Lise Mezuniyeti

azmuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
27
0
86
Bartın
Arkadaşlar merhaba bu sene liseden mezun oluyorum 30 mayısta otelde mezuniyetimiz var ve ben ne kadar baksamda istediğim gibi ucuz bi elbise bulamadım:s Bütçem kısıtlı :S Elazığda oturuyorum ve kotondan şu dantel elbisenin pudra pembesini buldum sizce gider mi? Kısa abiyelere baktım inanın güzeller ama hem abiye şimdiye kadar düğünde falanda giymedim rahat etmem birde fiyatları en aşağı 130 tlden başlıyor. E bunu kuaförü var,ayakkabısı var,çantası var :SS buna uygun bi kombin yada önereceğiniz başka bir yer varsa elazığda söylerseniz çok mutlu olurum (Elbise için bütçem en fazla 100 tl. boyum 1.65 beyaz tenliyim.

Son düzenleme:
Ben açıkçası biraz basit buldum. Belki pudra pembesi daha hoştur bilemiyorum.
İnternetten alma imkanın varsa markafoni tarzı sitelere çok uygun fiyata elbiseler geliyor.
Gerçi arkadaşlarının ne giyeceği de önemli eğer abartılılarsa ve sen sade kalırsan üzülürsün yada tam tersi bi durum da olabilir.
Onlarla bi konuş ona göre bişey seç

ben bu elbiseyi beğenmedim yaa mankenin üstünde bile ağlamış resmen elbise..arkadasında dediği gibi markafoni,limango tarzı sitelere bi göz at uygun fiyata elbiseler bulunuyo ben 50 tl ye almıştım 2 yıl önce gayette güzeldii elbisem herkes beğenmişti

Bence de internetten al. Yalnız markafoniden falan sipariş verdiğin zaman mezuniyetinden sonra kargoya verebilirler. Çok geç veriyorlar. Ancak iletişime geçersen erken gönderirler. Style Butik - www.stylebutik.com diye bir site var. Orayla iletişime geçersen de sana erkenden yollayabilirler. Zaten 3 gün içinde kargoya verilir yazıyor. Orada sana uygun bir kaç elbise var ve 50 TL civarında. Böylece 100 liraya hem elbise hem ayakkabıyı çıkartırsın. Gösterdiğin modele gelince çok kötü durmuş mankenin üstünde.
Zevkine hitap eder mi bilmiyorum ama bahsettiğim siteden iki örnek atayım.
Sarı elbise
Drape detaylı elbise

Son düzenleme:

Söylediğiniz dantelli pileli elbise hoşuma gitti yalnız ben beyaz tenliyim elbisese çok açık elbise kaybolmazmı üzerimde sizce? Bu arada yorumunuz için teşekkür ederim:)
O sitede birkaç tane asimetrik etek gördüm önü kısa arkası uzun onlarda hoşuma gitti ama onun üstüne nasıl birşey giyebilirim hiç bilmiyorum Öğrenci olduğum birde yaşadığım şehirin izin verdiği ölçüde en fazla kot falan giydiğim için dışarda elbise pek almışlığım yoktur. toplasan 2-3 tane elbisem zor vardır. Bu yüzden pek anlamam kombinden :S

Diğer arkadaşlarada çok teşekkürler bana başka öneride bulunursanız cidden çok mutlu olacağım günlerdir bunu düşünmekten birey yapamaz oldum :S Arkadaşlarımdan bazıları abiye giyiyor. Gerçi illa birkaç kişi alacaktır ama işte bütçe yetmeyince olmuyor

Son düzenleme:

eelbise salkım şaçak begenmedim alma hiççç

Trendyol.com'da çok şık ve uygun elbiseler var canımm..Ben linklerini mesajla atarım..umarım beğenirsin :107:

Mesajla yolladığım modeller geldi mi?

geldi aldım ama mesaj sayım az olduğu için cevaplayamıyorum.
Çok teşekkür ederim önerileriniz için :) ben daha çok pileli uçuşan elbiselerin lise mezuniyeti için uygun olduğunu düşünüyorum :) Sizin ilk gösterdiğiniz ürün cidden çok güzeldi belide uydu bana yanlış söylemişim ama boyu bana çok kısa geldiği için alamıyorum.Benim için siteye girmeniz bile çok şeydi çok teşekkür ederim:)))

Canım yolladım umarım beğenirsin :) yollicam tekrar buldukça..Nasıl bi kıyafet istiyosun bide?

Canım yolladım umarım beğenirsin :) yollicam tekrar buldukça..Nasıl bi kıyafet istiyosun bide?

Pileli olsa daha iyi olur:) Straplez yada sıfır kol beyaz tenli olduğun için renkli bi elbise istiyorum lise mezuniyeti dediğim gibi:) Ben şu sitede bu elbiseyi gördüm sizce nasıldır? diz üstü olsun ama çok mini durmasın bu mankendeki gibi sizce 1.65 boy için bu elbise nereye kadar gelir ve sizce nasıl?

Bayan Elbise | Butigim.Com Bayan Giyim Online Alveri, Elbise, Kaban, Etek, Pantalon

Pileli olsa daha iyi olur:) Straplez yada sıfır kol beyaz tenli olduğun için renkli bi elbise istiyorum lise mezuniyeti dediğim gibi:) Ben şu sitede bu elbiseyi gördüm sizce nasıldır? diz üstü olsun ama çok mini durmasın bu mankendeki gibi sizce 1.65 boy için bu elbise nereye kadar gelir ve sizce nasıl?

Bayan Elbise | Butigim.Com Bayan Giyim Online Alveri, Elbise, Kaban, Etek, Pantalon

Rica ederim ama attığım resimlerin devamında daha çok model var. Bence de en uygunu ilk model ama diğerlerini de atayım dedim. 15. sayfadan sonra bakamadım :) Sen bak kesin bulursun güzel bir şeyler. Oradakiler hem çok uygun hem de satıcıyla erkenden göndermesi için iletişime geçebilirsin. Acele et, kolay gelsin. :)

tekrardan teşekkürler :)

Hım anladım canım :) Mankenin boyu da o civarlar sanki,bilemedim yine de :) ben buldukça yollarım sana linkleri :) bak bu da çok hoş :)
http://img855.imageshack.us/img855/4392/kabarkmezuniyetkyafetle.jpg için Google Görsel Sonuçları

Bulunduğun yerde koton mağazası varsa oraya bakmanı tavsiye ediyorum mezuniyet için tasarımları var fiyat aralığıda 99-199 arası

Hepinize çok teşekkürler bugün kotontan birtane fazla abiye olmayan normal bi elbise aldım ben beğendim kısa istemiyordum ama olsun artık napalım :) resmini atayım birde siz bakın :)
sizce bunun altına ne renk ayakkabı gider ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…