Lisede okuyanlar yardım etsin bi :(

sasha-hitotsuishi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
8
0
24
Hoşlamdığım bir çocuk var, hani sınıfın esprikli tipi. Aklı her zaman oyunlarda ve sporlarda.
Okulda bizim sınıf dışında bulduğu kızların hep ilgisini çekmeye çalışıyor falan...

Bir de çok konuşkan, ve benim aksime kelimeleri çok iyi kullanıyor ve istediği birşeyi anlatmakta üstüne yok.

Genel olarak beni umursamıyor, zaten güzel biri değilim de :110:
Dikkatini çekemiyorum :KK22:

Ve en kötü kısımlarına geldik; konuşmamla ve kendime güvenimle ilgili bir sorun var. Kelimeleri toparlamakta iyi değilim ve karmakarışık konuşuyorum. yani ne zaman muhabbete katılmaya çalışsam bu muhabbetin sonu oluyor :KK43:

Bir de çocuk hep espri yapan kişi olunca tam sorun oluyor. Yanında zaten heyecanlanıp iki kat kendimi rezil ediyorum. Benimle yalnız konuşurken pek yüzüme vurmuyor ama arkadaşları yanındayken hunharca dalga geçiyor :mad:

Zatrn düzeltmeye uğraştığım bir konu olduğundan onun dalga geçmesi falan beni çok kırıyor.

bir de bendeki şu sorun neyse, illaki belki cevap verir diye mesaj atıyorum ve tabiiki ceavp vermiyor. Mesaj atmıştı; cevap verdim, ben de birşeyler yazdım. Ya geçiştirmek için kısa cevaplar veriyor, ya da görüldü yapıp bırakıyor... :KK61:

Onun karşısında daha fazla rezil olmadan :-)KK17:)
Nasıl dikkatini çekebileceğim, yardım eder misiniz :cry:

O cocuk sana uygun mu acaba bence bunu bi düşünmek isteyebilirsin. Yani acaba seviyor musun yoksa bu o cocukta görüp begendigin sende olmayan huylarin bilinc altinda oluşturduğu etki mi? Yani kendini degistirmek iyi konusup espri yapabilmek istiyorsun. Senin anlattigin çocuk bütün bunlara sahip. Hayranlikla sevgiyi karistiriyor olabilirsin. Çünkü anlatimina bakarsan onda sevdigin tek sey sende olmayan ozellikleri olmus.

O cocuk sana uygun mu acaba bence bunu bi düşünmek isteyebilirsin. Yani acaba seviyor musun yoksa bu o cocukta görüp begendigin sende olmayan huylarin bilinc altinda oluşturduğu etki mi? Yani kendini degistirmek iyi konusup espri yapabilmek istiyorsun. Senin anlattigin çocuk bütün bunlara sahip. Hayranlikla sevgiyi karistiriyor olabilirsin. Çünkü anlatimina bakarsan onda sevdigin tek sey sende olmayan ozellikleri olmus.

Woah *-*

Hiç düşünmediğim bir konuya parmak basmışsın...
Aslında onu gerçekten sevip sevmediğim konusunda ben de çok emin değildim. Ama hala kesin bir cevap veremiyorum...

Teşekkür ederim, bir de bu açıdan düşüneceğim. Düşünüp tekrar bir sonuca vardığımda tekrar yardımcı olursanız çoook sevinirim :KK54:

Benim yakın arkadaşlarımdan biri onun da yakın arkadaşı. Bu arkadaşıma (ismine ayşe diyeceğim) bi gün demiş ki;
-Selin benden hoşlanıyor ne yapacağım?
Ayşe de biliyordu tabii çaktırmamış.(bu arada o gün sınıfta dalga geçmiştim tipimle)
- Ya Selin çirkin bir kız değil ama onu öyle düşünmüyorum, sevdiğim noktaları var sevmediğim noktaları var. Ama bi kızla öylesine çıkamam, yani napıyım; bi-iki hafta çıkıp ayrılıyım mı...

Neyse işte sonraki gün ayşe bunu bana söyledi ben de bi garip hissettim. Ben garip davranınca o da espriler falan yapmaya başladı. O zamanlar da sınıfın ve platonik hikayemin çizgi romanını çiziyordum. Akıllılık bende ya ilk onun karakter tasarımını, sonra beni, sonra ayşeyi çzidim öyle devam ettim.
Bunlar bi gün 1-2 arkadaşı ile sınıftalar benim de bu çizimlerin olduğu defter (en yakın arkadaşıma bile göstermiyordum) yere düşmüş, bunlar da merak edip açmışlar ve ilk geldikleri sayfa onun olduğu çizim ve o olduğu çok belli. Bi de içlerinden biri de herşeyle dalga geçen düşmanım olan kız... Tam da espriler yaptıkları ana denk geldi bi an güldüle, ayşe de farkedip doğrudan defteri kaptı. O derste birkaç kez bizim sıraya baktı (arka sırada da kamkisi oturuyo, yani ona bakmış da olabilir) yanımdaki dedi ki ağlıyor musun diye bakıyor(çok sulugözüm de)

O gün tam dibimizdeki sırada oturuyordu. Ayşe dedi ki
-Selin bence artık kesin biliyor (çocuk bunu duyup uyuyo taklidi yapmaya başladı)
+ eh artık bi zahmet
- yaa ikiniz de biliyorsunuz neden konuşmuyorsunuz? Deli olcam he!

