Liposuction yaptran var m arkadalar?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tafi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar tüm yazılanları okuyamadım... arkadaşım basen bölgesine liposuction yaptırmak istiyor...
istanbulda murat pençe diye bir doktorla görüşmüş... bilgisi olan var mı ; bir de fiyatlar ne civarda...

teşekkür ederim...

cok az kişi haricinde bu forumda kimse liposuction hakkında bilgi vermemiş verememiş..hepsi kulaktan duyma...
ameliyat olalı ıkıncı gunume gırdım.
her tarafım bandajlarla sarılı ve korsem daracık.
ameliyattan hemen sonra baktıgımda tam tamına yarısıydı bacaklarım eskii bacaklarımın..
şu anda deli gibi şiş karnım..bileklerim kutuk gibi oldu.daha şişecekmişim.
dun yani ameliyattan sonraki gun adım atacak mecalim yoktu,sanki vucudunuza 1000 ton konmus gibi oluyor.
su andada cok şişim ama acılarım cok azaldı.tam bir hafta sonra bandajlarım acılacak ama korseye devam edecegim.
ameliyat sonrası sulu bir yontem kullandıgı icin sızıntılarım oldu.sızıntı ne demek acmak gerekirse yaglar alırken sulu bir yontem kullanıyor.o sıvılar ve hafif kan..
kendımı fazla zorlamadan laptopumu kapatıp yatıs pozıyonu alıyorum,musadenizleee :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
cok az kişi haricinde bu forumda kimse liposuction hakkında bilgi vermemiş verememiş..hepsi kulaktan duyma...
ameliyat olalı ıkıncı gunume gırdım.
her tarafım bandajlarla sarılı ve korsem daracık.
ameliyattan hemen sonra baktıgımda tam tamına yarısıydı bacaklarım eskii bacaklarımın..
şu anda deli gibi şiş karnım..bileklerim kutuk gibi oldu.daha şişecekmişim.
dun yani ameliyattan sonraki gun adım atacak mecalim yoktu,sanki vucudunuza 1000 ton konmus gibi oluyor.
su andada cok şişim ama acılarım cok azaldı.tam bir hafta sonra bandajlarım acılacak ama korseye devam edecegim.
ameliyat sonrası sulu bir yontem kullandıgı icin sızıntılarım oldu.sızıntı ne demek acmak gerekirse yaglar alırken sulu bir yontem kullanıyor.o sıvılar ve hafif kan..
kendımı fazla zorlamadan laptopumu kapatıp yatıs pozıyonu alıyorum,musadenizleee :))))

canım merhaba evet mıllet ugramıyor artık bende bakınca acıkcası bısey yazmak ıstemıyorum benım de 2 ay oldu yaptıralı ama gobekte çok farketmedı basen de farkettı dız kapakları da eh ıste aslında bacak içlerimden de alınmasını ıstedım ama doktorum sarkar dedı bacak germe de ıyı olmuyor ıltıhaplanması sonrasında dıkış ızlerı bellı zaman sonra yercekımının etkısıyle asagı kayıyormus goruntu olarak hoş olmuyormus,doktorum sen artık sıkılaşcaksın dedı bende bacak içlerine yonelık egzersızlerımı yapmaya basladım bakalım ıstedıgım gıbı ıncelmezse ılerde dogumdan sonra her tarafımı aldıracam ne derlerse desınler,sen nerelerıne yaptırdın canım bacaklarım ınceldı demıssın hemen nasıl fark oldu daha sıslıkler benımde yenı ındı sayılır bıraz daha var sankı 2-3 ay mıs zaten tam oturması ben bandajlarımı 2 gun sonra cıkardım ve dus aldım korseyıde 1 ay hıc cıkarmadım,sende gelısmelerını yazarsan sevınırım sen kıme yaptırdın ıstanbulda oldun galıba.

canım odama alındıgım anda hemen o anesteziden yeni uyanmıs halde hemen acıp bacaklarıma baktım.incecikti.ama yarım saat ıcınde hemen sıstım.
benım bandajlarım bır hafta sonra cıkacak.yıkanmak korseyi cıkarmak yasak.
bol et ve portakal suyu mutlaka tuketilecekler listesinde.
acıkcası henuz su şiş halimle bile eski halimden cok farklıyım.
yeditepe universitesi hastanesinde ercan karacaogluna yaptırdım.mukemmel bir operator,sahane bir insan..
bacak iclerime ve son dk kararı ile basenlerime yaptırdım bende

