- 23 Ocak 2018
- 1.083
- 1.031
- 83
- 32
Merhabalar kafam çok karışık hala şaşkınım. 2009'dan beri arkadaşım olan yani arkadasim sandığım insan. Aynı yerde muhasebe de çalışıyoruz ikimiz varız. Hamileliğimde düşük riski yaşıyorum 10 gün raporluydum. Perşembe biticek raporum. Pazar günü sinavi vardı bizim evin burdaki bi okulda. Telefon almıyorlarmış beni aradı bende getirmesini söyledim telefonu. Telefonu aldım kuzeniyle konuşması acıktı ve benim hakkımda konuşmuşlar. Ben ona sözde ne zaman geleceğim belli değil demişim. 10 gün raporum var bu belli olan bişey. Paraya ihtiyacı yok çıksın yerine yıllık iznime kadar biri gelir eğitim alır. Zaten hiç çalışmiyo yazmış. Elimden isleri hamile olduğum için alan o kendisi. Çok değişmişim hamile olmadan önceki gibi değilmişim. Zeynep hanım gelirse cuma izin alicam yazmış. Sürekli beni hakkımda kötü konuşmuş. Ama bana da diyor ki yeğenim iyi olsun ben idare ediyorum. Ben şimdi napayım. Kimbilir daha neler konuşmuştur. Isı bırakmak istiyorum. Onada bu yaptıklarını birbir anlatıp arkadaşlığımi bitirmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz.? Hamileyim psikolojim bozuldu sağlıklı düşünemiyorum????