Yahu çocuk çoktan öyle hissetmiyorum demiş, şimdi söylesem doğrudan reddedilcem. Neden reddedileceğimi bile bile sorayım, biraz zaman geçsin bari. Bu arada bir rüyada 2016'nın bana uğurlu geleceğini gördüm. Tabirine falan bakmadım ama 2016'ya kadar beklemeye kararlıyım

+Olmaz Ayşe biliyorsun 2016!

Not; çocuk ilk adımı kızlar atsıncılardan

Güzel özelliklerini öne çıkarmaya çalış bence.Mesela gözlerin güzeldir gözlerine hafif bi makyaj yap (eyeliner,rimel) eğer beyaz tenli ve acik renk sacliysan kahverengi rimel ve eyeliner öneririm.Dudaklarınada ucuz maybelline rujlardan alabilirsin açık doğal bi renk.Eğer sivilcelerin varsa catherine arley silky touch compact pudra (7 tl) kullanabikirsin.Fiziğinin güzel olan yerlerini ortaya çıkarabilirsin.Saçlarina bakim yaparsin.Bence gliss şampuanlardan birini kullan.Sıvı saç kreni kullanırsan da kabarmasini önlerisin ya da kabarmamasi icin cok azicik bebe yağini saçina sürebilirsin.
İlla parfüm kullanmana gerek yok bence.Çamaşırlarin güzel kokmasi yeterli bence bu da yumusaticilarla mümkün.Saçlarinin güzel kokmasi için de sıvı saç kremi kullanirsin. Kaşın bıyığın varsa onlari alabilirsin.
Güzellikle ilgili bunlari yapabilirsin.
Özgüven problemin için psikologdan yardim almani öneririm.Bir de intrrnette özgüven müzikleri meditasyoblari vidiolari var youtubede .Onlari izleyebilirsin.
İnsallah yardimci olabilmisimdir canim.:KK24::KK24:

Bence mumkunse kendini ondan sogut (onun hep kotu yonlerini gorerek yapabilirsin) etrafindakilere de ondan hoslanmadigini falan ondan sogudunu falan soyle yoksa ilerde cok dedikodun olur sen de uzulursun. Veya ona karsi ne hissetigini iyi dusun ve gercek aski ara :KK36:

Klasik olacak aynı yaşlardayız ama liseli erkeklerden hayır gelmiyor ne yazık ki tecrübeyle sabit benim de vardı böyle tip olduğu gibi kaldı hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız zaten. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık :')

Hoşlamdığım bir çocuk var, hani sınıfın esprikli tipi. Aklı her zaman oyunlarda ve sporlarda.
Okulda bizim sınıf dışında bulduğu kızların hep ilgisini çekmeye çalışıyor falan...

Bir de çok konuşkan, ve benim aksime kelimeleri çok iyi kullanıyor ve istediği birşeyi anlatmakta üstüne yok.

Genel olarak beni umursamıyor, zaten güzel biri değilim de :110:
Dikkatini çekemiyorum :KK22:

Ve en kötü kısımlarına geldik; konuşmamla ve kendime güvenimle ilgili bir sorun var. Kelimeleri toparlamakta iyi değilim ve karmakarışık konuşuyorum. yani ne zaman muhabbete katılmaya çalışsam bu muhabbetin sonu oluyor :KK43:

Bir de çocuk hep espri yapan kişi olunca tam sorun oluyor. Yanında zaten heyecanlanıp iki kat kendimi rezil ediyorum. Benimle yalnız konuşurken pek yüzüme vurmuyor ama arkadaşları yanındayken hunharca dalga geçiyor :mad:

Zatrn düzeltmeye uğraştığım bir konu olduğundan onun dalga geçmesi falan beni çok kırıyor.

bir de bendeki şu sorun neyse, illaki belki cevap verir diye arada atıyorum ve tabiiki ceavp vermiyor. Mesaj atmıştı; cevap verdim, ben de birşeyler yazdım. Ya geçiştirmek için kısa cevaplar veriyor, ya da görüldü yapıp bırakıyor... :KK61:

Onun karşısında daha fazla rezil olmadan :-)KK17:)
Nasıl dikkatini çekebileceğim, yardım eder misiniz :cry:
Canım anlattigin cocukla tamamen zit karaktersiniz. Bi kere iliskide en onemli sey ciftlerin uyumu. Bence cocuk sana sans verse veya adim atsa bile saglikli bi iliskiniz olmaz diye dusunuyorum. Cocuga sende olmayan ozellikleri barindirdigindan hayranlik duyuyor ve bunu ask saniyor da olabilirsin. Bence hic bulasma bu islere sonra basin agrimasin derim ben canisi:stop: Hakkimizda hayiirlisi :KK69: bu arada bu benim ilk yormum az once katildim bu sevimli sayfaya :KK9:

X