Aynen öyle çok tuhaflar... Daha da 3 yılım var Allah'ım sabır versin...
gerçekten Allah sabır versin canım.
kendini kötü hissetme hiç bu onların anormalliği. yaşlarından dolayı belki böyle düşüncesizce davranıyorlar bilemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle çok tuhaflar... Daha da 3 yılım var Allah'ım sabır versin...
Herkes aynı değil aslında.Grup mantığıyla bir kısmı uymak zorunda kalıyordur.
Sana bir taktik önereyim.En zayıf halkayı gözüne kestir.
Yani tamamen onlar gibi olmayan,daha düzgün ama onlara kapılmış biri vardır mutlaka.
Sonra onun üzerine git.Yani ona sürekli günaydın de,birşeyler sor.
Hatta mesela saçların çok güzel olmuş,nasıl yaptın veya hangi şampuanı kullanıyorsun diyebilirsin.
İltifat sempati oluşturur,ilk kapıyı açar.
Bir kişinin yakınlığını kazanırsan,diğerlerine karşı senin savunucun olur.
Kısacası herkese değil,1 kişiye yönel.
Ahh keşke liseye dönebilsem =)=) Bence siz yanlış başlangıç yaptınız, artık düzeltebileceğiniz fazla bir şey yok. Kaçıncı sınıf?
Senin bir suçun yok, üzülme. Lise hayatı acımasız. Derslere odaklan, tenefüslerde kitap filan oku, etkinliklere kulüplere (okulda hangisi varsa) katıl. Farklı sınıflardan arkadaş da edinebilirsin. Doğru başlangıç yapman önemli. Ezik gibi davranma, ezilirsin. Kendine güven, kendini dışlanmış hissetme, ne bileyim, duruşun vs kendinden emin olsun.
Lisedeyken çok kötü bir sınıftaydım arkamdan konuşurlardı hep takmazdım başka sınıftan arkadaşlarım vardı teneffüs oldumu fırlar giderdim 3 yıl böyle oldu son sınıfta istediğim sınıfa geçtim sınıfın çok önemi yok
Kendi sınıfınla iyi anlaşmana gerek yok derslere çok katıl sürekli parmak kaldır onlardan hırsını notlarınla al
Eğer başka sınıflarda da arkadaşın yoksa okul değiştir her zaman sonradan gelen gözde olmuştur
gerçekten Allah sabır versin canım.
kendini kötü hissetme hiç bu onların anormalliği. yaşlarından dolayı belki böyle düşüncesizce davranıyorlar bilemiyorum.
Merhabalar. Direk konuya geçeyim ben. Sınıfımdan nefret ediyorum hareketleri 3 yaşındaki çocuğun hareketleri gibi normal olanlarda beni hep eziyor küçümsüyor görmezden geliyorlar hiç konuşmuyorlar benimle hayır sorun bende mi acaba diyorum ama bulamıyorum her sabah girdiğimde güleryüzle günaydın derim cevap vermezler,gözgöze geliriz gülümserim kafalarını çevirirler bıktım artık gerçekten ben onlarla arkadaş olmak için çabalarken bana niçin böyle davranıyorlar ? Zaten sınıfta gruplaşmada almış başını gitmiş hepsinin burnu havada biran önce kurtulmak istiyorum şu liseden gerçekten cehennem gibi bir yer biran önce üniversiteye başlamak için nelerimi vermezdimneyse ben şimdi ne yapayım nasıl davranayım şaşırdım bir yardımcı olursanız çok sevinicem...
Evet yaşlarından dolayı olabilir bazen kendimi çok böyle yaşlı hissediyorum yani yaşlı değilde olgun diyelim. Durduk yere bağıran mı ararsın ağza alınmayacak küfür eden mi kağıt atan mı bende hiç sevmem böyle şeyleri çok saçma geliyor bana. Bilmiyorum belki onların yaptığı normal yani sonuçta daha 15 yaşındayız ama keşke biraz daha olgun davranmayı öğrenseler...
Lise 1 öyle canım gruplaşırlar küserler ortam aramaya çalışırlar bir sürü ergen toplulugunun oldugu yerde kimlik aramaya calısıyor herkes.Bence sen kendini sınıftan soyutla derslerine ağırlık ver sınıfınıda değiştir tahammül edemeyecek gibiysen ama gelip geçer.Lise 2de de gruplaşma olur sende mutlaka bir grupta bulursun kendini lise 3te bitiyor bunlar bütünleşiyorsunuz.Sende diyorsun 3 yaşında çocuk gibiler e 3 yaşındaki cocuk kafaya takılırmı hiç :))))
Haklısınız davranışları öyle. Lise 3 te zaten alan seçiminden dolayı sınıflar değişecek. Bu durumda lise 2 de de devam edecek bu çile sonrasında inşallah iyi olacak :)
ben de senin gibiydim lisedeyken.
okul hayatımı hiç severek yaşamadım.
kendi yaşıtlarımla da hiçbir zaman anlaşamadım.
çünkü yetişme tarzın ve psikolojin buna izin vermez bazı durumlarda.
kendinde anormallik arama bence.
sen doğru olanı yaptığına inanıyorsan için rahat olsun, sorun karşı taraftadır de geç.
olgun ve ağırbaşlı bir kızsın, bence kendinle gurur duy, ya onlar gibi olsaydın![]()
Evet ve 9.sınıf cok onemli sen dışardan arkadaş bul kendine aile dostunuzun kızı falan yada başka arkadaşların sosyalligini yitirme yani onlarla muhattap olursun günlük tut günlüğe yaz rahatlarsın :))