• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lisede beden dersini sevmeyen var mı :(

Spor yaparsan hantallasmis vücudun kendine gelir. Toptanda korkma. Bizim sınıfta vardı toptan korkan bi kız top gelince gözlerini kapatr şekilde şekile girerdi komik görünüo gercekten. Altı üstü top benm çok kafama yüzüme geldi çok burnum kanadı ama sonuç olarak ıyiym. Korkmaktansa zevk almayi dene ve bol bol spor yap

Bütün dersler 5 bir tek beden eğitimi 3 gelen biriydim:)) babam karneyi görünce kızım himbil misin demişti :)))) hiç de değildim.. 100 m ilçe birincisi olmuştum ama kasadan atlayamiyordum.. elinizden geleni yapın başka çare yok.. olduğu kadar..

İyi geceler herkese.16 yaşındayım lisedeyim beden dersinde hiç başarılı değilim matematik bile daha eğlenceli bedenden.hızlı koşamam çok yavaşımdır ve çabuk yorulurum.aslında herkesle aynı anda yoruluyorum çok erken değil ama yavaş koşan birinin geç yorulması gerekmez mi sonuçta tempo azaldıkça daha geç yorulunuyor.ama bilerek yavaş koşmuyorum,tüm hızımla koşuyorum yine de hızım yavaş.
Basketbol da oynayamam.turnike atacaktık en son atmadım beceremiyorum diye.daha doğrusu turnike nasıl atılıyor onu da bilmiyorum.bilmek de istemiyorum.uğraşmıyorum denemiyorum da.ilgimi çekmiyor voleybol futbol basketbol.
Voleybol zaten hakgetire.servis manşet falan denemedim bile ne zamandır.zaten ilkokul ve ortaokulda da hiç beceremezdim.top gelince kaçasım geliyor kafama gelir diye.
Aslında sınıftaki herkesin içinde işlemesek dersi bol bol denerdim.
utanıyorum rezil olurum diye.ki oluyorum da :KK43: gülüyorlar ama çok takmıyorlar.özgüvensizim zaten yapı olarak.bu derse nasıl katlanıcam haftada 2 saat lise hayatımın sonuna kadar :KK43:
Sınavda da düşük alıcam kesin :KK43:
Çok kilolu da değilim sadece göbeğim var ve azıcık basenim var.sınıftaki kızların çoğu benden daha kilolu.spor yapmam pek ondan mı acaba?hareketliyim ama sportif değilim.aslında severim yüzmeyi yürüyüşü hatta tek başına koşuyu da.ama topla oynanan ve takımlı olan sporlar hoşuma gitmiyorve hiç beceremiyorum.gelin görün ki beden eğitimi dersi de bunlardan oluşuyor :KK43:
Var mı lisede benim gibi olan? Beden eğitimi dersini sevmeyen? Nasıl atlattınız?
Bende hiç sevmezdim beden dersini. Genelde hastayım derdim çıkmazdım. Ama yemiyor her hafta tabi. Bazı arkadaşlarda rapor alırlardı girmemek için. Böyle geçtik valla o yılları. Şimdi 33 yaşındayım ☺

Zamanında ben de nefret ederdim. Başıma ufak bir talihsizlik gelmişti. Bize gülle bile attırmışlardı takla filan da attırıyorlardı ya aklıma o geldi neyse yapamayan yapamaz saçmalıyordu beden hocaları ama şimdi biraz daha yumuşamışlar bu konuda sanki...

ayy bende nefret ederdim çunku bende becerıksızdım ama hocam gerizekalı bır kadındı , 19 mayıs çalışmalarına seçilmeyenın karnesıne bedenını 3 getirdi , şeçmeyende kendısi bu arada! başka bir beden hocası vardı çok iyiydi hocan iyi oldumu valla tadından yenmez bır ders aslında.

Konuyu okudukca aklima top oynarken gelen topa karsi elleriyle kendini savunan, takla aticam diye yerde debelenen, amuda kalkacam diye de zira oyle cok komik hallere dusen ortaokul arkadaslarim geldi. :D Evet, komik mi? Komik, yalan yok. Ama bunlar buyutulecek seyler degil. Siz de kendinize gulun gecin. Dramatize ederseniz daha kotu olur.

Beden dersinde hoca bize hep "Serbest çalışma" derdi...
Bizde öyle serbest serbest takılırdık :dondurma:

Acaip severdim ama bide şu ikiz tepeler:KK31: azcik ufak olsalardi daha iyi olurdu. Bide onlari taşı, zıp zıp her hareketlerde bende onlara kizardim. Rahat cana yapamiyordum sporumu..

Ben de hiç beremedim bu dersi malesef. Hatta basketbol topundan dolayı dudağım bile patladı bir keresinde.

Ama lisede bu dersimiz rahat geçerdi bizim. Bir iki katıldım sonra kitabımı alıp bahçede takıldım bir köşede.

Deneyin, olmazsa da kimseyi takmayın. Herkes her alanda becerikli olacak diye bir kaide yok :)

Dalga geçen olursa Çoklu zeka kuramından girin gerisine laf etmez zaten akranlarınız :rapci:

Uzun yıllar oldu liseyi bitireli hemen hemen senin gibiydim top kafama gelir diye korkardim ;)

Lise 2 de trafik kazasi gecirdim tüm yıl raporluydum ayy ne guzeldi ama herkes takım oyunlarında ter dokerken ben sessizce kenarda otururdum

Beden dersini hic sevmedim bende takım oyunları yüzünden sanırım

Serbest zamanları daha cok severdim ne basketbol ne voleybol hic bilmezdim halada bilmem ilgimide cekmez koşmayıda sevmezdim bende uzun yürüşler severim

Tek sen degilsin yani rahat ol ;)

Yapamıyorsan kendinle eğlenmeyi dene ...
Aslında herkes dahidir. Ama siz kalkıp bir balığı, ağaca tırmanma yeteneğine göre yargılarsanız, tüm hayatını aptal olduğuna inanarak geçirir. -einstein-

Bizim lisede hocamiz rahat hazir ol serbestsiniz derdi sadece o kadar :)

Ben varim. Ozellikle takla atmaktan nefret ederdim. 3 yil o eziyeti cektim, uni.de beden dersi olmadigi icin hergun sukrettim. Mecbur katlancan. Hocalar da cok anlayişsizdi hep 45 aliyordum bedenden

Ben de hiç sevmezdim.Herkesin beden dersi gelsin diye can attığını hatılıyorum hiç anlam veremezdim.

Back
X