• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lisansli ve infertilite konusunda uzman bir akupunktur doktoru önerebilirmisiniz ????

ays73

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
141
10
68
İstanbul
lisansli ve infertilite konusunda uzman bir akupunktur doktoru önerebilirmisiniz
İstanbul Avrupa yakasında geçmiş topikleri inceledim baya memnun kalanlar var , hatta anne olanlar var
Bilgi ve paylaşımlarınızı bekliyorum

Ümraniye Ümran tıp merkezinde Ayten Hanımı şiddetle tavsiye ederim..Mükemmel ilgili özellikle infertilite vakalarında ayrıca özel ilgili bir doktor..

Ümraniye Ümran tıp merkezinde Ayten Hanımı şiddetle tavsiye ederim..Mükemmel ilgili özellikle infertilite vakalarında ayrıca özel ilgili bir doktor..

canım orası önerildi ama ben avrupa yakasında oturuyorum bakalım bi araştıriiim olmazsa oraya giderim

sen gittinmi oraya canım tam olarak iğneler nereye batırılıyor ayrıca tedaviden 2-3 ay önce denildi bana ben şu an tedavideyim

sen gittinmi oraya canım tam olarak iğneler nereye batırılıyor ayrıca tedaviden 2-3 ay önce denildi bana ben şu an tedavideyim

Ben 4 ay gittim cnm..Benim durumum biraz karmaşık yalnız..Yani infetilitemm...Maddi açıdan başka şeyler çıkmasa hep gitmek istiyorum aslında..terapi gibi geliyordu..
Nereye batırılıyor dersen..Rahim bölgesine,yumurtalık ayak baş ve bell..Her aku doktoru Ayten hnm gibi uğraşmıyor yalnız..Hemde seans ücreti çok iyi.50 tl..

Teavideysen sadece rahim içi kan akışını hızlandırmak için gidersin..

Kk da akupunktur bölümünde tedavinin hangi günleri gidileceği yazıyordu..Bulamazsan kopyalarım tatlım buraya..

Ben 4 ay gittim cnm..Benim durumum biraz karmaşık yalnız..Yani infetilitemm...Maddi açıdan başka şeyler çıkmasa hep gitmek istiyorum aslında..terapi gibi geliyordu..
Nereye batırılıyor dersen..Rahim bölgesine,yumurtalık ayak baş ve bell..Her aku doktoru Ayten hnm gibi uğraşmıyor yalnız..Hemde seans ücreti çok iyi.50 tl..

Teavideysen sadece rahim içi kan akışını hızlandırmak için gidersin..

Kk da akupunktur bölümünde tedavinin hangi günleri gidileceği yazıyordu..Bulamazsan kopyalarım tatlım buraya..

bulamadım linki atarmısın canım lütfen,Birde seninki olumsuz sonuçlandı sanırım özel değilse beebini paylaşırmısın

Back
X