Hepinize merhaba
Başlıktan da anlayacağınız üzere lisede sevilmiyorum ve dışlanıyorum.Lisenin ilk senesi herşey çok güzeldi,çok yakın bir dostum ve sevdiğim arkadaşlarım vardı.Açıkçası sınıfta davranışlarını sevmediğim kişilerde vardı ancak bir problemim yoktu onlarla.
Lise 2'de sınıftaki iki grubun arasında bir problem çıktı.Bu gruplardan birisi benim arka sıramda oturuyorlar ve sürekli diğer grubun arkasından atıp tutuyorlardı.
Bunları duymama rağmen olabildiğince olaya yanaşmamaya çabaladım.Sonra diğer gruptan birisi bana mesaj attı.Biraz konuştuktan sonra sen duymuşsundur diye ağzımd
an laf almaya çabaladı.Söylemedim.En sonunda "olaya senin adında karışır söyle bitsin"dedi.Hatta bu kız beni kendi grubuyla olan whatsapp grubuna aldı ve orda hepsi benim üstüme geldi.
Bende duyduğum şeyleri söyledim.Bir yandan da vicdan azabı yaşıyordum.İki günlük tatilden sonra bu iki grup benimle konuşmak için yanıma geldi.Resmen beni sıkıştırıp zorladılar.
Gruplardan biri benim yalan soylediğimi iddia etti ama duyduklarıma emindim.Diğer grupta benim ismimi vererek konuştu ve beni korumak yerine diğer grubu savunup "aramızı bozmaya mı çalışıyorsun?"diye üstüme geldiler.Kısaca onlar iyi ben kötü oldum.
Sınıftaki herkes benimle arasına mesafe koydu.Herkes beni yalancı ve suçlu olarak nitelendirmeye başladı.Rapor alıp birkaç hafta okula gitmedim.Herşeyimle dalga geçtiler cidden o kadar dışlandım ki bir kaç boyunca yaşadım bunu ve hala yaşıyorum.Sınıf grubundan beni attılar arkadaşım var bir tane ondan başka kimsem yok.Sınıfta o arkadaşımın gelmediği gün kitap değişimi olacaktı kimse kitabını benimle değiştirmek istemedi.Yerli malı tarzı bir etkinlik yapılacaktı ben anneme saatlerce uğraştırdım yemek yapsın diye benim yaptıklarımı yemediler.
Yanlış bir davranışımda güldü herkes.Artık derse katılımım bile oldukça düştü.3-4 aydır yaşıyorum bunu.O gruptan bir kız benimle çok uğraştı.Dediğim her sözle dalga geçti.Bende biraz pelteklik var arkadaşımın dediğine göre boş derste benim taklidimi yapmışlar
Şuan hala tüm olaylar böyle işliyor.Okul değiştiremem zaten son sene temel liseye geçeceğim o zamana kadar dişimi sıkmam lazım.
Okul idaresi çok sert sınıf falan da değiştiremem.Ne yapmalıyım?Hepinize şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.