• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Lise balomda ne giyeceğim?

gokcen00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
51
0
36
Diğer
Haziranda Lise Balom var. Ben ne giyeceğimi bilmiyorum.
Yardımlarınız lazım arkadaşlar.
Farklı ve güzel olmam gerek. Çok güzel olucaklar var :)
Trabzondan alışveriş yapıcam orda bulunan dükkanlardan örnek güzel resımler varmı elınızde ?? :44:

Canım benimde temmuzda kuzenimin nişanı var mekanda yapılacak :) Kendim için bi kaç model kaydetmiştim Trabzonda değilim ama
resimkeri koyayım bak umarım aklnda bi kaç fikir olştrablrm :)

$2011-2012-Abiye-Modelleri-5.webp$2012-Mezuniyet-Kiyafetleri-6.webp$Blush-Tek-Omuz-Abiye-Modelleri.webp$moda-gece-kiyafetleri.webp$tek-askili-mavi-uzun-abiye-elbise.webpEki Görüntüle 407025 Eki Görüntüle 407027

Canım benimde temmuzda kuzenimin nişanı var mekanda yapılacak :) Kendim için bi kaç model kaydetmiştim Trabzonda değilim ama
resimkeri koyayım bak umarım aklnda bi kaç fikir olştrablrm :)

Eki Görüntüle 407020 Eki Görüntüle 407021 Eki Görüntüle 407022 Eki Görüntüle 407023 Eki Görüntüle 407024 Eki Görüntüle 407025 Eki Görüntüle 407027

ikincisi çok güzelmiş bayıldım :) bunu nereden alabilirim bi fikrin var mı canım?

çook teşekkürler harika elbiseler var aralarında :)

woefulady son resmı harika :)
prensess05 4.çok güzel :)

kızlr adL'nin maya diye bi koleksiyonu var aman tanrııııııım yok böyle şeylr. eşim internette o elbiselere baktğmı görmş internette sipariş vermiş ama unuttuğu bi şey olmuş, doğumdn sonra aldğm kiloları hemen veremdm. sırf o abiyeyi giymek için zayıflamya çalşıyorm :)
hatta tasarımcısı wilma elles'miş

ay yükleyemedm de fotoğrnı ya :( maya'nın sonsuz anlamlı elbisesydi :(:(:(

kızlr adL'nin maya diye bi koleksiyonu var aman tanrııııııım yok böyle şeylr. eşim internette o elbiselere baktğmı görmş internette sipariş vermiş ama unuttuğu bi şey olmuş, doğumdn sonra aldğm kiloları hemen veremdm. sırf o abiyeyi giymek için zayıflamya çalşıyorm :)
hatta tasarımcısı wilma elles'miş

ay yükleyemedm de fotoğrnı ya :( maya'nın sonsuz anlamlı elbisesydi :(:(:(

gerçekten harika elbiselermiş canım ya

Back
X