canım merhaba evet mıllet ugramıyor artık bende bakınca acıkcası bısey yazmak ıstemıyorum benım de 2 ay oldu yaptıralı ama gobekte çok farketmedı basen de farkettı dız kapakları da eh ıste aslında bacak içlerimden de alınmasını ıstedım ama doktorum sarkar dedı bacak germe de ıyı olmuyor ıltıhaplanması sonrasında dıkış ızlerı bellı zaman sonra yercekımının etkısıyle asagı kayıyormus goruntu olarak hoş olmuyormus,doktorum sen artık sıkılaşcaksın dedı bende bacak içlerine yonelık egzersızlerımı yapmaya basladım bakalım ıstedıgım gıbı ıncelmezse ılerde dogumdan sonra her tarafımı aldıracam ne derlerse desınler,sen nerelerıne yaptırdın canım bacaklarım ınceldı demıssın hemen nasıl fark oldu daha sıslıkler benımde yenı ındı sayılır bıraz daha var sankı 2-3 ay mıs zaten tam oturması ben bandajlarımı 2 gun sonra cıkardım ve dus aldım korseyıde 1 ay hıc cıkarmadım,sende gelısmelerını yazarsan sevınırım sen kıme yaptırdın ıstanbulda oldun galıba.

Daliahcım geçmiş olsun canım benim çok merak ettim seni iyi olmana da çok sevindim. İnşallah bundan sonra azıcık da dietle istediğinden de iyi bir sonuca ulaşırsın opuyorumnanaktan

Sevdes, ben de Ankara'dayım ve bu çarşamba yani 2 Eylülde, Doç.Dr. Serdar ÖZTÜRK'E liposuction ameliyatımı yaptırıyorum. Üst bacak, basenler ve diz içlerim, bacak içlerim komple... Nebil Beyle anlaşmıştım önce ancak Serdar Beyden aldığım güven, kendinen inanç ve güleryüzlülüğü sebebiyle Serdar Beye yaptıracağım ameliyatımı. Çooook heyecanlıyım. Sen kime oldun ???

Forumda gerçekten kimse bilgi paylaşmıyor hep duyuma dayalı, yaptıran kimse yazmıyor ben mutlaka sonuçları yazacağım.

Daliahcım geçmiş olsun canım benim çok merak ettim seni iyi olmana da çok sevindim. İnşallah bundan sonra azıcık da dietle istediğinden de iyi bir sonuca ulaşırsın opuyorumnanaktan

Sevdes, ben de Ankara'dayım ve bu çarşamba yani 2 Eylülde, Doç.Dr. Serdar ÖZTÜRK'E liposuction ameliyatımı yaptırıyorum. Üst bacak, basenler ve diz içlerim, bacak içlerim komple... Nebil Beyle anlaşmıştım önce ancak Serdar Beyden aldığım güven, kendinen inanç ve güleryüzlülüğü sebebiyle Serdar Beye yaptıracağım ameliyatımı. Çooook heyecanlıyım. Sen kime oldun ???

Forumda gerçekten kimse bilgi paylaşmıyor hep duyuma dayalı, yaptıran kimse yazmıyor ben mutlaka sonuçları yazacağım.
adaşım forumdaki nickini unutmustum yazamadım sanaa..msnde kuramadım sandalyeye oturamıyorum :))))))

sımdı bıle cok memnunum,gozle gorunuyor ınan su anda bıle..darısı basına.biraz ayaklanayım hele tam gaz sana dokecegım ceteresini

adaşım forumdaki nickini unutmustum yazamadım sanaa..msnde kuramadım sandalyeye oturamıyorum :))))))

sımdı bıle cok memnunum,gozle gorunuyor ınan su anda bıle..darısı basına.biraz ayaklanayım hele tam gaz sana dokecegım ceteresini

Heyecanla bekliyorum çarşambaya kadar mutlaka paylaşman gerek deneyimlerini kaydirigubbakcemile5
Zira çaktırmasam da bende de heyecan başladı yavaş yavaş... Hareketli bir hafta olacak bekliyorum şimdilik...:utangac:

