LİSE ASKİNDAN KOCA OLUR MU

meksikalipatates

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
8
10
Şimdi ablalarim lisenin başından beri sevdiğim biri var benimki sevgi ama sevgilim bana aşık biliyorum hissediyorum şimdi ilerde evlensek mesela evliligimiz uzun sureli olur mu sonuçta uzun suredir tanımış oluyorsun ve bazı şeylerin heyecanı olmuyor uzun sevgili dönemli evlilikler sizce nasıl?

Lise aşkımla 10 yıllık sevgililik dönemi geçirdik,5 yıldır da evliyiz. Tekrar dünyaya gelsem yine o yine o derim. Paylaştığımız çok değerli çok kıymetli anılarımız var, bizi bizi yapanlar da onlar olduğunu düşünüyorum en çok.Ama kişiden kişiye değişir yaşanılanlar,yaşanacak olanlar. Bizim gibi olup da tam evlenmenin arifesinde başka birisine aşık olup onunla evlenmiş olan da var mesela.

bende ilkokul arkadaşimla evliyim kalbim demekki o yıllara atti kocama olan aşkımı. 13 yıl sonra onu görmek yeniden kalp atişim... şimd 10 aydir evliyim. minik prensimizi bekliyoruz:)

Bizde lisede tanıştık, 6 yıldır çıkıyoruz.
Seneye kısmetse evleneceğiz. Ne heyecanımız bitti ne aşkımız
Bence o kişiye bağlı biraz.

Çok arkadaşım var öyle okul zamanlarında tanışıp evlenen. Kimi mutlu oluyor evliliği sürdürüyor, kimi ayrılıyor. Yani her şey insanın içinde biter.

X