• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lise arkadaşım

birumutt

boncuk gözlüm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
7.637
324
398
biz nasıl bir millet olduk böyle çok üzgünüm

Son düzenleyen: Moderatör:
çok ayıp yapmış. tanımadı desem kolundan tutmuşsunuz. tanımasa bile,birşeymi var diye sorması gerekirdi. demek ki tanımış ve tanımamazlığa gelmiş.
böyle terbiyesizler var enderde olsa. onun kalitesizliğine verin bence.

haklısın.dünden beri o kadar üzüldüm ki neden böyle yaptı anlam veremedim.

boşverin. hiç üzmeyin kendinizi.seviyesizliğine verin. beş para etmezmiş demek ki..

dün kardeşimle alışverişe gitmiştik lisede berebar aynı sırayı paylaştığım arkadaşımı gördüm çok sevindim .arada birde görüşürüz.aramızda hiç kötü birşeyde geçmedi. ona doğru yürümeye başladım telde konuşuyordu beni gördüğü halde görmemezlikten geldi çok şaşırdım.aynı merdivenlerden inmeye başladık hala konuşuyordu ben yine bir hamleyle kolunu tuttum gülümsedim ama yine aynı şeyi yatı.kendimi aptal gibi hissettim,çok üzüldüm.telefonu bırakıp benle konuşsun filan diye beklemedim bir gülümsemesi yeterdi.noluyor bu insanlara biz nasıl bir millet olduk böyle çok üzgünüm.birdaha karşılaşırsak aynısını bende ona yapsammı anlarmı acaba :1no2:

bence sevinin böyle bir insanla sık sık görüşmediğinize...bundan sonra o gelsede siz görmezden gelin.resmen seviyesizlik etmiş...sizin yerinizde olsam asla ama asla üzülmez,onun bu yüzünü gördüm diye sevinirdim.... :umursamaz:

lıse arkadasınız gecmısınızde kalmıs arkadasınızda kendıne bı yol cızmısdır ve gorusmek ıstemıyodur okuldan bırılerı ıle belkı...

tanıyamamıştır, kafası dalgındır belki

hafızasını kaybetmiştir belki :lepi:

illa kötü mü düşünmek lazım :kahve:

Tuhaf yaa.
Kolunu tutmuşsun bir de.
Tanımasa bile sorar insan.
Hiç üzme kendini canım.
Boşverrr..

yanyana yürüyüp gözünü benden kaçırarakmı yani.

insanlık hali... görüşmediğiniz zaman içerisinde onun neler yaşadığını biliyor musunuz?

sen onu görmüşsün tanımışsın yüzünde güller açmış, ondan da aynı şeyler beklemişsin ama belki onun da kendine göre problemleri vardır. belki de sizi tanımak istememiştir, gördüğüne mutlu olmamıştır...

insanların davranışlarını çok kafaya takmamak gerek akannehir

taktıkça yaşanmıyor çünkü :bbo:

Kendini üzmeye değmez boşver bence.
Ama böyle içine oturduysa ve boşveremeyeceksen, eğer telefonu veya e-maili varsa sorabilirsin de, "seni şurada gördüm tanımadın mı beni yahu?" diye. Belki de makul bir cevabı vardır. Yargısız infaz olmaz yerimseniben

Çok ayıp etmiş, arada bir görüşüyormuşsunuz ve kolunu tuttuğunuz halde bu şekilde davranması çok yanlış, aklıma tek ihtimal geliyor belki size bir şey yüzünden kırgındır çok takıyorsanız sorun, eğer görmedim farketmedim gibi cevap verirse demek sizinle görüşmek istememiş tanımamazlıktan gelmiş demektir

Bana da olurdu mesela;baştam görüyorum o bakmıyo tam kafaçı çeviriyorum o kaş göz yapıyor sonra tekrar da dönmüyorumm kafamçokkarıştı

Yanlışta anlaşılıyıyorum ama olan oluyor tabii..
Belkide böyle brşey olmuştur onada.Hem normalde konuşuyormuşsunuz eğer kasıtlı yaptığını,düşünüyorsanızda boşveriin hiç kafaya takmayın canım:umursamaz:

Yaptığı terbiyesizlik ben sizin yerinizde olsam aynısını ona yaparım..
Takmamda,düşünmemde,üzülmemde..
Fakat siz takmışsınızda düşünüosunzda en önemliside üzülmüşsünüzdür..
Diyorsunuzki telefonda konuşuyordu belkide telefonda gerçekten çok mühim bi olay konuşuyordu belkide çok hararetli bi tartışmanın ortasında gülümsycek morali dahi yoktu kimseyi hiç bişeyi görmek istemiyordu..
Bu seçeneklerde olabilr..
Bi arkadaşında dediği gbi telefnla veya e-mail yoluyla ulaşıp o gün gördün ama görmemezlikten geldin pardon bilmediğim bi sorunumuz veya sorununmu var diye sorabilirsiniz..
Bence hiç üzülmemelisiniz..

Hemen kotu dusunmeyin. Olasi durumlar;
Telefonda kotu bir haber almis, ya da tartismada olabilir, sinirinden arkadasini farketmemistir bile,
Cok acelesi olabilir, durup konusamayacak kadar
Size, sizin bilmediginiz bir sebepten dolayi kizgin veya kirgin olabilir,
Kafasi dalgindir

Ben sizin yerinizde olsam bir telefon acardim, veya e-mail. ama mutlaka bu konuyu acar bir aciklama beklerdim. Boyle kendi kendinizi yemeyin, konusun arkadasinizla.

Bu kadar uzuldugunuze gore karsi tarafta ki sizin icin degerli bir insan..Eger karsi taraftaki kisi veya kisiler sizin icin kiymetliyse ne olursa olsun karsinina gecip neden boyle oldugunu sormalisiniz..Yoksa kendi kendine dusunup hukum vermek ustelik neden yaptigini bilmeden ona kusmek cokta mantikli olmaz.Verdigi cevaba gorede olayi sekillendirirsiniz boylece kumrular gibi dusunup uzun uzadiya uzulmeye gerek kalmaz diye dusunuyorum ; )

Back
X