdın mı. Güzel haberler bekliyoruz. Süreci paylaşırsan sevinirim

İstanbul Anadolu Yakası'nda güvenilir bir doktor ve ücretlendirme ile ilgili bilgi verebilir misiniz? Doktor bulmakta çok zorlanıyorum :110:
Arkadaşlar kesinlikle lipocation yaptırmayın ! Ben bir yıl önce yaptırdım ama kilolu olduğum için değil , karın bölgemden yap alıp bacaklarıma enjekte ettiler ( yiyip içtim karın bölgem yaplansın diye normalde zayıf ve inceydim ) Göbekten alınan yağlar şekilsiz bi
biçimde vucudumun diğer yerlerine dağıldı,, karın bölgem genişledi çok çirkin bi hal aldı,, içi boşalmış patates çuvalı gibi , metobilizmam tamamen alt üst oldu! Sakın ama sakın yaptırmayın !! Doktorun iyi yada deneyimli olmasının hiç bir anlamı yok , benim doktorumda iyiydi. Hücrelerinize dokunuyorlar ve vucut tramva geçiriyor resmen . Doktorlar tanrı değilki sizi değiştirebilsinler sorunsuz ,, Bi sürü komplikasyonlar geçirdim üstelik ben sürekli hareket halinde olan sürekli spor yapan birisiyim !!!

Nasıl oldun. Yaptırdın mı. Güzel haberler bekliyoruz. Süreci paylaşırsan sevinirim
Cuma günü operasyon oldu. Basen ve bacak içinden 3 kg eritilmiş yağ alındığı söylendi.İslem sonuna doğru da pet şişe için de gördüm alınan doktor bey ilgiliydi.İstedegim her şey i sordum.
Ben değişimi henüz çok fark edemesemde annem ve eşim inceldin diyor lar.
Pazartesi işe başladım v 11 saat ayakta çalıştım.Bugunde öyle.Acaip ayakları m şiş ama normal bence.
Lenf drenaj önerdi doktor bey, yaptıracağım.Sislerimin inmesini ve ince halimi görmeyi iple çekiyorum

Arkadaşlar kesinlikle lipocation yaptırmayın ! Ben bir yıl önce yaptırdım ama kilolu olduğum için değil , karın bölgemden yap alıp bacaklarıma enjekte ettiler ( yiyip içtim karın bölgem yaplansın diye normalde zayıf ve inceydim ) Göbekten alınan yağlar şekilsiz bi
biçimde vucudumun diğer yerlerine dağıldı,, karın bölgem genişledi çok çirkin bi hal aldı,, içi boşalmış patates çuvalı gibi , metobilizmam tamamen alt üst oldu! Sakın ama sakın yaptırmayın !! Doktorun iyi yada deneyimli olmasının hiç bir anlamı yok , benim doktorumda iyiydi. Hücrelerinize dokunuyorlar ve vucut tramva geçiriyor resmen . Doktorlar tanrı değilki sizi değiştirebilsinler sorunsuz ,, Bi sürü komplikasyonlar geçirdim üstelik ben sürekli hareket halinde olan sürekli spor yapan birisiyim !!!
Çok geçmiş olsun size. Sizde sadece liposuction olmamış,yağ da enjekte edilmiş daha komplike bir iş sanırım.Tabiki vücudu şaşırtan işlem pet bunlar ama alt bedenimden ne yapsam kilo veremedim ve şu an pişman değilim

Selam arkadaslar, aramizda vaser liposuction tecrubesi yasayanlar varmi? Bilgi paylasabilirmiyiz lutfen.
Ben 2.5 ay once karin, basen, bacak ici ve diz icin vaser liposuction yaptirdim. 1-2 beden incelmeyi bekleyerek girdim operasyona. Ameliyatta benden alinan yag,sivi ve kan torbasini tarttirdigimda 2kg oldugunu ogrendim. 157cm ve 64 kg girdim ameliyata. Kilom hala ayni.
Bu gecen sure zarfinda bendeki incelme cok ama cok az. Ustelik karin ve ozellikle bacak icindeki dalgalanma kabul edemeyecegim sekilde kotu. Bu isin ustasi bir kisiye gitmis oldugumu dusunurken boyle bir sonuc almak tahmin edebileceginiz gibi epey moral bozucu. Benimle benzer tecrubeleri paylasanlarimiz varmi? Ne yaptiniz sonucu duzeltmek icin? Paylasirsaniz sevinirim.

Tecrubeli arkadaslar, sonucu gormek icin gercekten cokmu acele ediyorum. 2.5-3 ay sonucu gormek icin yetmezmi? Dalgalanmalar bir sure sonra toparlarmi?

Back
X