Forumda gerçekten kimse bilgi paylaşmıyor hep duyuma dayalı, yaptıran kimse yazmıyor ben mutlaka sonuçları yazacağım.[/QUOTE]

merhaba canım ben ankarada yaptırmadım tanıdık doktorumuz vardı trabzonda ona yaptırdım ,sonucta neyın ıyı neyın kotu olacağını en ıyı sekılde anlattı,bana dedıgı bacak içleri sarkar oradakı deının yapısı daha ınce,oyle deyınce ben deısrar edemedım sonucta uzman o,ama bakıyorum yaptıranlar var acıkcası merak edıyorum nasıl olacak sonuclar ıyı oluyorsa gıder çatarım valla doktoruma,ben de basen göbek diz kapağı içi,basenlerde farkı gormeye basladım dıyebılırım dıger yerlerde eh ıste,kılolu degılım bırıkmıs yaglar var eger bacak içine yonelık egzersızlere basladım bantla yapıyorum hala bı degısım gormezesem ılerde doğumdan sonra komple aldıracam fazlalıkları bu sefer ankarada nebil bozdoğan a yaptırmayı ıstıyorum gıdıp bızzat gorusmedım ama yapılan yorumlar ıyı oldugunu gosterıyor sana nebıl bey ne kadar dedı fıyat olarak bu bahsettıgın serdar bey mıydı o nerde muayene resımlerıne baktın mı ortam nasıl serdar beye ne kadara yaptırcaksın canım acıkcası senı de rahatsız etmek ıstemezsem gelısmelerını duymak ısterım rahat ol bısey duymuyorsun gırıyorsun cıkıyorsun doktorun demıstır son aksamdan ıtıbaren bısey yıyıp içme çunku narkozdan çıkınca senı çok etkıler ben allahtan bı sıkıntı çekmedım şimdiden geçmiş olsun

Heyecanla bekliyorum çarşambaya kadar mutlaka paylaşman gerek deneyimlerini kaydirigubbakcemile5
Zira çaktırmasam da bende de heyecan başladı yavaş yavaş... Hareketli bir hafta olacak bekliyorum şimdilik...:utangac:

canım bende senın gıbı heyecanlıydım..ya acıkcası bugun daha iyiyim.oturup kalkmak daha kolaylastı.şişlerim halen aynı..en zor gelen bana wcye gitmek..onun dısında gayet iyiyim

daliah merhaba sen de yaşadıklarını bizimle paylaşırmısın zamanla gelişmeleri gercı daha erken ama en azından benım gıbı sonrasında tekrar yaptırmak ısteyenler ve düşünenler için görüşürüz canım...

kızlar tüm yazılanları okuyamadım... arkadaşım basen bölgesine liposuction yaptırmak istiyor...
istanbulda murat pençe diye bir doktorla görüşmüş... bilgisi olan var mı ; bir de fiyatlar ne civarda...

teşekkür ederim...

ben cevap vereyim kendime en iyisi...
arkadaşım bu doktorla görüştü 4200tl basen bölgesi için fiyat vermiş...

aynı bölge için kayseride aldığı fiyat 1500tl...

bir de kontrol için gittiğinde de 200tl ödeme yapmış...

istanbulda fikir alması için gideceği doktor var mı önbereceğiniz; tabii gereksiz muayene ücreti almayacak adam gibi bir doktor...

Bu akşam saat 18.00'da basen, üst bacak, diz içleri ve bacak içlerimden liposuction ameliyatımı oluyorum... Gelişmeleri sizlere yazarım, bana şans dileyin. Kulaktan dolma bilgilere tamah etmeyin, bir karar verdiyseniz üzerine gidin derim... Sevgiler kızlar :)

:1hug:
Bu akşam saat 18.00'da basen, üst bacak, diz içleri ve bacak içlerimden liposuction ameliyatımı oluyorum... Gelişmeleri sizlere yazarım, bana şans dileyin. Kulaktan dolma bilgilere tamah etmeyin, bir karar verdiyseniz üzerine gidin derim... Sevgiler kızlar :)

dualarım seninle kısa zamanda istenigin görünüme kavuşman için tüm iyi temennilerimi sana sunuyorum:1hug:

canım bayagı bir gecmis saati,korkma sakın..hersey super olacak.ben su anda bıle cok mutluyum..

daylight - daliah çok teşekkür ederim ikinize de...
bir karar verince çok didiklememek lazım, hele doktordan o ince ve müthiş güveni aldıktan sonrasını düşünmek bile yersiz. yaklaşık 5 saat süren bir ameliyat olacağını belirtti doktorum. gece yarısı ancak çıkmış olacağım. kendisi gata'da öğretim görevlisi de olduğundan ameliyatlarını akşam yapıyor...
kendinize iyi bakın, güzel haberlerimle gelirim inşallah :)

amaniiin akşama kadar hatta yarına açsın demektir tühh ben de aklına mı düşürdüm ne

güzel haberlerin bekliyoruz canımm hadii dönüşün muhteşem olsunnnkaydirigubbakcemile5

Back
X