- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
İyi geceler herkese.16 yaşındayım lisedeyim beden dersinde hiç başarılı değilim matematik bile daha eğlenceli bedenden.hızlı koşamam çok yavaşımdır ve çabuk yorulurum.aslında herkesle aynı anda yoruluyorum çok erken değil ama yavaş koşan birinin geç yorulması gerekmez mi sonuçta tempo azaldıkça daha geç yorulunuyor.ama bilerek yavaş koşmuyorum,tüm hızımla koşuyorum yine de hızım yavaş.
Basketbol da oynayamam.turnike atacaktık en son atmadım beceremiyorum diye.daha doğrusu turnike nasıl atılıyor onu da bilmiyorum.bilmek de istemiyorum.uğraşmıyorum denemiyorum da.ilgimi çekmiyor voleybol futbol basketbol.
Voleybol zaten hakgetire.servis manşet falan denemedim bile ne zamandır.zaten ilkokul ve ortaokulda da hiç beceremezdim.top gelince kaçasım geliyor kafama gelir diye.
Aslında sınıftaki herkesin içinde işlemesek dersi bol bol denerdim.
utanıyorum rezil olurum diye.ki oluyorum da
gülüyorlar ama çok takmıyorlar.özgüvensizim zaten yapı olarak.bu derse nasıl katlanıcam haftada 2 saat lise hayatımın sonuna kadar 
Sınavda da düşük alıcam kesin
Çok kilolu da değilim sadece göbeğim var ve azıcık basenim var.sınıftaki kızların çoğu benden daha kilolu.spor yapmam pek ondan mı acaba?hareketliyim ama sportif değilim.aslında severim yüzmeyi yürüyüşü hatta tek başına koşuyu da.ama topla oynanan ve takımlı olan sporlar hoşuma gitmiyorve hiç beceremiyorum.gelin görün ki beden eğitimi dersi de bunlardan oluşuyor
Var mı lisede benim gibi olan? Beden eğitimi dersini sevmeyen? Nasıl atlattınız?
Basketbol da oynayamam.turnike atacaktık en son atmadım beceremiyorum diye.daha doğrusu turnike nasıl atılıyor onu da bilmiyorum.bilmek de istemiyorum.uğraşmıyorum denemiyorum da.ilgimi çekmiyor voleybol futbol basketbol.
Voleybol zaten hakgetire.servis manşet falan denemedim bile ne zamandır.zaten ilkokul ve ortaokulda da hiç beceremezdim.top gelince kaçasım geliyor kafama gelir diye.
Aslında sınıftaki herkesin içinde işlemesek dersi bol bol denerdim.
utanıyorum rezil olurum diye.ki oluyorum da

Sınavda da düşük alıcam kesin

Çok kilolu da değilim sadece göbeğim var ve azıcık basenim var.sınıftaki kızların çoğu benden daha kilolu.spor yapmam pek ondan mı acaba?hareketliyim ama sportif değilim.aslında severim yüzmeyi yürüyüşü hatta tek başına koşuyu da.ama topla oynanan ve takımlı olan sporlar hoşuma gitmiyorve hiç beceremiyorum.gelin görün ki beden eğitimi dersi de bunlardan oluşuyor

Var mı lisede benim gibi olan? Beden eğitimi dersini sevmeyen? Nasıl atlattınız?