• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise mezunu olupta kpss sınavından başarı elde edenler varmı?

bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum iyi oldu
düz lise mezunuyum seneye sınava girsem bir şansım olur mu acaba yani 95 puanı almak çok mu zor
ayrıca lise mezunları hangi bölümlere atanıyor bilgilendirirseniz sevinirim hanımlar

bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum iyi oldu
düz lise mezunuyum seneye sınava girsem bir şansım olur mu acaba yani 95 puanı almak çok mu zor
ayrıca lise mezunları hangi bölümlere atanıyor bilgilendirirseniz sevinirim hanımlar

Duz lise mezunu olup yerlesenler vardir ama 90 ve 95 arasi cekmeniz gerek.Memurluk sinavinda meslek lisesi mezunlarinin sansi daha yuksek onlarin atamasi daha cabuk olur.

Son kez değil tekrar var2014 lise kpss
Sınav takvimi açıklanmadan hiç bir sınav kesin var diyemiyoruz maalesef uzmanların çoğu yapılmayacağı konusunda hemfikir şahsen ben de öyle düşünüyorum. Eski bakan yapmıycağını açıklamıştı zaten. Yapılmasın da zaten lise zorunlu eğitim artık ilköğretimle eşdeğer.

bende ön lisans tekstil mezunuyum şu aralar kpss sürekli kafamın içinde ama sınavla ilgili nerdeyse hiç bişey bilmiyorum. benim merak ettiğim benim bölümümden mezun biri kpss kazanırsa ne görev alabilir mezun olduğu okula göre verilen görevde fark ediyomu vs. bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlardanda ben yardım rica edebilirmiyim.

Sınav takvimi açıklanmadan hiç bir sınav kesin var diyemiyoruz maalesef uzmanların çoğu yapılmayacağı konusunda hemfikir şahsen ben de öyle düşünüyorum. Eski bakan yapmıycağını açıklamıştı zaten. Yapılmasın da zaten lise zorunlu eğitim artık ilköğretimle eşdeğer.

peki sınav takvimi ne zaman açıklanır:44:
liselilere olmayacaksa boşuna hazırlanmayayım ama inşallah kalkmaz girmeyi çok istiyorum :31:

kızlar benimde aklım çok karışık bu konuyla ilgili bende açıköğretim üniv.2.sınftayım seneye bende hazırlanmak istiyorum ama varmı yokmu varsada bizlerin ne kadar şansı var acaba ?

kızlar benimde aklım çok karışık bu konuyla ilgili bende açıköğretim üniv.2.sınftayım seneye bende hazırlanmak istiyorum ama varmı yokmu varsada bizlerin ne kadar şansı var acaba ?

Hangi bölüm okuyorsun.Önlisanstan başvur.Sınavı zor olmuyor yani lise konuları bildiğin.

Liseden çok az alım oluyor kasım atamasında 600 kadro verildi sadece liselere önlisansa 2900 arada dağlar var anlayacağın.

Hangi bölüm okuyorsun.Önlisanstan başvur.Sınavı zor olmuyor yani lise konuları bildiğin.

Liseden çok az alım oluyor kasım atamasında 600 kadro verildi sadece liselere önlisansa 2900 arada dağlar var anlayacağın.

canım cevabın için çok teşekkür ederim sanırım dediğin gibi yapıcam ön lisanstan başvurucam

Back
X