Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düz lise olarak evet atanman zor 90 üstü çıkarman lazım.
Aslında 2014 e kadar herhangi bir 2 yıllık program bitirip önlisans olarak girmen daha mantıklı.Helede ataması iyi olan bi bölüm bitirirsen iyi olur.
Merhaba,
ben de 2014 kpssye hazırlanmayı düşünüyordum. Ancak araştırdım ki bu yıl da kontenjanlar azalmış, çünkü amaç lise için kpssyi iptal etmekmiş. Büyük ihtimalle 2014te lise mezunları alımı olmayacak. Bu konuyu iyice araştır, boşu boşuna çalışıp da ortada kalmak var.
Kesinlikle 90 üstü almalısın,zor bi sınav değil liselilerin girdiği KPSS ama tabi ne durumdasın bilemem.Bence bu arada bir iki yıllık bölüm bitirmeye çalış Aöf'ten.Kasımdaki atamalarda yurt yönetim memurluğunu 2 yıllıklara verdiler.Önce 2 yıllık bir bölüm oku,onu hallet derim ben.
sanırım lise mezunu olupta yerlesmıs olan kımse yok.
anladım canm bu sene 1. senem 2 sene 2014 kpss ye yetısmıyor 2015 senesınde acıkogretım mezunları gırebılıyormu pekı bılgın vaarmı?siz yerlesebıldınız mı ?
suan acıkogretım halk ve ılıskıler 1 sınıfım ama duz lıse olupta hıcmı atanabılen kımse yok acıkcası cok merk ettım.
ve calısıp sansımı denemeyı cok ıstıyorum ama emeklerım boşa cıkar dıede cok korkuorum acıkcası
anladım canm bu sene 1. senem 2 sene 2014 kpss ye yetısmıyor 2015 senesınde acıkogretım mezunları gırebılıyormu pekı bılgın vaarmı?siz yerlesebıldınız mı ?
kızlar ben lıse mezunuyum 2014 sınav ıcın hazırlanmayı planlıyorum ama duz lıselerın şansı cok az dıe soyluylorlar.düz lise olupta memur olabılen var mı?
Lise KPSS 2012 yılında son kez yapıldı maalesef önlisans mezunu olmak gerekiyor artık en azından ama önlisans ve lise KPSS için sınav çok kolay oluyor ben ünvdedeyken arkadaşlar 1 hafta çalışarak biri 91 biri 95 almıştı